forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Novi almanasi: Martin Mystere, Tex i Nick Raider
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/12/2007 : 08:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
vuće na klasiku :-)))

samo nemoj reprint ako boga znaš

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/12/2007 : 10:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

vuće na klasiku :-)))

samo nemoj reprint ako boga znaš

Kakav reprint?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 11:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

Od Libelusove ture koju sam uzeo u ovom komadu, prvo sam procitao almanah od Nicka i jako, jako mi se svidjelo, ja bi jos rajdera

Nesto mi se javlja da ce ga biti
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 11:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

S obzirom da se Nick pojavljuje nakon dugo godina, zanima me misljenje onih koji su ga procitali...

Tesko je pohvatati konce bez regularne serije
Nadam se da ide dobro,ja sam svoj primerak vec procitao i ubacio na policu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 12:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ovako nesto bas nedostaje u strip ponudi i sigurno bi islo.
Ajde krenite Nika,pa cu da se strpim godinu dana da vas ne davim za Texa od prvog broja
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 13/12/2007 : 13:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
odličan je ovaj nick almanah
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38067 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/12/2007 : 13:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Oko Raidera... nakon toliko godina sve bi pojeli...
Ajmo nastaviti redovnim putem od broja 40 i poceti specijalcima, da ne bude tu samo gusara .

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 13:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Oko Raidera... nakon toliko godina sve bi pojeli...
Ajmo nastaviti redovnim putem od broja 40 i poceti specijalcima, da ne bude tu samo gusara .

Ne od 40
Od prvog iako ih imam - recimo tri nove i jedna od pocetka u turi od 4 komada sa po 3 epizode kao MV,pa tako dva puta godisnje.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 13/12/2007 : 14:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
ja sam isto da počnu od prvog broja, od raidera sam čitao samo ono što je objavila SD
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/12/2007 : 15:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ako ih mislite izdavat,(a iskreno se nadam da hoćete)
nek idu od prvoga broja....
Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 13/12/2007 : 19:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message  Reply with Quote
Meni je Nick Raider u danima Dnevnika bio jako drag i sa zadovoljstvom sam kupio almanah. Moram priznati da je stvarno izvrstan, pogotovo druga priča. Nick rules!

Poštenim putem ici bit' ce teško znaj
Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/12/2007 : 19:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ajde krenite Nika,pa cu da se strpim godinu dana da vas ne davim za Texa od prvog broja

Dado, daj Nicka matere ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/12/2007 : 20:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

od prvog broja svakako

naravno!nicka od prvog broja!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2007 : 20:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja stvarno ne razumijem. Od 180 neobjavljenih epizoda vi biste 40 koje vec imate?! Svasta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 21:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Dado, daj Nicka matere ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dajem casnu Titovu pionirsku rec,s tim da cu posle 6 meseci da trazim oslobadjajucu presudu zbog dobrog vladanja
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2007 : 21:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ja stvarno ne razumijem. Od 180 neobjavljenih epizoda vi biste 40 koje vec imate?! Svasta.

Imam ja i Sistemove Ken Parkere al'cu svejedno da kupim Fibrine i otarasim se Sistemovih
Meni su oni Dnevnikovi tuga
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38067 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/12/2007 : 08:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slazem se potpuno! Zasto opet cekati nekoliko godina, da dodem do onih epizoda koje jos nemam. A i ove Dnevnikove je jos uvijek moguce dobiti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/12/2007 : 09:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

u potpunosti se slažem - zato sam i napomenul - samo ne reprint izdanih

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/12/2007 : 11:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Do sada,pročitao sam samo 2-3 stripa NR i ovaj almanah bio je ponovni susret nakon nekih 15-ak godina sa tim junakom.Prva priča je bolja od druge i ali svakako se radi o osvježenju-čini mi se da ovakvog žanra stirpova nedostaje na tržištu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2007 : 11:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Imam ja i Sistemove Ken Parkere al'cu svejedno da kupim Fibrine i otarasim se Sistemovih
Meni su oni Dnevnikovi tuga

Mislim da je Tex ovim postom sve rekao!

Pa i ne bas, ali ne da mi se ulaziti u bespotrebne rasprave.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2007 : 13:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne stavljaj mi rijeci u usta. Sam si rekao da si jadan i neuk, ne ja i ovaj tvoj ton je prilicno neprimjeren i bezobrazan.

Ja samo kazem da je logicno prvo objaviti neobjavljene epizode. Ken, primjetit ces, NEMA neobjavljenih epizoda, pa tamo te dileme nema, stoga usporedba jednostavno ne stoji.

No, sto se mene tice, briga me za Nick Raidera kao i za lanjski snijeg, tako da mi je apsolutno svejedno hoce li krenuti od prve ili zadnje epizode.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/12/2007 : 15:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno,malo sam se začudio ovome tvome postu.
I nikako mi nije jasan.
Svi izdavači koji plasiraju stripove na kioske su mogli odavna objaviti sve Nickove epizode,međutim,nakon kraha Slobodne Dalmacije,ni Ludens niti Strip Agent nisu pokazali zanimanje za ovaj strip.
Ukoliko Libellus,a iskreno se nadam da hoće u bližoj budućnosti,pokaže zanimanje za Nickov serijal normalna je stvar da ide od prvoga broja.
Ta,i Marti Misterija i Mister No idu od prvog broja,a mogli su isto tako kao extra serija biti na kioscima pod etiketom,primjer Strip Agenta,no ovaj nije pokazao zanimanje.Kad se već ovako rasplela situacija ja sam oduševljen svime što radi Libellus,pa tako i ovim izvrsnim izdanjem.
Kod Nevera i Texa je drugačija situacija.Zna se šta je zapelo kod Nevera,a osim toga,čim rasplet bude finaliziran po volji izdavača,oni će izbaciti i prve brojeve.
Magični je išao u System Comicsu,pa su oni zasrali,a Libellus nije nastavio,već počeo ispočetka.Koliko čujem prodaja je izjednačena na objavljenim i neobjavljenim knjigama,a njihovo obećanje ispunjeno.
Osim toga,sve ovo danas je počelo sa Ken Parkerom.
Junak koji je zaslužio takvo izdanje i neka je.Isto od prvog broja.Mogla se prvo izbaciti "Kraljica Mississipija",pa tek onda "Duga puška",ali nije....
Krenulo se ispočetka.
I zato............
Nek Nick ide ispočetka,jer mislim da je puno onih koji bi to kupovali i koji su to željom najavljivali.Da nije tako,mnoštvo za kojim se povodim pišući sve ovo,bi ispitkivalo "Kad će Nick od prvog broja?".Bez uvrede,Tex Willer,ali morao sam te citirati :-)

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/12/2007 : 21:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Kad ce Nick od prvog broja?
Salu na stranu,zasto bi svi osim njega kretali od prvog broja kao sto si vec naveo(MM,Mr No,MV)
Zato - Nicka od pocetka
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
848 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 10/01/2008 : 21:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
I, kako se prodaje Nick Raider?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/01/2008 : 07:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

I, kako se prodaje Nick Raider?

I mene to zanima
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000