forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Otvoren Profilov Megastore u ST!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/12/2007 : 21:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Par pitanja pošto nisam pretjerano u toku:
Imam namjeru pomalo skupljat Libellusove/Fibrine Ken Parkere. Nahvalili ste taj strip po forumu, a inaće volio bih se okušati sa stripom takve vrste (koji mi ujedno i paše). Pogledao sam skenove, recenzije, surfao internetom, pretraživao forum, slinio nad Millazzovim crtežima, itd. Doslovno sam opčaran. Naravno skupljat ću ga isključivo ako mi je dostupan i ako mogu nabaviti sve brojeve. Dakle, bilo je riječi o reprintima prvih brojeva koji su rasprodani. O koliko brojeva je riječ (i kolika je naklada)? Koliko brojeva će uopće biti reprintano i kada stupaju na snagu (il su već stupili)? Znate, strah od rasprodaje... Drugo, gdje je u Splitu moguće nabaviti Kena; i je li to uopće moguće? Jel ga ima u profilovom megastoreu. Utopija mi djeluje površno i hoće li tamo biti reprinta, ili??? Dosad sam nabavljao MV (Libellusov) kod Columba (za osnovnu cijenu), je li moguće kod njega naručiti kako Libellusove Kenove, kako Fibrine Kenove, kako Fibrine reprinte Kenova? Ili postoji neka četvrta opcija? Pa ako mi može netko ko tudumu odgovoriti na koje pitanje bit ću zahvalan :-)

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29426 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/12/2007 : 21:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prvih 6 je bilo rasprodano, pa reprintano, a uskoro ce i 7-12. Cijene reprinta su 75 kuna u striparnici Libellus. U Profilu ih vjerojatno nece biti, a za Utopiju jos ne znam. Kod Columba, vjerojatno da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/12/2007 : 22:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Prvih 6 je bilo rasprodano, pa reprintano, a uskoro ce i 7-12. Cijene reprinta su 75 kuna u striparnici Libellus. U Profilu ih vjerojatno nece biti, a za Utopiju jos ne znam. Kod Columba, vjerojatno da.

OK!
Još samo nešto.
Na libellusovoj stranici još nije označeno
da su 7-12... rasprodani. Mislim, jel to još tako, jel
još uvijek moguće nabaviti te stripove po 60 (ili 65kn???)?
..ili otkad je Fibra to preuzela ne vodi se više evidencija na njihovoj stranici?

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.

Edited by - Inferno on 17/12/2007 22:11:04
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29426 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/12/2007 : 22:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ako je oznaceno da su rasprodani, onda jesu, ja nemam evidenciju o tim brojevima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26936 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/12/2007 : 16:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
U Splitu nestalo Texova giganta(bilo ih je desetak)i Komacha integrala(dva).Kad bi još redovno dolazila nova izdanja od Bookgloba i Strip Agenta mojoj sreći nebi bilo kraja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 18/01/2008 : 16:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
jel netko zna ima li Tex giganta u Profilu-Tower Rijeka?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26936 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2010 : 18:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Bija jučer u ST Profila.ima 3 metra polica stripova domaćih izdavača(BG,SA.LIB,FIBRA)i nešto DC/Vertiga ali cijene...Uglavnom su dosta veće od striparnica osim Texovih Giganata od SA i nekih albuma SA,koji imaju iste cijene.Da mi je neko prije 7-8 godina reka da će biti ovliko domačih izdanja...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000