Pa ja se nešto mislim, gore od OMD-a teško da će može... Mada, mister Q. je čudo, njemu svašta mož' padne na pamet Tako da, ako im je to bio cilj, onda je ostvaren, jer su uspeli da me zainteresuju
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Tko je za to da probamo nagovorit Tallyja da izdaju sve iz Brand New Daya na hrvatskom, ne mora biti HC, ali da je u boji, što bude, ako ovo ispadne i završi dobro, tj. vrijedno čitanja?
Pa to je dio regularnog amazinga, znaci da ce se eventualno kroz domace izdanje objaviti i ovo. (za par godina po trenutnom ritmu izlazenja) Ako ti se neda cekati uvijek se mozes pretplatiti na usa izdanje.
Ali ovo mi je najludje: "Although some people seem to recall that Spidey unmasked himself during Civil war, no one quite remembers whose face was under the mask..." Ma daaaaj!!! Krajnje neozbiljno
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Ali ovo mi je najludje: "Although some people seem to recall that Spidey unmasked himself during Civil war, no one quite remembers whose face was under the mask..." Ma daaaaj!!! Krajnje neozbiljno
Kao da to kamere i bljeskalice nisu zabilježile... Pa razotkrio se na novinarskoj konferenciji!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Recimo... Onaj Mefisto je morao da rinta prekovremeno da bi sve skockao
Pročitah ASM 546 i mogu samo da primetim, za sada ljuto njesra... Ne mogu da verujem da se marvelovci ovako kockaju sa najpopularnijim junakom, s obzirom da ima ubedljivo najgore priče koje dobrano vređaju inteligenciju (doduše, ne mogu da kažem da sam očekivao bog zna šta...)
Ovo uopće nije loše, za sad. Furaju se na Spajdija iz sedamdesetih, znači realizam i vrckavi dijalozi, i najvažnije, nema onih ubitačnih unutrašnjih monologa, dakle lako i zabavno štivo. Nadam se samo da ritam izlaženja (tri broja mjesečno) neće utjecati na kvalitetu. Uz "Marvel Zombies 2" i "Omega the Unknown" ovo mi je najdraža Marvelova serija trenutno.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
nisko ali zasluzeno:) posle smetja od MZ 01 digao sam ruke od kirkmana i marvel mu tezgi tako da MZ V2 nisam ni probao... niti planiram... al vidish Omegu bi stvarno bio red da ischitam...
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
MZ 2 smara i mene kome je MZ 1 bio čitljiv - tako da, osim ako nećeš da teraš kontru - stay away. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Može savjet? Koji je najbolji, dakle, najprofitabilniji, a najkvalitetniji način nabave USA stripova, osim pretplate? Tnx.
E bay.
Ako ti se ne žuri, naravno.