Ako se neko sjeca aukcije Komandant Marka broj oko 90,mislim da je zavrsena preko 800 kuna.To bi vjerovatno bio rekord za jedan strip od Komandant Marka.
Originally posted by srdjandj U jebote!!! Pa dvanaesto mesto je odlicno, a jedini sam ja tu iz Vojvodine, odnosno Srbije!!!
A iz Srbije nam dolazi šampion no.1 (ajd dobro 12) Srrrrrdjandj. Jeeeeee. Osim tebe je Osmo (BiH) na četvrtom mjestu, slovenec (Slovenija)- deveti. Ostalih 17 na top 20 sve Hrvatska. Svaka čast, sigurno nije lako skupiti toliko različitih suradnika s obzirom da ste vas trojica ipak iz inozemstva.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Originally posted by srdjandj U jebote!!! Pa dvanaesto mesto je odlicno, a jedini sam ja tu iz Vojvodine, odnosno Srbije!!!
A iz Srbije nam dolazi šampion no.1 (ajd dobro 12) Srrrrrdjandj. Jeeeeee. Osim tebe je Osmo (BiH) na četvrtom mjestu, slovenec (Slovenija)- deveti. Ostalih 17 na top 20 sve Hrvatska. Svaka čast, sigurno nije lako skupiti toliko različitih suradnika s obzirom da ste vas trojica ipak iz inozemstva.
Nije mi jasno, juce sam imao pored nicka srdjandj(155), a danas (154), kako mi se sad smanjilo, ne mislim na "ono", a sto se tice inostranstva, tu smo, blizu smo i to je to.....
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Originally posted by srdjandj Nije mi jasno, juce sam imao pored nicka srdjandj(155), a danas (154), kako mi se sad smanjilo, ne mislim na "ono", a sto se tice inostranstva, tu smo, blizu smo i to je to.....
Bila je greska u izracunu, neutralni su se brojali u pozitivne.
-Tristan,nisam nikako išao do Varaždina,a i izgubio sam adresu od onog klinca,pa te molim da mi još jednom pošalješ,jer sam složio kompletić ,pa da prve prilike odvezem do "baroknog grada"!
Nista mijenjamo,zar si ga toliko platio! Sjecam se da si bio glavni konkurent kod ovog stripa sto sam ja osvojio sto znaci da sam dobro prosao s obzirom da je lijepo ocuvan. Evo malo aukcije da se podsjetis kako sam te mucki uzeo http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=356235