Author |
Topic |
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 07/03/2008 : 14:48:23
|
quote: Originally posted by dcopic
Pivnica Medvedgrad 7. Ožujka oko 17.00h
Cijenjeni Forumaši, pozivamo vas na sastanak ovaj petak oko pet popodne, na kojem će se uz pivu raspravljati o mnogim stvarima vezanim uz svijet stripa i sporta i dr. Sastanak dogovaramo već skoro mjesec dana i konaćno smo ga uspjeli realizirati. Uglavnom, pričat će se puno, a popiti još više! Dođite svi!
Tako smo uveli nepisano pravilo da svaki Hajdukovac koji dođe po prvi put mora pozvati rundu!
Naravno, raspravljat će se i o ostalim supervažnim stvarima, pa tako i o teoriji koja je upravo znanstveno dokazana, a to je da Zagor, s obzirom na visinu, težinu i broj vježbi koje izvodi, može pojesti 3.7 puta više hrane od Chica!
Kao i o teoriji da nema teoretske šanse da je Supermen jači od Velikog Bleka, koju niti ne treba posebno objašnjavati!
Forumaši koji su za sada potvrdili dolazak (s nekima se još vode bilateralni pregovori), abecednim redom:
alanmaras dcopic DeeCay dmar Nemo Spiderman Wanderer 76 - - - - Zvone zadnji si, kad imaš brojeve umjesto slova!
Očekujemo mnogo veći broj ljudi, znači vidimo se!
I ja bih vam se baš rado priključio, ali predaleko st ljudi. Popijte jednu u moje ime :) |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
BO
Junior Member
Croatia
351 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/03/2008 : 14:53:46
|
Ja bi također vrlo rado navratio,sam Bog zna koliko sam žedan,ali me gripa uhvatila Nadam se da će ovo postati praksa.. |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 07/03/2008 : 15:05:52
|
Trebala bi, bar jednom mjesečno. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/03/2008 : 15:09:52
|
quote: Originally posted by 76
Trebala bi, bar jednom mjesečno.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 07/03/2008 : 21:24:52
|
ja sam morao ranije doma ali ekipa još trusi pive i čvarkuše tamo...htjedoh postaviti par slika ali neću stići pa slike u ponedjeljak |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 07/03/2008 : 21:59:35
|
Jeste dogovorili deal za drugi put,il ce ovo biti unikat i ide u legendu? |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 07/03/2008 : 22:31:29
|
ovako je počelo: Slaven i wanderer
wanderer, 76 & Dee (bio bi DeeCay ali mu fali pola glave )
bez brige, ima on drugu polovicu glave...
neki ljudi stvarno nalikuju na svoj avatar...Vjeko 1980
a tu je i krunski dokaz
dcopic i Spiderman
Ginko i Boky...mislim...oni su došli čak iz Karlstadta a neki nisu mogli sa Jaruna
dmar broji lovu (bar on tako misli...a još pijanka nije niti počela...)
ružeeee, ovaj, očiiiii su crrrveeeneee.....
dečki, jel'da nebumo sutra popili petardu (veli hajdukovac Zvone alias 76)...ma kaj nebi
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 07/03/2008 : 22:41:38
|
nije bilo love za mesinu ali za čvarkuše i siruše se našlo...
a DeeCay je prošvercao domači špek (ove ruke su Slavenove...čije bi bile )
DeeCay i dcopic...neki su pili i čaj
76 i najstariji čovjek na forumu (risbozg)
od Griča do Karlstadta nema im ravna...vitez Veli Jura i vitez Lohajzl (alanmaras i Vjeko 1980)...autoportret nakon 2 pivuše
tak' 'zgleda pravi dinamovac...tex2
tko li je ikada čuo za Likotu hajdukovca...evo jedan pokisli na slici...dveribad
i tu sam ja otišel doma spat a ekipa će staviti još slika da vidimo kaj je bilo dalje |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 07/03/2008 : 23:20:27
|
quote: Originally posted by alanmaras
ovako je počelo: Slaven i wanderer
wanderer, 76 & Dee (bio bi DeeCay ali mu fali pola glave )
bez brige, ima on drugu polovicu glave...
neki ljudi stvarno nalikuju na svoj avatar...Vjeko 1980
a tu je i krunski dokaz
dcopic i Spiderman
Ginko i Boky...mislim...oni su došli čak iz Karlstadta a neki nisu mogli sa Jaruna
dmar broji lovu (bar on tako misli...a još pijanka nije niti počela...)
ružeeee, ovaj, očiiiii su crrrveeeneee.....
dečki, jel'da nebumo sutra popili petardu (veli hajdukovac Zvone alias 76)...ma kaj nebi
Pizdo jedna, već si doma :) Ja sam mislio da ćete se probuditi u nekom nepoznatom dijelu Zagreba u rane jutarnje sate :) :) :) |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 07/03/2008 : 23:31:32
|
quote: Originally posted by hello
Pizdo jedna, već si doma :) Ja sam mislio da ćete se probuditi u nekom nepoznatom dijelu Zagreba u rane jutarnje sate :) :) :)
stvarno quotaš cijelu stranicu a buđenje u noćnom tramvaju...ma to će Slaven i dveribad a možda i rizbo |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 07/03/2008 : 23:50:25
|
quote: Originally posted by hello
Pizdo jedna, već si doma :) Ja sam mislio da ćete se probuditi u nekom nepoznatom dijelu Zagreba u rane jutarnje sate :) :) :)
stvarno quotaš cijelu stranicu a buđenje u noćnom tramvaju...ma to će Slaven i dveribad a možda i rizbo
:) |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 08/03/2008 : 01:29:57
|
Uh jedva sam stigao kući, a treba raditi sutra. Uglavnom pilo se od pet popodne pa sve do ponoći, koju je dočekalo samo nas sedmero. Sedmorica veličanstvenih koji su pili nekakvih šest-sedam sati. I konobar više nije imao snage brisati mokre stolove i skupljati krhotine od čaša! Uglavnom pjevalo se je sve, od "Suza za zagorske brege", pa malo "Zbog jedne divne crne žene", "Nije u šoldima sve", "Za dobra stara vremena", "Lijepa li si" itd... Bilo je svega. pričalo se je o svemu, a najmanje o stripovima. Najzanimljivije diskusije su se vodile taman pred fajrunt i to oko prvog sastava Detroit Pistonsa iz sezone 88/89, pa zatim o strijelcima u finalu World cupa 1986, pa zašto nije Matthäus pucao jedanaesterac u finalu u Italiji 90-e, kako i gdje je Toni Nieminen kao prvi u povjesti preskočio 200 metara i koji je Argentinac plakao nakon promašenog penala u četvrtfinalu protiv naše Juge tisućudevetstodevedesetegodine...
Abecednim redom, više-manje sve pravi pijanci:
76 alanmaras Boky dcopic DeeCay dmar dveribad ginko mladjo risbozg Spiderman tex2 veber Vjeko1980 wanderer
Sigurno sam nekoga zaboravio, uh kako će mi biti krivo sutra!
I na kraju najvažnija vijest koja ulazi u povijest, a to je da smo imali paralelni sastanak u Zagrebu i Splitu u isto vrijeme. Naravno zbog alkoholnih para u oba grada nije bilo moguće uspostaviti video vezu, ali dobri stari SMS je šljakao (hvala Toninho), pa smo ipak mogli biti u kakvoj-takvoj vezi sa ekipom iz južnog dijela Lijepe Naše, koji su izgleda puno pojeli, ali manje zapjevali, a mislim da su i nekakve kurve bile u igri, ali to će nam najbolje oni sami objasniti!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 08/03/2008 : 06:51:24
|
Jbga, evo dokaz da sam se morao rano dignuti:)
I da, stvarno, zašto je Breme pucao penal?:))) |
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/03/2008 : 12:15:20
|
neki ljudi stvarno nalikuju na svoj avatar...Vjeko 1980 a tu je i krunski dokaz
a koji je avatar? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/03/2008 : 12:22:51
|
kao da je buraz Ibrahimovicu |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 08/03/2008 : 12:59:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
kao da je buraz Ibrahimovicu
Maras 'bem ti sve po spisku Ja i Zlatan dva buraza
Probudio sam se prije pol ure.. Glava mi je ko bubanj, pilo se ko da sutra na postoji.. Ekipa je fenomenalna, sve klasični pijanci A pretpostavljam da najveći među nama još uvijek boluje heheheh jel tako VBR |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 08/03/2008 : 13:58:27
|
quote: Originally posted by mladjo
I da, stvarno, zašto je Breme pucao penal?:)))
Pa zato kaj mu Gojkojčea nije mogal obranit Pa to je bar jasno ko jedan plus jedan |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30980 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/03/2008 : 14:23:04
|
evo ja sam uspio doći k sebi(bar se nadam ), nisam ovoliko popio i spaval ne znam otkad
Ekipa je zakon, sam treba nastavit tako...
Fala dcopicu za prijevoz do G.W.-a!!!
P.S. nekak sam pozabil kaj je bilo s Matthausom |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 08/03/2008 : 17:33:38
|
Žuljala ga kopačka... |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
ginko
New Member
Croatia
114 Posts
Member since 23/09/2004 |
Posted - 08/03/2008 : 21:01:44
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
E da i posebna zahvala Ginku i Borisu koji su me trpili pijanog i dosadnog do doma:)))))
Bilo je super !Takvih druženja treba više puta ponoviti ! A Boris i ja uživali smo u pjesmama koje je Vjeko pjevušio CIJELIM PUTEM do Karlovca ! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 08/03/2008 : 21:49:07
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by mladjo
I da, stvarno, zašto je Breme pucao penal?:)))
Pa zato kaj mu Gojkojčea nije mogal obranit Pa to je bar jasno ko jedan plus jedan
To su bili dani. Rudi Veler sa brčinama i fudbom. Nenadjebivo
Pešalov je nešto pokušavao sjebati Velera u tome, ali nije to to |
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|