:D Riba vs Salama :D Najzesci momenat prvog broja :) koji se ipak (i nazalost) ne cita jednom rukom :) Iako nam nista nije jasno, kako i sa kim ce se Zorka suocavati u sledecim brojevima, ovo je tako sarmantno i duhovito napisano i nacrtano. O prevodu nemam reci, videcete i sami kad vam padne u ruke, ali ako vam je ZK hilarijus, onda znate sta vam se sprema.
Može li se to nabaviti gdje u HR ili još uvijek ništa od toga... pri tome mislim na sva Lavirintova izdanja?
Ima u Libellusu.
ima? ja se vetj neko vreme bezuspeshno gnjavim sa pokushajem shveranja jedne omanje ture(da se ne lazemo - ovetja ne treba) ka ZGu a izgleda da me neko preduhitrio... ko je da je - hvala mu:))
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
eve nepunih mesec dana kasnije lociralo se par primeraka koji su se zagubili u besputjima tjoshkova Libellus striparnice pa hitajte po svoj primerak dok ih josh ima:) 15 kunulingusa bi trebalo da bude dovoljno da isplati ovo zadovoljstvo.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!