Sad kad znamo sto ti treba, mozemo te ucjenjivati, hehehe, npr, kad dodje neki dobar zs 1, bidacemo kao ludi, a ako stvarno zelis, onda mozda i necemo...
Neko je na kolekcionaru pre par meseci nudio strogog glancera ZS 1, ali se ne mogu setiti ko... Pitaj nekog ko prati tamo aukcije da ti kaze, mozda se seti... Nije ga prodao tada sigurno... Mislim da je lik sa nikom Zexx, ali nisam siguran... Proveri... Stvarno je bio kao nov...
Nasao sam komplet Maxmagnusa SSB http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=564172 Interesantan strip,sve same mutljage od cudnovate rijeke pa do varanja kralja. Stripova ukupno 25,trenutno izlaze reprinti. Cijene ovog kompleta sto sam vidjeo od 250-750 i kusur kn. Interesantno da je komplet od 250 kuna isto ocuvan kao ovaj od 750. To je ono naci se u pravom trenutku na pravom mjestu ili obrnuto.
To je Dveribad... Da je bilo ko ponudio za tu cenu, dobio bi frulu da duva ali ovako ostaje neresivo pitanje... :) Samo mi nije jasno, sta taj covek radi sa tolikim parama...
Umpah Pah 5 albuma Marketprint --- 400 kn. Umpah Pah trenutno izdaje Bookqlobe,procitao sam 1. broj i totalno odusevljen sa stripom i prevodom. Ovo je od stvari pod obavezno imati.
Nop Prvo izdanje Vista pa System izdao Mladost Dzona Difula u šest albuma I najjnovije izdanje je Inkal knjige 1-3, i u njih spakovano ono što je Vista izdala u šest albuma.