-Pročitah! -Drago štivo,domaće.Simpatično. -Čestitke svima koji su učestvovali na ovom domaćem albumu,a što se tiče komentara,nemam što reć-Darko je sve na kraju napisao.Čestitam. ---"Okreni-obrni,moram ovu priču početi od Ivice Bednjanca.Jer......"!!
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Pozivamo sve prijatelje stripa na promociju strip albuma "Svebor i Plamena" koja će se održati u Profil Megastoreu, Bogovićeva 5, Zagreb, u petak, 18.01.2008. u 19:00 sati. Na promociji će biti prisutna sva trojica autora: Darko Macan, Goran Sudžuka i Matija Pisačić od kojih ćete moći dobiti potpis i crtež. Vidimo se!
Ja sam postavio vijest o promociji na netu, pa se ne ljutite što nemam dara puno ko novinar:)Ipak sam fotograf... Ako imate opet ikakvih takvih predstavljanja, moji šefovi su presretni što imamo nekih vijesti, a da nisu žutilo.
jedna obicna atomska bomba u stanju je da covjeku upropasti citav dan.
zakon fotka - ko u shkoli na propitivanju:)) tico profa sa sve rukom u dzepu i sadistichkim osmehom. mcn odgovara i mulja pokushavajutji da kupi vremena do zvona obrtjutji u krug odgovor na deo pitanja koje je znao. dzuka se drzi stare proverene da te ako shmekash profu direkt u ochi netje prozvati. a markos je vetj odgovarao i kao pravi shtreber likuje u mukama drugih.
a text na net.hr je majstorija za sebe. prvi pasus pogotovo...
...privukla je mnoge stare i mlade ljubitelje 'osme umjetnosti', dokazujući kako strip nije samo za klince.
nisam siguran dal mi vishe smeta ova isprazna i isprana fraza ili loshe brojanje:)
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
>tico profa sa sve rukom u dzepu i sadistichkim osmehom. mcn odgovara i mulja pokushavajutji da kupi vremena do zvona obrtjutji u krug odgovor na deo pitanja koje je znao. dzuka se drzi stare proverene da te ako shmekash profu direkt u ochi netje prozvati. a markos je vetj odgovarao i kao pravi shtreber likuje u mukama drugih.<