forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/04/2008 : 13:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Ma to oni samo da operu pare... Igrača poput Cernata ili onog Coste ima po svakom gradu...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/04/2008 : 01:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Ma to oni samo da operu pare... Igrača poput Cernata ili onog Coste ima po svakom gradu...

aj nađi mi ih...šta fali cernatu?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16420 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/04/2008 : 11:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
da nekaj vredi nebi igral u hajduku

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/04/2008 : 12:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ronaldinho potpisao za hajduk!!!
Kaže: "Za inker nije dovoljno dobar, a ne zeli u Dinamo jer bi morao traziti novi klub poslije izbora!"

Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 05/04/2008 : 12:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
dobro mu stoji "bili" dres

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/04/2008 : 13:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Nastavi li sa pijankama, moga bi i završit u Hajduka.

Za Globu: Ti Cernata držiš ozbiljnim igračem? da je išta valja osta bi u Dinamu kijev.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2008 : 04:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg
isto kao što hajduk vrijedi 250 milijuna u snovima a možda i za naivce koji bu kupovali dionice propale tvrtke

Raspast se moze Europska unija, krept moredu svi predsjednici, ma Hajduk ce ostat!

quote:

zanima me kaj to vrijedi 250 milijuna
- pošto ste gologuzi ostju samo igraći - kaj oni vrijede 250 milijuna

Brand, tradicija i osvojeni trofeji...
Hajduk je igrao po Europi godinama prije nego su modri decki u jajcekima bili...

quote:

ili možda 200 ili još više milijuna dugakaj imate

Da smo i mi imali precjednika koji je otimao od umorovljenika i trpa lovu u klub, mozda bi imali manje duga.
Kad drzava i grad Zagreb ulazu toliko u klub, bas me zanima koliko im klub vrati kad se prodaju igraci?
Mozete pokojnom Franceku spomenike dizati na sve strane, bez njega ne bi bili nitko i nista,
niti bi osvojili pola trofeja u HR ligi... Lopovska posla.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2008 : 04:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nastavi li sa pijankama, moga bi i završit u Hajduka.

Za Globu: Ti Cernata držiš ozbiljnim igračem? da je išta valja osta bi u Dinamu kijev.

Eh, tako bi mogli i za neke druge igrace reci koje je Hajduk odbacio, da su valjali
igrali bi u Hajduku, no nije bilo mjesta za njih, ali zato oni postadose netko u nekom drugom klubu.
Imena ne trebam ni nabrajati...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2008 : 05:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ma kojih 250 milijuna eura,pa to sam lupnio bez vezeali ako se računaju titule,jedna hajdukova vrijedi kao tri hašk građanskoga,croatie,pardon,dinama

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2008 : 05:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

da nekaj vredi nebi igral u hajduku

nego je trebao ostati u dynamu

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2008 : 21:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ma kojih 250 milijuna eura,pa to sam lupnio bez vezeali ako se računaju titule,jedna hajdukova vrijedi kao tri hašk građanskoga,croatie,pardon,dinama

Naravno, to sam se i ja pitao na pocetku kad je bilo rijec o necem ozbiljnom, ali vidis da rizbo nema pojma, njemu i Mamic stariji vrijedi 50 milijuna, a Modric bar 5 milijardi...
Steta da vise nema lira, kako je tu bilo lijepo pricati o milijunima.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2008 : 22:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
Steta da vise nema lira, kako je tu bilo lijepo pricati o milijunima.

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/04/2008 : 19:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
varteks-hajduk 1-1 nakon 70min
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2654 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 12/04/2008 : 19:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
S ova tri gola u Zadru Hajduk je stigao do brojke 996 u HNL-u. Još 4 do 1000., a sljedeći tjedan su dvije domaće utakmice - Slaven Belupo u srijedu i Cibalia u subotu. Valjda će taj jubilarni past na Poljudu, a nadam se da će ga zabit neki od naših igrača, prvenstveno Kalinić. Samo ne Cernat...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/04/2008 : 22:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Rukavina prekinuo "silenzio" na terenu i prema novinarima: Samo sam se našao na pravom mjestu...
Uspjeli smo dvostrukog strijelca iz Hajdukove pobjede u Zadru od 3:1 Antu Rukavinu konačno nagovoriti na "čašicu razgovora". Prekinuo nam je Ante "silenzio" te prvi put ove godine progovorio za jedan medij.

- A što kazati, eto ponovno i mene. Vratio sam se - prišao nam je Rukavina, junak Hajdukove pobjede u Stanovima.

- Samo sam se našao dvaput u pravo vrijeme na pravome mjestu. Akcije su bile izrađene, na meni je bilo samo da uguram loptu u mrežu - pričao je Rukavina, kojeg smo pitali i za prognozu ishoda sljedeće utakmice u kojoj Hajduk na Poljudu ugošćuje Slaven Belupa.

- Moramo pobijediti… Odnosno, pobijedit ćemo sigurno! - zaključio je sve bolje raspoloženi splitski napadač.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/04/2008 : 22:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 13/04/2008 : 13:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
I mi bi organizirali EP
Go to Top of Page

popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts

Member since 28/12/2007

Posted - 13/04/2008 : 20:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send popularni_milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

I mi bi organizirali EP

Zamisli samo koji bi to horor bio

Govno govnetu ne lici kao što lici covjek ženi nakon deset godina braka!
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 13/04/2008 : 20:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
bio na utakmici,mokar do kože,Hajduk ništa posebno,zadar totalno indisponiran(očekivano),rukavina konačno,pas je najjači,lovili su ga sigurno 5 minuta.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/04/2008 : 14:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

bio na utakmici,mokar do kože,Hajduk ništa posebno,zadar totalno indisponiran(očekivano),rukavina konačno,pas je najjači,lovili su ga sigurno 5 minuta.

bio i ja stopom, a za povratak nam malo pomogli i igrači(hvala Sabliću i Jozinoviću)
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 14/04/2008 : 18:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Velika pogreška ili iskonska financijska nemoć: Dijamant iz Galatija napušta Hajduk
Velika pogreška ili iskonska financijska nemoć: Dijamant iz Galatija napušta Hajduk

RUMUNJSKI veznjak Florin Cernat, uz Kalinića možda najbolji Hajdukovac ove sezone, uskoro će napustiti Split i vratiti se u Kijev.

Naime, Hajduk Florina ne može platiti, a nakon što je u Varaždinu u kupu bio rezerva, ni on više ne želi ostati.

Iako su u Hajduku, navodno, svjesni kako bi Cernata trebali po svaku cijenu zadržati, to izgleda neće biti moguće. Naime, čelnici kijevskog Dinama traže najmanje dva milijuna dolara odštete, što je za Splićane u ovom trenutku zaista previše.

Posljednjih nekoliko tjedana Šurjak i kompanije nadali su se kako će omaleni rumunjski veznjak u razgovoru sa Surkisom malo i spustiti odštetu, no, po najnovijim informacijama trener kijevskog kluba Yuri Semin rekao je Cernatu kako već neko vrijeme prati njegove nastupe i da je vrlo zadovoljan viđenim.

Semin mu je otkrio i kako mu želi ponuditi novi trogodišnji ugovor vrijedan 1.8 milijun dolara, što je cifra koje se nitko normalan ne može odreći, pa ni Hajduka, maslinova ulja ili pješčanih plaža poradi.

Podsjetimo, Cernat je ove sezone u dresu Hajduka upisao osam pogodaka i sedam asistencija, što je zaista kvalitetno ostvarenje za jednog veznjaka.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 14/04/2008 : 18:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 14/04/2008 : 20:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:

bio i ja stopom, a za povratak nam malo pomogli i igrači(hvala Sabliću i Jozinoviću)

drugi put se javi,uvik ima mista.ps.onaj kišobran koji je odsjeo na pravo misto bio je moj he he

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/04/2008 : 21:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:

drugi put se javi,uvik ima mista.ps.onaj kišobran koji je odsjeo na pravo misto bio je moj he he

otišli smo 20min ranije pa nisam vidia ni to s kišobranima, ni pasa u terenu.
split-perković-šibenik vlakom šverc komerc
Šibenik-zadar 30min vožnje s tipom koji nije vozia ispod 160(još se tresem)
sprdanje Subašića prije početka(UUUUUUUUUUU,AAAAAAAAA,EEEEE)
kiša bez prestanka 70min, pokisli ko miševi.
Sablić i Jozinović = 200kn svaka čast
švercanje u redovnom busu Zadar-Šibenik-Split NEPROCJENJIVO
hvala na pozivu, al na dalja gostovanja uglavnom ili ne idem ili idemo organizirano, a za Zadar se ništa ne organizira nažalost pa je bia problem, al svejedno hvala

Edited by - zagorovsky on 14/04/2008 21:22:59
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 14/04/2008 : 21:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
he he,sve je to dio navijačkog odrastanja,malo ti i zavidim,al ja san ipak navijač u godinama,znaš ono,pojist-popit crew itd.najvažnije je doć do tribine,tamo smo svi isti.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000