Author |
Topic |
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 05/01/2003 : 20:23:48
|
sad sam shvatio neke stvari bez uvrede markose, haugh je uvrijedio tebe pa je letio (s pravom) baš me zanima da je uvrijedio mene ili globinja da li bi letio znam da haugh je djelovao žešći i gluplji sa svojim prijetnjama i prostotama ali malo čitaj željka i njegova potapljanje makarske, smrdljivi jadran, dizanje u zrak tko zna čega i sl. zajebanciju mogu shvatit, dukčija mišljenja mogu shvatit, blage svađe mogu shvatit, ali ovakva vijeđanja ne, kao što ne shvaćam ni poruke željkovih izjava nek željko dalje sere, ja ću ga pokušati izbjegavati, ignorirati ali nemojte mene kriviti kad popizdim pa na forumu dođe do novih svađa, novih locked topic i sl.
Gulp! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/01/2003 : 20:33:41
|
quote: Originally posted by Tomek
sad sam shvatio neke stvari bez uvrede markose, haugh je uvrijedio tebe pa je letio (s pravom) baš me zanima da je uvrijedio mene ili globinja da li bi letio znam da haugh je djelovao žešći i gluplji sa svojim prijetnjama i prostotama ali malo čitaj željka i njegova potapljanje makarske, smrdljivi jadran, dizanje u zrak tko zna čega i sl. zajebanciju mogu shvatit, dukčija mišljenja mogu shvatit, blage svađe mogu shvatit, ali ovakva vijeđanja ne, kao što ne shvaćam ni poruke željkovih izjava nek željko dalje sere, ja ću ga pokušati izbjegavati, ignorirati ali nemojte mene kriviti kad popizdim pa na forumu dođe do novih svađa, novih locked topic i sl.
Gulp!
točno tako.da sam ja slučajno napisao da bog da snjegovi i smetovi odnesu pola sarajeva,ja bih bio ustaša,nacionalist...a onaj idiot kojemu ime ne želim napisati provocira glede jadranske obale,splita i makarske...na forumu ima ekipe koja je branila jadran,makarsku,split...je li tko pita kako su se oni osjećali kad je idiot ono pisao...dosta njih je izginulo zbog te obale...a onda će mi neki umobolni imbecil to pisati...SREĆA NJEGOVA PA NEMAM OVLASTI,DAVNO BI ON LETIO S FORUMA!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/01/2003 : 23:50:47
|
Nisam citao te postove, zaista ne pratim svastaru, tako da to nisam vidio. Di, sta, kako?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/01/2003 : 23:56:50
|
I ja sam bio neko vrijeme odsutan tako da sam to vidio tek kad sam napisao moje postove... Ocekujem njegovu ispriku...inace cu mu zakljucati topic ako nastavi istim tonom! |
|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 06/01/2003 : 00:04:56
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tomek
Gulp!
točno tako.da sam ja slučajno napisao da bog da snjegovi i smetovi odnesu pola sarajeva,ja bih bio ustaša,nacionalist...a onaj idiot kojemu ime ne želim napisati provocira glede jadranske obale,splita i makarske...na forumu ima ekipe koja je branila jadran,makarsku,split...je li tko pita kako su se oni osjećali kad je idiot ono pisao...dosta njih je izginulo zbog te obale...a onda će mi neki umobolni imbecil to pisati...SREĆA NJEGOVA PA NEMAM OVLASTI,DAVNO BI ON LETIO S FORUMA!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Ovo stoje Globinjo naveo, je vise nego tacno.. Stvarnobi trebali da prestanete, jer ovo zaista samo vodi INTERNACIONALNIM sukobima..Viste ipak ljudi iz dvije razlicite drzave, i po mome skromnom misljenju, trebo bi DADO davam AUTOMATSKI BRISE SVAKI POST koi odsada pa ubuduce napisete,(vezan za uvrede) Netreba nikoga izbacivati, ali mogu se brisati postovi, i zaprijetiti, da ukoliko nesto se ne promijeni, onda cak i PRIVREMENO ISKLJUCENJE NA MJESEC DANA...Ovocese PRIJE ili POSLIJE morati uvesti.. Sramota brate, stvarno sramota..
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 06/01/2003 : 00:22:29
|
Dosta je vrjedjana.Hocemo mirrrrrrr.Ako moderatori zakljucaju neke topike svadja ce pocet na nekim drugim topicima.Zato je najbolje uvest pravila kao u nogometu.Zuti karton pa onda crveni.Ko dobije prvi put crveni ide napolje 1 sedmicu.Kad ta ista osoba dobije drugi put crveni ide napolje mjesec dana.Treci crveni = by by by forever
Sta mislite? Markos je vec jedanput spomeno da je mislio pocet sa kartoncicima.Mora se red uvest jer smo previse razliciti.Rijetki su oni koji misle isto o jednoj stvari.
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 06/01/2003 : 00:36:27
|
Bolje je ipak uvesti kartone ko u rukometu ;)) I'm Back and mean as ever! Globinjo: dabogda snjegovi i smetovi po' sarajva oduvali ?!? What tha hell was all that about? Upozno san jos raje iz dalmacije, ovi put iz Dubrovnika (jedna curica za prste polizat...), a bio je i Lindzo ovih dana u Sarajvu, drzali koncert. Steta sto nisan bio u gradu, neg na planini...
I still remember the face of My father... |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 06/01/2003 : 01:01:30
|
quote: Netreba nikoga izbacivati, ali mogu se brisati postovi, i zaprijetiti, da ukoliko nesto se ne promijeni, onda cak i PRIVREMENO ISKLJUCENJE NA MJESEC DANA...Ovocese PRIJE ili POSLIJE morati uvesti.. Sramota brate, stvarno sramota..
E ovo je OK!
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 06/01/2003 : 01:06:40
|
Mada sam ja imao dojam da se Zeljko zeza kad je pisao o svemu tome. Mislim da se je preburno reagiralo. Dobri stari crni humor...
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 06/01/2003 : 19:22:43
|
quote: Originally posted by zeljko
Samo od Markosa primam naredbe i savjete...
Markos je realan!
Dobro, ja se trudim biti realan koliko mogu. Zeljko, mozda bi mogao malo spustiti loptu na zemlju, neke stvari zaista nije lijepo cuti, bez obzira salio se ti ili ne.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
hamza
New Member
USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 06/01/2003 : 19:30:18
|
zeljko jasam odpocetka ove rasprave bio na tvojoj strani. ali ovo sto kazes da samo od markosa primas naredbe ja dasam moderator izbrisobi svaki tvoj post koibimise ucinio da nije uredu. sta ti ili bilo ko imas da pitas markosa.markos je postavio moderatora i zove se dado.sve sto tebi i meni nije jasno ima dase njemu obratimo a ne markosu.daje markos zelio dase zajebaje sa svima nama nebi postavio moderatora.nemam nista licno protiv tebe ali na nevidjene nacine trudis se da sebi stvoris neprijatelje umjesto prijatelja. idalje cu biti na tvojoj strani ali ovo sto radis nije dobro.
skoci mis u tamis dodji maco da vidis |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 06/01/2003 : 22:18:17
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Bolje je ipak uvesti kartone ko u rukometu ;)) I'm Back and mean as ever! Globinjo: dabogda snjegovi i smetovi po' sarajva oduvali ?!? What tha hell was all that about? Upozno san jos raje iz dalmacije, ovi put iz Dubrovnika (jedna curica za prste polizat...), a bio je i Lindzo ovih dana u Sarajvu, drzali koncert. Steta sto nisan bio u gradu, neg na planini...
I still remember the face of My father...
emire,ja sam napisao šta bi bilo da sam ja npr. napisao da bog da sarajevo zameo snijeg i lavine...kao što je kreten napisao za makarsku ,split i jadransku obalu...nemam ja ništa protiv sarajeva,dapače...proveo sam se gore dosta puta i bilo mi je super...ali ne može on onako pisati...
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 06/01/2003 : 22:29:59
|
quote: Originally posted by zeljko
šta bi sa onim snajperom...
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
popizdio sam zbog jadrana,splita i makarske,a ponekad mi je prst na tipkovnici brži od misli...ja sam se ispričao...
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 06/01/2003 : 23:33:28
|
quote:
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 07/01/2003 : 01:16:56
|
Ahaaaa... A ja mislio da si to vec napisao, pa mi nije bilo jasno - sad ovako, sad onako...
I still remember the face of My father... |
|
|
Topic |
|