forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 11:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Počinje projekt prodaje dionica Hajduka navijačima!

Hajduk bi u novu sezonu trebao ući s plusom na (deblokiranom) računu, uvjeravaju nas nudeći čvrste argumente čelnici Skupštine kluba! A u isto vrijeme znatan udio u Hajduku pripao bi - navijačima. Čak i veći nego što se još donedavno smatralo!

- Iznos duga je u ovom trenutku oko 288 milijuna kuna, od čega na državu otpada 242 milijuna. Od preostalih 46 milijuna, nagodbom s Komercijalnom bankom će se doći do 20 milijuna kuna duga manje, a preostali iznos od oko 25 milijuna će se prikupiti prodajom dionica na koje će imati prioritet, ne država kako se smatralo, već članovi kluba. Navijači, odnosno članovi kluba, bi dobili puno veći udio nego što su i sami očekivali, a kolike su to brojke još je nemoguće kazati. Sigurno je jedino da će imati prioritet, a točni odnosi tek će se moći znati nakon izrade eleborata kada se utvrdi temeljni kapital, broj dionica i njihova cijena - otkriva nam ovaj veliki plan aktualnog vodstva i resornog ministarstva na čelu s ministrom Draganom Primorcem potpredsjednik Skupštine "bijelih" Mirko Klarić.

- U petak ćemo dobiti rješenje o početku preoblikovanja, nakon čega slijedi izrada elaborata, a potom i prvi krug u kojem će se Gradu upisati jedan dio dionica koji se odnosi na vrijednost korištenja dijela stadiona. U drugom će krugu pravo prvenstva kupnje udjela imati isključivo članovi kluba - pojašnjava Klarić, dodajući kako se u ovom trenutku u klubu vrše opsežne pripreme za predstojeću medijsku akciju kojom će upoznati simpatizere Hajduka za mogućnost koju će prilikom skorašnje prodaje udjela u klubu imati isključivo članovi.

- Upravo od idućeg tjedna kreće opsežna akcija za učlanjenje u Hajduk. Očekujemo veliki broj upisa, vjerujemo kako će se javiti najmanje 50 tisuća navijača koji će biti spremni kupiti barem po jednu dionicu. Trudit ćemo se da cijeli taj proces bude završen do početka iduće sezone, dakle do srpnja ove godine, kako bi u novo natjecanje Hajduk ušao s novim ustrojem i upravljačkim strukturama - zaključio je Klarić, dodajući kako bi klub već ovoga ljeta bio u plusu, nijedan igrač ne bi trebao biti prodan da bi se namirio neki dug, a svaki klupski prihod samo bi povećavao financijsku snagu Hajduka.

Ovo s navijačima je stvarno genijalno.Čitav sjever nema ni za kave a sad bi se kao trebali igrati kapitalizma i kupovat dionice. Inače, ova torcida je jedna jako interesantna organizacija: uvijek kada mogu birati između nekoliko opcija za njih možete biti sigurni da će izabrati onu najgoru.

Govno govnetu ne lici kao što lici covjek ženi nakon deset godina braka!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 13/03/2008 : 11:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote

Ovo s navijačima je stvarno genijalno.Čitav sjever nema ni za kave a sad bi se kao trebali igrati kapitalizma i kupovat dionice. Inače, ova torcida je jedna jako interesantna organizacija: uvijek kada mogu birati između nekoliko opcija za njih možete biti sigurni da će izabrati onu najgoru.
[/quote]

jesi se ti registrira na ovaj forum da samo sereš protiv nečega
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/03/2008 : 13:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zna li netko cijenu dionica?
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 13/03/2008 : 13:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
vidim popularni mile da si veliki ekspert šta se tiče Hajduka,malo je zajeb šta si u bosni,inače bi tvoje znanje zlata vridilo.a vidin da se razumiš i u torcidu iako se ona nigdi ne spominje,ti maestralno ulaziš u samu bit te kako je ti zoveš organizacije.pozdrav!

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 16:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

vidim popularni mile da si veliki ekspert šta se tiče Hajduka,malo je zajeb šta si u bosni,inače bi tvoje znanje zlata vridilo.a vidin da se razumiš i u torcidu iako se ona nigdi ne spominje,ti maestralno ulaziš u samu bit te kako je ti zoveš organizacije.pozdrav!

Ne znam ni jedan bolji naziv za tu skupinu nesretnika. Ona je možda u početku ( u trenutku osnivanja) i imala nekakvu snagu i značaj ali tada su bila druga vremena. Danas, najveci intelektualni doseg tih nesretnika su parole tipa mi bi tili velikog ajduka, ili stečaj ajduka je nasa smrt i naravno da ne zaboravimo znaju prekinut utakmicu. Koliko je taj jadni Hajduk kazni platio uefi zbog njihovog ''navijanja'' nitko živ nezna. I sad im se ovi metuzalemi iz uprave uvlače kao vi če te spasit milog nam ajduka. E sad dug je između 250 i 300 milijuna kuna što bi podijeljeno sa 50 tisuća ispalo 5 ili 6 tisuća kuna po glavi. Tolike pare očekivat od nesretnika koji jedva plati 20 kuna za sjever je čisto podjebavanje i ništa više.

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 13/03/2008 : 19:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by popularni_milan

quote:

Ne znam ni jedan bolji naziv za tu skupinu nesretnika. Ona je možda u početku ( u trenutku osnivanja) i imala nekakvu snagu i značaj ali tada su bila druga vremena. Danas, najveci intelektualni doseg tih nesretnika su parole tipa mi bi tili velikog ajduka, ili stečaj ajduka je nasa smrt i naravno da ne zaboravimo znaju prekinut utakmicu. Koliko je taj jadni Hajduk kazni platio uefi zbog njihovog ''navijanja'' nitko živ nezna. I sad im se ovi metuzalemi iz uprave uvlače kao vi če te spasit milog nam ajduka. E sad dug je između 250 i 300 milijuna kuna što bi podijeljeno sa 50 tisuća ispalo 5 ili 6 tisuća kuna po glavi. Tolike pare očekivat od nesretnika koji jedva plati 20 kuna za sjever je čisto podjebavanje i ništa više.

Iživcira si me toliko da bi ti ja zalipija BAN od 9 godina da san Globinjo.
Neman namjeru uopće trošit svoje vrime na odgovore pacijentu poput tebe
Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 20:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:

quote:

Iživcira si me toliko da bi ti ja zalipija BAN od 9 godina da san Globinjo.
Neman namjeru uopće trošit svoje vrime na odgovore pacijentu poput tebe

zašto ban brajo? Zato sto smatram da je ovo podjebavanje i ništa više? Zasto dug ne rješavaju oni koji su ga i napravili a ne dajte pare da uspravimo ajduka na noge? Vase pare a nase ideje? Evo govore nešto da če ajduk bit dioničko društvo pa da te vidimo koliko češ para dat za dionice... javi nam se. Mada znam da nećeš dat ništa jer nemaš love ko ni ja. Reci zar ti nije čudno da se klub dovede do dubioze od 300 milijuna kuna pa onda odjednom evo dionice jeftino , ajmo se igrat kapitalizma. Nego evo veceras u otvorenom je o ajduku pa ćemo vidjet šta kažu mudre glave. HTV 1 22.30

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 13/03/2008 : 20:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Vriđaš prave navijače Hajduka, kojih ovdje ima puno.
Neki su ovdje već dobivali Ban zbog vriđanja tako da smiri malo doživljaje i jedno pitanje.
jesi se ti registrira na sajt o stripovima da pišeš samo u svaštari i u sport podforumu?

Edited by - zagorovsky on 13/03/2008 20:20:16
Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 20:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neki su ovdje već dobivali Ban zbog vriđanja tako da smiri malo doživljaje i jedno pitanje.
jesi se ti registrira na sajt o stripovima da pišeš samo u svaštari i u sport podforumu?

Vrijeđam ih čime? I kako znaš da i ja nisam pravi navijač hajduka?
Oko hajduka su se okupili samo lopovi i podobni koje politika postavlja. To su ljudi koji masnu lovu izvlače iz kluba i dopustit češ mi da sumnjam u njihove poštene namjere. Jesi li se ikad zapitao kako to da u ajduku nisu mogli naći nekakvog usranog ekonomistu ili pravnika koji će riješiti problem duga kao i dinamo? I kome odgovara ovakovo bezvlašće u i oko kluba? Jedne godine igraš u ligi prvaka i zaradiš 15 milijuna DEM a druge u minusu 70 milijuna kuna i nikome ništa nije čudno?

Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 20:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vrijeđam ih čime? I kako znaš da i ja nisam pravi navijač hajduka?
Oko hajduka su se okupili samo lopovi i podobni koje politika postavlja. To su ljudi koji masnu lovu izvlače iz kluba i dopustit češ mi da sumnjam u njihove poštene namjere. Jesi li se ikad zapitao kako to da u ajduku nisu mogli naći nekakvog usranog ekonomistu ili pravnika koji će riješiti problem duga kao i dinamo? I kome odgovara ovakovo bezvlašće u i oko kluba? Jedne godine igraš u ligi prvaka i zaradiš 15 milijuna DEM a druge u minusu 70 milijuna kuna i nikome ništa nije čudno?

A u svaštari i sportu pišem zato što je ovdje barem malo zanimljivo, na ostalim podforumima samo pljuju chiarollu i ližu guzicu metuzalemu ferriju

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 13/03/2008 : 20:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
zagi , odrasti i pomno čitaj šta popularni mile piše
jerbo ništa nije falija
il ćemo uzet klarića za vrhunskog intelektualca i ekonomskog maga

kako ste brzinski popušili priču sa stečajem
a onda nam još dirnulo u ponos sa sramotnim prilogom u dnevniku o gašenju kluba

e rajo rajo , i bogu si teška

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 13/03/2008 : 21:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
ne pišeš ti o Hajduku(s tim dijlom se slažem) nego o Torci u negativnom kontekstu

Edited by - zagorovsky on 13/03/2008 21:11:46
Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/03/2008 : 21:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

zagi , odrasti i pomno čitaj šta popularni mile piše
jerbo ništa nije falija
il ćemo uzet klarića za vrhunskog intelektualca i ekonomskog maga

kako ste brzinski popušili priču sa stečajem
a onda nam još dirnulo u ponos sa sramotnim prilogom u dnevniku o gašenju kluba

e rajo rajo , i bogu si teška

Ajde fala q..rcu barem jedan s kojim možeš ćakulat pametno
A i ja sam brate kriv nisam vidio da mali ima samo 17 godina
Kad se samo sjetim 83 godine pita mene cacin kolega (inaće nastavnik matematike i vatreni dinamovac)mali, za koga ti navijas.. a ja ko iz topa : za Hajduk. I ovaj nije vjerovao, počeo starog prcat kako me je nagovorio da to kažem samo njemu u inat. A hajduka sam otkrio kao petogodišnjak i to tako pošto sam našao stare kalendare iz 70ih na tavanu. Ne znam sjećate li se kalenadara u to doba: 12 listova, na svakom listu po jedan igrač u dribingu ili paradi...braća Vujović, Šurjak i ostale legende a ne ovi papci danas.
E nostalgija je zajebana stvar

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 13/03/2008 : 21:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Naravno da popularni_milan govori dobro. Ja sam tako mislija i prije 10 godina.
Ljudi moji, da je Hajduk gubija svaku utakmicu za redom ne bi se dovea u ovu situaciju.
Hajduk su upropastili lopovi, hoštapleri, 340 zapsolenog osoblja (od kojih 320 čistačica) koji tamo ladu jaja i s nogom priko noge primaju plaću, a sada ti isti tražu da mi budalaši otkupimo dugove (ono što su oni neopravdano prolumpovali), kako bi ponovno došli na te iste položaje.
Izvolite biti emotivci uz ovakvu sliku stanja, ja neću!
Ali daju se ispravit stvari.
Kao prvo, nije bitno tko će u ovom trenutku biti vlasnik, odnosno tko će imati pravo potraživanja. Dvije stvari sigurno slijede (kad tad): 1) privatizacija; 2) stečajni postupak. Ja bi se odluučio za privatizaciju da Hajduk ne ode u 3. ligu (a da dođe do stečaja, vrag bi odnija 6-7 umjesto 3 godine "rekuperavanja). Privatizacija smeta starim ličinkama. Ja bi Hajduk pretvorio u dioničko društvo s tim da bi broj dionica bio dosta veći, a minimalno 50% dionica mora biti namjenjeno obićnom puku (a kome drugome). Zašto? Veći broj dionica (više djelova radi siromašnog puka, ali i veća ukupna vrijednost) bi omogućio veću vrijednost Hajduka, odnosno, dioničari bi platili 1) neotplativi dio duga; 2) otplativi dio duga (ovršni dio); i 3) dokapitalizaciju. Ovo 3. je bitno jer jebeš to ako dođemo na pozitivnu nulu, a Hajduk ima običaj da sam po sebi uvijek potoni u minus. Treba stvoriti jednu bazu za ubuduće. Na jedan dio dionica bi pravo trebao imati puk (a ostatak poduzetnici i pizde materine) kako se ne bi dogodio slučaj "Abramović" s popratnim negativnostima (Hajduk mora (donekle)ostat pojam Splita i Dalmacije, a ne samo neka kapitalistička zgrađa). Sukladno tome, skupštinu bi činili (proporcionalno ulogu) suvlasnici kojima je opstanak Hajduk od privatnog i vlastitog interesa). Trebali bi se tada vući pametniji potezi (recimo za početaka, zaposlit 20 ljudi umjesto 240, itd...;)))(jer bi se svaka greška kažnjavala za razliku od ovoga kako je sada). Ovo se trebalo učinit prije 10 godina, a ne danas, Hajduk se 10 godina vuće ko obićna krepalina. Nisu dali oni koji su se tamo ugnjizdili. Samo ne znam dobro zašto sad bivši predsjednik kaže da je bolji stečaj i da privatizacija po zakonu o sportu nije provodljiva. Ne razumim zašto, protiv kojih je to interesa...?

Ako ljudi ne budu imali interes da kupu dionice (koje neće baš dati neku korist), onda se nitko nema pravo žalit na Hajdukovo brisanje iz registra pravnih osoba. Jedino mogu osnovati klub pod imenom "Novi Hajduk"

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.

Edited by - Inferno on 13/03/2008 21:58:47
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/03/2008 : 01:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk kao Barcelona: Prvi hrvatski klub u vlasništvu navijača

14. OŽUJAK datum je koji će ostati upisan u anale hrvatskog sporta. Povjerenstvo za profesionalne športske klubove tog je dana jednoglasno donijelo Odluku o davanju suglasnosti na rješenje o obveznom preoblikovanju Hrvatskog nogometnog kluba "Hajduk" u športsko dioničko društvo, za što su ispunjeni svi uvjeti sukladno Zakonu o športu.

Predsjednik Povjerenstva je Duško Mrduljaš, zamjenik Predsjednika je prof. dr. sc. Siniša Petrović, a ostali članovi su prof. dr. sc. Zoran Parać, Željko Faber, Damir Kaufman, Zorislav Srebrić, i Damir Vrbanović.

Na temelju članka 26. stavka 4. podstavka 3. Zakona o športu i članka 2. podstavka 3. Pravilnika o djelokrugu i načinu rada Povjerenstva za profesionalne športske klubove isto je povjerenstvo dalo suglasnost na rješenje o ispunjenju uvjeta za obavezno preoblikovanje HNK Hajduk u sportko dioničko društvo.

Sportski klub-udruga u kakvom je obliku dosad egzistirao Hajduk, za preoblikovanje je morao ispuniti sljedeće uvjete:

- osim što, dakako, mora biti profesionalni sportski klub, mora biti upisan u Registar profesionalnih sportskih klubova

- da su na temelju revizije iz članka 40. Zakona o sportu proizašli uvjeti za pokretanje stečajnog postupka prema posebnim propisima, a on nije pokrenut, odnosno da se postojanje navedenih uvjeta može utvrditi i na temelju dokumenata koje je sportski klub-udruga za natjecanje obavezan slati Povjerenstvu ili da se na temelju godišnjeg financijskog izvješća i godišnjeg revizorskog izvješća utvrdi postojanje uvjeta za pokretanje stečajnog postupka, a da on nije pokrenut 30 dana od kada su ti uvjeti ostvareni

HNK Hajduk, navodi u dopisu koje potpisuje predsjednik Povjerenstva Duško Mrduljaš, upisan je u Registar profesionalnih sportskih klubova kao sportski klub-udruga za natjecanje u nogometu.

Također je, u revizorskom izvješću, utvrđeno da su ispunjeni uvjeti za pokretanje stečajnog postupka prema posebnim propisima, a da isti nije pokrenut.

Na taj je način HNK Hajduk stekao uvjete za obvezno preoblikovanje iz sportskog kluba-udruge u sportsko-dioničko društvo. Rečeno je kako je prvi korak, na čemu Hajduk već radi, izrada elaborata o preoblikovanju, koji obuhvaća i reviziju cjelokupnog poslovanja u prethodnom razdoblju, a koja je već provedena.

Istaknuo je također da će se provesti niz prethodnih koraka koji u uključuju i projekciju poslovanja Hajduka u budućnosti kao sportskog dioničkog društva. U tom smislu govorit će se o tome tko su potencijalni dioničari, kakav je njihov interes i na koji način organizirati poslovanje da se Hajduk nikada više ne dovede u situaciju u kakvoj je sada.

Povjerenstvo i Ministarstvo pružit će pomoć Hajduku, kao i bilo kojem klubu koji bi se našao u takvoj situaciji, zalljučio je predsjednik Povjerenstva.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/03/2008 : 01:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk - kako do dionica?

IAKO novi Hajduk, oformljen kao dioničko društvo, intrigira navijače, javnost i strukture vlasti, mnoge su stavke u vidu Zakona o sportu, koji se u praksi zapravo niti ne primjenjuje, velika nepoznanica.

Kao što je u nedavnom razgovoru za Index kazala dugogodišnja odvjetnica Hajduka Doris Košta nema tog zakona koji decidirano određuje što je imovina nekog profesionalnog hrvatskog kluba.
Povjerenstvo koje je donijelo rješenje o preoblikovanju Hajduka, a koje je izabrano od stane Ministarstva obrazovanja, prosvjete i sporta pružit će odgovore koji su nužni za početak upisivanja Hajdukovih dionica.

Potrebno je, dakle, utvrditi:
- koji je temeljni kapitali kluba
- točan broj dionica koje se izdaju
- cijena dionice sportskog dioničkog društva Hajduk
- koliko dionica treba posjedovati za sudjelovanje u Skupštini dioničara koja bira Upravu dioničkog društva

Bivši Hajdukov odvjetnik Mate Peroš tvrdi kako će se temeljni kapital Hajduka utvrditi za tri mjeseca.

Država je najveći vjerovnik Hajduka, a klub joj duguje 242 milijuna kuna. Logično je, stoga, da će država postati većinski vlasnik. Republika Hrvatska svoja potraživanja može prenijeti na jedinicu lokalne samouprave u sjedištu kluba. O tom će se važnom ugovoru između Republike Hrvatske i Grada Splita, a koji je generalno definiran člankom 43. Zakona o sportu još detaljno raspravljati.

Što se tiče upisa dionica, taj će se posao obaviti kroz pet krugova. U prvom krugu koji može trajati od osam do 15 dana jedinica lokalne samouprave upisat će dionice od 25 posto od ukupnog broja. Taj postupak nije prebijanje duga, već klasična kupnja dionica od strane Grada Splita. U drugom krugu, koji također može trajati od osam do 15 dana pravo upisa imaju imaju članovi Društva prijatelja Hajduka.

U trećem krugu, ukoliko do tada ne budu upisane sve dionice, pravo upisa imaju oni članovi Društva prijatelja Hajduka koji su već upisali dionice, i to razmjerno broju dionica kupljenih u drugom krugu. Četvrti krug jer krug za javnost kojoj se upućuje poziv na upis dionica, dok u petom krugu Povjerenstvo može, ukoliko nisu prodane sve dionice, uputiti poziv vjerovnicima športskog kluba-udruge.

Bez blagoslova Povjerenstva pojedinac može kupiti najviše 25 posto dionica.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 15/03/2008 : 20:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Proć će još jedno 4-5 godina dok se stanje očisti, a onda na vrh.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/03/2008 : 22:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Proć će još jedno 4-5 godina dok se stanje očisti, a onda na vrh.

Daj Bože da bude tako, inače nas čeka samo vrh...3. lige

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 19/03/2008 : 09:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
Ha ha dionice...navijači vlasnici klubova...ljudi uozbiljite se...svjetlosnim godinama smo udaljeni od toga...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 19/03/2008 : 14:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djaka

Ha ha dionice...navijači vlasnici klubova...ljudi uozbiljite se...svjetlosnim godinama smo udaljeni od toga...

Ma znan da će malo toga zapast navijače, ali nema ništa lošega da ga kapitalisti kupe, istina oni su tu samo zbog para ali će se bar brinit za njega. A ne oni što su tu zbog ljubavi...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12716 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/03/2008 : 17:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Koliko če vrijedit Hajduk na burzi?

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/03/2008 : 22:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

250 milijuna eura...

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 21/03/2008 : 00:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

250 milijuna eura...

Malo je to
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/03/2008 : 00:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by COLUMBO

quote:

quote:

250 milijuna eura...

Malo je to

to je bilo subjektivno...objektivno-300 miljuna eura

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12716 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 21/03/2008 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

250 milijuna eura...

Verovatno si mislio 250 eura.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000