forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: El Nino
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2008 : 15:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ali to nije sve:)
Evo jedan drugaciji, ali jos ljepsi, gotovo pjesnicki tekst o El Ninu iz zadnjeg Ferala kojeg je napisao Alem Ćurin:
http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/article_sngl.tpl?IdLanguage=7&IdPublication=1&NrArticle=17336&NrIssue=1164&NrSection=1&ST1=text&ST_T1=teme&ST_AS1=1&ST_max=1

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 27/01/2008 : 14:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni bio skeptičan prema ovome izdanju,a sada nakon Zlatkove recenzije,pa čak i u Slobodnoj,znam da nisam falio kada sam roccu21 rekao da mi to donese iz metropole.
Sad,
jedva čekam da uronim u čitanje.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 27/01/2008 : 21:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Nisam ni bio skeptičan prema ovome izdanju,a sada nakon Zlatkove recenzije,pa čak i u Slobodnoj,znam da nisam falio kada sam roccu21 rekao da mi to donese iz metropole.
Sad,

Nisi se zajeba ni malo. Pročita san prva 3 albuma, kasnje se bacan na četvrti. Odličan strip.

Vidimo se doli sljedeći vikend. Pozdrav iz Zagabrie.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 28/01/2008 : 14:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rocco21

quote:

Sad,

Nisi se zajeba ni malo. Pročita san prva 3 albuma, kasnje se bacan na četvrti. Odličan strip.

rocco ravishing Zagreb

haha

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 30/01/2008 : 09:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
zlatko gall
hm....
ovaj komentar nema veze s el ninom

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 30/01/2008 : 10:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

zlatko gall
hm....
ovaj komentar nema veze s el ninom

nemoj zajebavat

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 30/01/2008 : 20:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

quote:
Originally posted by rocco21

quote:

Sad,

rocco ravishing Zagreb

haha

Potražite u najbližim videotekama od 01.03. ili na satelitu. Kanal Privatespice!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 11:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Pročitao El Nina!
Izvrstan integral,divno nacrtan i veoma zanimljiv.
Vrijedi svake kune koju sam dao za njega.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2008 : 12:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jos da probas Ljubav i rakete....:)))))

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 15:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

A to ne bih,hvala što se nudiš....
Vidio sam u Q o čem se radi.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/02/2008 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Vidio sam u Q o čem se radi.

Da, samo neke zzene u tom stripu ... Kog to joss zanima!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 15:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Da, samo neke zzene u tom stripu ... Kog to joss zanima!

mcn

I u sapunicama su dobre žene,pa sapunice izbjegavam.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/02/2008 : 16:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>I u sapunicama su dobre žene,pa sapunice izbjegavam.

Čekaj dok shvatiš da je život sapunica ...

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/02/2008 : 16:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kićo, ajd poslušaj mene
ja sam tebe poslušao prije nekoliko godina po pitanju bonea
pa bi moga i ti mene sada, vjeruj da nisi iz Q-a moga vidit o čemu se radi, pogotovo u juhi
bit ćeš nam zahvalan

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2008 : 16:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znam da ne bih, zato i kazem:) Procitao sam bio onaj tvoj post... Cuj, sve sto ti mogu reci da mnogi "bonellijevci" cine istu gresku kao i oni koji im se podruguju, a to je isključivost i zatvorenost. Dobar strip je dobar strip, u koju god on ladicu spadao. A ako nesto ne procitas, ne mozes znati je li dobro ili nije. Kao što u sto Zagora postoji pet zaista dobrih, tako je isto i sa upiši_omraženi_pravac_po_volji. Treba biti otvoren prema novim stvarima, bar ih pokušati pročitati. Ako ti se ne svidi, ok, pokušao si. Ali generaliziranje i apriori pljuvanje je jednostavno glupo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 20:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam da ne bih, zato i kazem:) Procitao sam bio onaj tvoj post... Cuj, sve sto ti mogu reci da mnogi "bonellijevci" cine istu gresku kao i oni koji im se podruguju, a to je isključivost i zatvorenost. Dobar strip je dobar strip, u koju god on ladicu spadao. A ako nesto ne procitas, ne mozes znati je li dobro ili nije. Kao što u sto Zagora postoji pet zaista dobrih, tako je isto i sa upiši_omraženi_pravac_po_volji. Treba biti otvoren prema novim stvarima, bar ih pokušati pročitati. Ako ti se ne svidi, ok, pokušao si. Ali generaliziranje i apriori pljuvanje je jednostavno glupo.

Drago je meni da si ti pročitao onaj moj post.
I nije mi jasno da kad sam pohvalio El Nina kao strip,odmah sam razapet jer nisam kupio ili pročitao Ljubav i Rakete.Ali ti isto pročitaj još jednom onaj moj post pa ćeš vidit da ni u jednom trenutku nisam pljuvao po tom stripu kada sam rekao da ga neću kupiti jer mi se ne sviđa.Ovo o omraženim-pravcima-po-volji kod mene ne pali(nisam ja Veliki Strip Kritičar,nego mali sakupljač stripova),jer zanima me sve.Tako da se neću lomiti oko toga hoću li kupiti jednu Borovnicu za 39 kuna mekih korica ili Komandanta Marka za 25 kuna.Kada dajem 250 ili više kuna za jedan strip hoću znat prvenstveno da li to valja tolikih para.Na osnovu dobrih ljudi s ovoga foruma ili sasvim slučajno bivših ljudi s ovog foruma,dajem zaključke.Jer bitno mi je mišljenje.
Ljubav i rakete i dalje neću kupiti,sad više iz obijesti,ali to ne znači da se nekom taj strip neće sviđati ili da ga netko neće dizati u nebeske visine.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/02/2008 : 21:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
evo i ja sam konačno nabavio svoj primjerak el nina, večeras ću se prisjetit prve epizode, a preko vikenda ću pročitat ostale

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2008 : 21:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Drago je meni da si ti pročitao onaj moj post.
I nije mi jasno da kad sam pohvalio El Nina kao strip,odmah sam razapet jer nisam kupio ili pročitao Ljubav i Rakete.Ali ti isto pročitaj još jednom onaj moj post pa ćeš vidit da ni u jednom trenutku nisam pljuvao po tom stripu kada sam rekao da ga neću kupiti jer mi se ne sviđa.Ovo o omraženim-pravcima-po-volji kod mene ne pali(nisam ja Veliki Strip Kritičar,nego mali sakupljač stripova),jer zanima me sve.Tako da se neću lomiti oko toga hoću li kupiti jednu Borovnicu za 39 kuna mekih korica ili Komandanta Marka za 25 kuna.Kada dajem 250 ili više kuna za jedan strip hoću znat prvenstveno da li to valja tolikih para.Na osnovu dobrih ljudi s ovoga foruma ili sasvim slučajno bivših ljudi s ovog foruma,dajem zaključke.Jer bitno mi je mišljenje.
Ljubav i rakete i dalje neću kupiti,sad više iz obijesti,ali to ne znači da se nekom taj strip neće sviđati ili da ga netko neće dizati u nebeske visine.

Ja sam se samo salio (stavio sam i 3-4 smajlija, da bude ocitije), a cini mi se da bi se ti svadjao (PMS, a?). Ne da mi se, sorry. Nisam ti nista ruzno rekao, niti sam te icim napao ili uvrijedio, a ti mi, naprotiv, u zadnje vrijeme stalno nesto "zlocesto" dobacujes. Ali nema veze, nisi ni prvi ni zadnji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 22:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam se samo salio (stavio sam i 3-4 smajlija, da bude ocitije), a cini mi se da bi se ti svadjao (PMS, a?). Ne da mi se, sorry. Nisam ti nista ruzno rekao, niti sam te icim napao ili uvrijedio, a ti mi, naprotiv, u zadnje vrijeme stalno nesto "zlocesto" dobacujes. Ali nema veze, nisi ni prvi ni zadnji.

Ne bih se ni ja svađao niti mi je to ikad bilo na pameti.
Jebemu,pa samo sam ti pohvalio strip,čovječe!
Nemam te razloga vrijeđati niti bi to htio.
Ovo zločesto što ti misliš su samo pitanja na koja bi ja kao kupac tvojih izdanja,htio odgovor.Ništa više.
Očito je sve krenulo u krivom smjeru....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2008 : 22:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ti si mene krivo shvatio, pa ja tebe... pa opet:) Nije bitno.
Da je bio netko drugi, naljutio bih se, ali na tebe ne mogu:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/02/2008 : 12:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

meni je isto u Q-u to bilo bezveze... onda sam se Juhom oduševio, ali mi Maggie nije baš sjela... možda mi i to sjedne za koju godinu

a propaganda za el nin~o je upalila, sad ću morat to pogledat
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 11/02/2008 : 03:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Bio sam jučer u Profilu u Splitu i El Nino im košta 320 kn, a na fibrinim stranicama sam vidio da je 250 kn. Mislim da su u Profilu svarno pretjerali sa tolikim dizanjem cijene. 70 kn razlike je u najblažem slučaju beobrazno

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 11/02/2008 : 10:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zo

Bio sam jučer u Profilu u Splitu i El Nino im košta 320 kn, a na fibrinim stranicama sam vidio da je 250 kn. Mislim da su u Profilu svarno pretjerali sa tolikim dizanjem cijene. 70 kn razlike je u najblažem slučaju beobrazno

Cijene su zbilja prevelike (premda ima par izdanja s pravom cijenom). Jedna mala sitna džepna strip-knjižica dođe 55kn. A nema ni svih brojeva određenih serijala (posebno stranih trejdova), pa ti je tako besmisleno išta uzimati.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/02/2008 : 11:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ima nekih koji konstantno , s visoka , vriđaju " neuke" čitaoce i čitalice
no , nije se takvizima nikad uodma pribotunalo

nego
napokon sam pročita svagdanju
ima je u gradskoj
i , jakoooo mi se svidjelo

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/02/2008 : 12:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by zo

Cijene su zbilja prevelike (premda ima par izdanja s pravom cijenom). Jedna mala sitna džepna strip-knjižica dođe 55kn. A nema ni svih brojeva određenih serijala (posebno stranih trejdova), pa ti je tako besmisleno išta uzimati.

šta je besmisleno uzimati?
strani tradeovi su jeftiniji nego u more comicsu a albumi od bookgloba i strip agenta imaju istu cijenu kao u more comicsu.skuplji su samo stripovi od fibre(kako je marko rekao ne njegovom krivnjom).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000