Super. Odmah po torbu idem i u kupovinu... Ovo je EXTRA vijest...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Da li je to na svakom greška ili samo na tvojem renky?? može netko pogledati tko je iz zagreba,pa javiti.. :? glupo mi je naručiti ako je kriva naslovnica.. baš su morali zahebati.. jao jao..
Mislim da sam ponosni prvi vlasnik jer stripovi nisu još u prodaji. Potrefilo se da sam vozio oca na kontrolu u ZG i naletija u pravom trenutku. Doduše nisan zna da ih nema u prodaji pa sam izazva zbrku sa fotkom. Ispričavam se onima koje sam možda natjera na preuranjeno naručivanje u striparicama. Drugi put ću se suzdržati ali sad je bilo toliko pitanja, hoće li i kad će HC da sam pozitivne osjećaje, kad san vidija gotove stripove, izrazija fotkom.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Mislim da sam ponosni prvi vlasnik jer stripovi nisu još u prodaji. Potrefilo se da sam vozio oca na kontrolu u ZG i naletija u pravom trenutku. Doduše nisan zna da ih nema u prodaji pa sam izazva zbrku sa fotkom. Ispričavam se onima koje sam možda natjera na preuranjeno naručivanje u striparicama. Drugi put ću se suzdržati ali sad je bilo toliko pitanja, hoće li i kad će HC da sam pozitivne osjećaje, kad san vidija gotove stripove, izrazija fotkom.
A jesu li ti rekli kada mozemo da ih ocekujemo u prodaji?
znači da ni dylan maxi neće izaći u HC?? a stvarno LUDENS suck...i to jako..ma to se samo u hrvatskoj može dogoditi.. glavno da smo kupovali HC izdanja..
znači da ni dylan maxi neće izaći u HC?? a stvarno LUDENS suck...i to jako..ma to se samo u hrvatskoj može dogoditi.. glavno da smo kupovali HC izdanja..
Na osnovu cega mislis da su Hrvati sposobniji od Srba da zaseru stvar A da je bruka - bruka je ako se ne pojave DD Maxi 2,Mister No i ova dva Maxi Texa. Iskreno,nisam zainteresovan za Bleka i Marka,otkacio sam ih,ali bi ih mozda i dalje uzimao iz nostalgije da nije bilo reci da ce se zamrznuti HC varijanta na 15 broju