Author |
Topic |
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 05/03/2008 : 14:39:34
|
Pivnica Zlatni Medo 7. Ožujka oko 17.00h
Cijenjeni Forumaši, pozivamo vas na sastanak ovaj petak oko pet popodne, na kojem će se uz pivu raspravljati o mnogim stvarima vezanim uz svijet stripa i sporta i dr. Sastanak dogovaramo već skoro mjesec dana i konaćno smo ga uspjeli realizirati. Uglavnom, pričat će se puno, a popiti još više! Dođite svi!
Tako smo uveli nepisano pravilo da svaki Hajdukovac koji dođe po prvi put mora pozvati rundu!
Naravno, raspravljat će se i o ostalim supervažnim stvarima, pa tako i o teoriji koja je upravo znanstveno dokazana, a to je da Zagor, s obzirom na visinu, težinu i broj vježbi koje izvodi, može pojesti 3.7 puta više hrane od Chica!
Kao i o teoriji da nema teoretske šanse da je Supermen jači od Velikog Bleka, koju niti ne treba posebno objašnjavati!
Forumaši koji su za sada potvrdili dolazak (s nekima se još vode bilateralni pregovori), abecednim redom:
alanmaras dcopic DeeCay dmar Nemo Spiderman Wanderer 76 - - - - Zvone zadnji si, kad imaš brojeve umjesto slova!
Očekujemo mnogo veći broj ljudi, znači vidimo se!
|
Edited by - mladjo on 06/11/2022 23:22:00
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 05/03/2008 : 14:49:24
|
ja dolazim 90%, odnosno 90% mene dolazi....ipak moram ženi ostaviti 10% da ima što raditi dok me nema |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/03/2008 : 14:53:31
|
Originally posted by dcopic
quote:
Tako smo uveli nepisano pravilo da svaki Hajdukovac koji dođe po prvi put mora pozvati rundu!
pa onda mi ne moramo ništa platiti...dok se ovi izredaju nebumo više vidli doma
quote:
Naravno, raspravljat će se i o ostalim supervažnim stvarima, pa tako i o teoriji koja je upravo znanstveno dokazana, a to je da Zagor, s obzirom na visinu, težinu i broj vježbi koje izvodi, može pojesti 3.7 puta više hrane od Chica!
tko mi spomene Zagora ide u crnu knjigu |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/03/2008 : 15:03:28
|
U jesemu, ja sam taman u Zg-u na školovanju za D08 i D28 MAN-ove motore!! To traje negdje do 3 i na meni ostaje samo od ostanem u Zg!!! Znači piši i mene! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/03/2008 : 15:51:34
|
ukrade mi topic, i još me ne stavi na listu
A taman sam razmišljao da ne ponesem pištolj
Stavljaj i mene na popis
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 05/03/2008 : 16:16:45
|
Ma sve je u redu Frend.
Mi se već mjesecima, a neki i godinama redovno viđamo, a već se i duže vrijeme dogovaramo za sastanak u pivnici na uglu Savske i Vukovarske. Vidimo se! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2008 : 16:31:54
|
MIslim da se ta pivnica više ne zove Medvedgrad... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 05/03/2008 : 16:35:29
|
quote: Originally posted by dcopic
Ma sve je u redu Frend.
Mi se već mjesecima, a neki i godinama redovno viđamo, a već se i duže vrijeme dogovaramo za sastanak u pivnici na uglu Savske i Vukovarske. Vidimo se!
ma zajebavam se, šta ti je |
|
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 05/03/2008 : 17:33:20
|
Inače me svuda zbog toga stavljaju na vrh. Tako sam na popisu članova ovoga sitea među prvih 10, a i u Libellus ligi sam dobio startnu poziciju 1 (ali to je bilo i jedini put da sam bio prvi u ligi).
|
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Posted - 05/03/2008 : 17:35:07
|
quote: Originally posted by dcopic
Ma sve je u redu Frend.
Mi se već mjesecima, a neki i godinama redovno viđamo, a već se i duže vrijeme dogovaramo za sastanak u pivnici na uglu Savske i Vukovarske. Vidimo se!
Istina. Ali nikad nam nije palo na pamet da dogovorimo neko šire druženje putem ovog foruma. Zato - mladjo fala na ideji. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Tomislav
Average Member
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 05/03/2008 : 19:34:54
|
quote: Originally posted by Tomislav
a ja radim do 20.30h
-Dođi kasnije,trajat će do jutra!(barem se dmar nešto pretio sa "dočekati zoru",za razliku od onog "papčine" marasa)! -Ja dojdem,a zamolio bih ove "karlovačke tetkice",da kontaktiraju Tihomira(fumettisti),ako već idu organizirano,da povedu tog gospodina,ukoliko bi bio za druženje!?-----Jura,javi!!
-POZIV VRIJEDI ZA SVE IZ ZAGREBA I OKOLICE!! I ŠIRE!?? -JAVLJAJ TE SE!!!!!!!!!!........Villi,Mitja..??? |
|
|
dmar
New Member
Croatia
249 Posts
Member since 27/10/2005 |
Posted - 06/03/2008 : 07:42:45
|
quote: Originally posted by dveribad
a ja radim do 20.30h
-Dođi kasnije,trajat će do jutra!(barem se dmar nešto pretio sa "dočekati zoru",za razliku od onog "papčine" marasa)! -Ja dojdem,a zamolio bih ove "karlovačke tetkice",da kontaktiraju Tihomira(fumettisti),ako već idu organizirano,da povedu tog gospodina,ukoliko bi bio za druženje!?-----Jura,javi!!
-POZIV VRIJEDI ZA SVE IZ ZAGREBA I OKOLICE!! I ŠIRE!?? -JAVLJAJ TE SE!!!!!!!!!!........Villi,Mitja..???
dođite svi kad možete, movie pub je blizu pa je nastavak nakon zatvaranja pivnice osiguran, iz karlovca ("karlovačke tetkice") dolaze jer mi donose istarski pršut i kulenovu seku i bracu(ja sam zadužen za hranu), Ratko (planetarno poznat kao dveribed) kao poznati šarmer dovodi djevojčice noći tako da je dobra zabava osigurana VIDIMO SE |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 06/03/2008 : 07:47:05
|
quote: Originally posted by dmar
a ja radim do 20.30h
-POZIV VRIJEDI ZA SVE IZ ZAGREBA I OKOLICE!! I ŠIRE!?? -JAVLJAJ TE SE!!!!!!!!!!........Villi,Mitja..???
dođite svi kad možete, movie pub je blizu pa je nastavak nakon zatvaranja pivnice osiguran, iz karlovca ("karlovačke tetkice") dolaze jer mi donose istarski pršut i kulenovu seku i bracu(ja sam zadužen za hranu), Ratko (planetarno poznat kao dveribed) kao poznati šarmer dovodi djevojčice noći tako da je dobra zabava osigurana VIDIMO SE
Ok vi donesite cugu i klopu a ja ću dopeljet ekipu da sve to popije i pojede |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 06/03/2008 : 17:47:11
|
quote: Originally posted by dcopic u pivnici na uglu Savske i Vukovarske.
Ta pivnica se vise ne zove Medvedgrad, vec nekako drugacije (ne mogu se tocno sjetiti, nisam vec dugo tamo bio). Pivnica Medvedgrad se preselila (ima vec dosta) na drugu lokaciju. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/03/2008 : 18:01:34
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ta pivnica se vise ne zove Medvedgrad, vec nekako drugacije (ne mogu se tocno sjetiti, nisam vec dugo tamo bio). Pivnica Medvedgrad se preselila (ima vec dosta) na drugu lokaciju.
Preselila se na Trešnjevku, ulica Božidara Adžije, stara željeznička stanica za Samoborček. Al dobro, svi znaju di je ovo |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/03/2008 : 18:04:11
|
Ja ću malo kasniti, dođem oko 7, možda i ranije |
|
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 06/03/2008 : 18:24:20
|
za razliku od onog "papčine" marasa)!
papčina ti u gačama ...jer da nije, ne bi te žena pustila |
|
|
ginko
New Member
Croatia
114 Posts
Member since 23/09/2004 |
Posted - 06/03/2008 : 21:01:55
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
a ja radim do 20.30h
dođite svi kad možete, movie pub je blizu pa je nastavak nakon zatvaranja pivnice osiguran, iz karlovca ("karlovačke tetkice") dolaze jer mi donose istarski pršut i kulenovu seku i bracu(ja sam zadužen za hranu), Ratko (planetarno poznat kao dveribed) kao poznati šarmer dovodi djevojčice noći tako da je dobra zabava osigurana VIDIMO SE
Ok vi donesite cugu i klopu a ja ću dopeljet ekipu da sve to popije i pojede
Evo zadnjih informacija. Boris ,Vjeko i ja sigurno dolazimo ,Hrvoje mi šteka( neda mu se), a cjenjenog stripofila Tihomira Bračića sam pozvao,ali pošto je do njega teško doči,neču znati do zadnjeg časa dal ide.A onaj pizdek Srale nadam se da se dobro pripremio ! |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 06/03/2008 : 21:17:48
|
quote: Originally posted by alanmaras
ja dolazim 90%, odnosno 90% mene dolazi....ipak moram ženi ostaviti 10% da ima što raditi dok me nema
Ih, pa za tih 10% se sekiras! Zamisli sta ce tek ovi sa fifti-fifti.... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 06/03/2008 : 22:32:16
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
Ih, pa za tih 10% se sekiras! Zamisli sta ce tek ovi sa fifti-fifti....
nema takvih , to je samo mit |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Posted - 07/03/2008 : 09:59:48
|
Ta pivnica se vise ne zove Medvedgrad, vec nekako drugacije (ne mogu se tocno sjetiti, nisam vec dugo tamo bio). Pivnica Medvedgrad se preselila (ima vec dosta) na drugu lokaciju.
Zove se "Zlatni medo", ali za većinu, barem za mene i moje društvo, to će vjerojatno ostati "Medvedgrad" kako god se preimenovalo. |
|
|
dmar
New Member
Croatia
249 Posts
Member since 27/10/2005 |
Posted - 07/03/2008 : 10:28:12
|
quote: Originally posted by 76
Zove se "Zlatni medo", ali za većinu, barem za mene i moje društvo, to će vjerojatno ostati "Medvedgrad" kako god se preimenovalo.
piva je lošija nego u medvedgradu, sva sreća da sam na dijeti pa ću posegnuti za litrom i vodom |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 07/03/2008 : 14:16:19
|
piva je lošija nego u medvedgradu, sva sreća da sam na dijeti pa ću posegnuti za litrom i vodom
može! bumo cugali na smjenu: prvo bum ja litru a ti vodu a onda se mjenjamo: ti buš vodu a ja litru |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 07/03/2008 : 14:27:14
|
quote: Originally posted by alanmaras
ja dolazim 90%, odnosno 90% mene dolazi....ipak moram ženi ostaviti 10% da ima što raditi dok me nema
Drag si mi, voliš francusku školu crtanja ko i ja, poslovali smo... al moram iskoristit ovo, ova rečenica gori je, kako vi purgeri kažete "zicer".Vidim da niko nije reagira pa ću ja.Moram!
Evo ide: Al češ okinit qurac? |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Topic |
|