Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 31/03/2008 : 21:57:26
|
quote: Originally posted by Obi-wan
hello: u prilici sam objaviti jedan od najprodavanijih nezavisnih američkih stripova SPAWN. Kolekciju od prvih 8 brojeva + brojevi 10 i 11, dakle 10 brojeva Spawna, 240 stranica i sada ću još jedanput napraviti ono što izdavači nikad ne rade; pitaću Vas želite li hrvatsko izdanje Spawna?
Takvo izdanje ne želim. Neću kupiti bez obzira na cijenu. S druge strane, dobro je da bude što više stripova, želim ti uspjeh u izdavanju i prodaji Spawn-a...
He,he, šta je čovjek od riječi.   Jel izlazi taj Spawn više, još par sati do ponoći...  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 31/03/2008 22:00:26 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/04/2008 : 17:22:19
|
quote: Originally posted by mladen13
danas sam uplatio za strip. ispravak: jučer sam uplatio, sad sam vidio da je 1.4. pa da ne ispadne neki zajeb
Ne brini, i tvoj novac će Hello dobro iskoristiti za svoj bijeg u Južnu Ameriku... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 01/04/2008 : 19:13:38
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by mladen13
danas sam uplatio za strip. ispravak: jučer sam uplatio, sad sam vidio da je 1.4. pa da ne ispadne neki zajeb
Ne brini, i tvoj novac će Hello dobro iskoristiti za svoj bijeg u Južnu Ameriku...
Pa taman sam skupio za jednu avio kartu u jednom smjeru  Nema zajeba Mladene, stigla mi je tvoja uplata, ali na par uplata i narudžbi mi fale neki podaci, pa bih molio sve one koji nisu dobili povratni mail od mene da mi se jave. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 03/04/2008 : 20:22:24
|
ma ljudi od uzbuđenja zaboravili sve podatke upisat, bitno da su uplatili, bijeg u južnu Ameriku, poznam neke tipove u Argentini, za svaki slučaj i njima šaljem mail |
mladenlov@gmail.com |
Edited by - mladen13 on 03/04/2008 20:23:24 |
 |
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
|
night
Senior Member

Serbia
1753 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts
Member since 31/12/2007 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts
Posted - 06/04/2008 : 21:53:52
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by TinK2
Jel ga moguće naći u More Comicsu? Ako da, od kada?
Mislim da će u More Comicsu, Libellusu i Tinou biti u prodaji kao i Stranci u raju Sanjam te od Ponedjeljka 14.04.08.
Šteta što me nema tada... A je li ga moguće naručiti nekako preko vas izdavača/uredništva još uvijek? |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 06/04/2008 : 22:04:51
|
quote: Originally posted by hello
Jel ga moguće naći u More Comicsu? Ako da, od kada?
Mislim da će u More Comicsu, Libellusu i Tinou biti u prodaji kao i Stranci u raju Sanjam te od Ponedjeljka 14.04.08.
Šteta što me nema tada... A je li ga moguće naručiti nekako preko vas izdavača/uredništva još uvijek?
Od nas je moguće uvijek naručiti, ali akcija prednarudžbi je završila tako da je sada cijena bez popusta. Međutim sada na poklon uz Spawna dobiješ knjigu u boji Životinjska abeceda. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9221 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 06/04/2008 : 23:04:50
|
quote: Originally posted by night
Oce li biti koji primerak u striparnicama u Srbiji?
Mislim da bi Hello trebalo da razmisli da nekoliko komada pošalje u beogradske striparnice (Alan Ford, najpre) za one iz Srbije koji baš nemaju drugu mogućnost nabavke. Ne verujem da je nemoguće dogovoriti sa poznatim hrvatskim strip izdavačima da par desetina Spawna bude poslato za BG u istoj pošiljci sa njihovim izdanjima.
To bi bio odličan potez, a relativno lako izvodiv. |
Edited by - alexts on 06/04/2008 23:06:15 |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 06/04/2008 : 23:25:52
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by night
Oce li biti koji primerak u striparnicama u Srbiji?
Mislim da bi Hello trebalo da razmisli da nekoliko komada pošalje u beogradske striparnice (Alan Ford, najpre) za one iz Srbije koji baš nemaju drugu mogućnost nabavke. Ne verujem da je nemoguće dogovoriti sa poznatim hrvatskim strip izdavačima da par desetina Spawna bude poslato za BG u istoj pošiljci sa njihovim izdanjima.
To bi bio odličan potez, a relativno lako izvodiv.
Pa mislim da su i Stranci u raju bili u Srbiji(po mojim informacijama odmah su se svi rasprodali), a bit će sigurno i po koji komad Spawna ali u Darkwoodu. Ne znam tko je glavni u Alan Fordu, poslao sam e-mail ali mi nikad nisu odgovorili dok mi je Slobodan odmah izašao u susret. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9221 Posts
|
night
Senior Member

Serbia
1753 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 08/04/2008 : 17:51:50
|
[/quote]Pa mislim da su i Stranci u raju bili u Srbiji(po mojim informacijama odmah su se svi rasprodali), a bit će sigurno i po koji komad Spawna ali u Darkwoodu. Ne znam tko je glavni u Alan Fordu, poslao sam e-mail ali mi nikad nisu odgovorili dok mi je Slobodan odmah izašao u susret. [/quote] Odlicno - jedva cekam!Jedna kuna je 11 dinara + PDV oko 15-20 evra.Manje - vise ok. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 28/04/2008 : 11:35:48
|
Evo stigao Spawn na kućnu adresu. Upravo ga listam i sviđa mi se ono što vidim. Riječ je održana, stigao je tijekom 4. mjeseca, svaka čast... |
Edited by - Obi-wan on 28/04/2008 11:36:02 |
 |
|
TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts
Posted - 10/05/2008 : 20:48:07
|
Imam samo par misli koje su mi na umu i imam ih potrebu reći. Daklem, prvo pohvale. Mislim da ste izabrali dobar strip, atipičan, provokativan, prost :D, sjajnog crteža, solidne priče. Ipak, smatram (bez uvrede) da ste vi (dakle, urednici) svoj dio posla ipak mogli malo bolje obaviti. Prvo što mi je jako upalo u oko je oblikovanje tekstova, za koje držim da je moglo biti malo "pravilnije" čisto u smislu nekih razmaka i sl. Na pravopis i gramatiku neću obraćati pažnju jer se u svim izdanjima tu i tamo nađe koja greška, pa tako i u ovom. E sad, ne znam da li je za sljedeće kriv tisak ili pak eventualno skeniranje, u slučaju da postoji, ali dosta je stranica malo mutno. Kažem, opet, možda je tako bilo i u originalima, to jest, možda je tako nacrtano, ali to mi malo smeta jer slika nije baš čista. S druge strane, smatram da je papir relativno dobar, a prvenstveno zato što se ne vide nikakvi otisci prstiju. Ipak imam malu primjedbu na uvez, u vezi kojeg sam pomalo skeptičan. Eto, mislim da je tih par stvari moglo i bolje, ali, opet, tko sam ja da odlučujem o tome. Ne zamjerite ništa, samo idući put, molim vas, vodite malo brigu o tim detaljima. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9221 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 11/05/2008 : 15:01:41
|
Imam samo par misli koje su mi na umu i imam ih potrebu reći. Daklem, prvo pohvale. Mislim da ste izabrali dobar strip, atipičan, provokativan, prost :D, sjajnog crteža, solidne priče. Ipak, smatram (bez uvrede) da ste vi (dakle, urednici) svoj dio posla ipak mogli malo bolje obaviti. Prvo što mi je jako upalo u oko je oblikovanje tekstova, za koje držim da je moglo biti malo "pravilnije" čisto u smislu nekih razmaka i sl. Na pravopis i gramatiku neću obraćati pažnju jer se u svim izdanjima tu i tamo nađe koja greška, pa tako i u ovom. E sad, ne znam da li je za sljedeće kriv tisak ili pak eventualno skeniranje, u slučaju da postoji, ali dosta je stranica malo mutno. Kažem, opet, možda je tako bilo i u originalima, to jest, možda je tako nacrtano, ali to mi malo smeta jer slika nije baš čista. S druge strane, smatram da je papir relativno dobar, a prvenstveno zato što se ne vide nikakvi otisci prstiju. Ipak imam malu primjedbu na uvez, u vezi kojeg sam pomalo skeptičan. Eto, mislim da je tih par stvari moglo i bolje, ali, opet, tko sam ja da odlučujem o tome. Ne zamjerite ništa, samo idući put, molim vas, vodite malo brigu o tim detaljima.
Vjeruj mi, nema nikakve uvrede. Konstruktivne kritike su uvijek dobrodošle. Tvoja zapažanja su na mjestu. Uvijek se može bolje. Evo mislim da bi bio red i da ti obrazložim neke od primjedbi. Uvodni i popratni tekst je malo zbijen jer je jedino tako moglo sve stati, a da se ne izostavi nijedna rečenica, a da se ne mjenja veličina slova. Estetski je moglo bolje, u pravu si ali možda je važnije da je sve na svom mjestu. Kod poneke malo mutnije slike nije problem u tisku već u materijalu kojeg smo primili. Mi smo stvarno od onoga što smo dobili izvukli maksimum. Papir je stvarno super, čak i bolji od originala. Jedino se ne slažem da je uvez problematičan. Uvijek na par primjeraka izvršim malo testiranje izdržljivosti i ovi su sve to izdržali tako da ne morate biti skeptični. Hvala i na pohvalama i na kritikama. |
 |
|
TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts
Posted - 14/05/2008 : 21:00:48
|
To mi je drago čuti - ljudi na kritike obično reagiraju negativno. Da, pa i činilo mi se da je tisak skroz OK, znači da je ipak gospodin McFarlane zeznuo stvar. Inače, da se razumijemo, ja mislim da je vaš papir daleko bolji od većine drugih izdanja/izdavača. A što se tiče uveza, nadam se da vam mogu vjerovati na riječ. Osim toga, drago mi je što je netko uopće povukao ovakav potez i srušio moje mišljenje da nitko živ osim mene i još desetak ljudi ne čita američki strip. Mislim da ste samim odabirom stripa naveli ljude na kupnju. Dakle, ljudi, kupite strip jer je dobar, a tih par nedostataka uvijek se može dogoditi. Osim toga, kupite ga jer želim nastavak...  |
Edited by - TinK2 on 14/05/2008 21:06:09 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27435 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 16:23:28
|
Žao mi je što budim ovako stari topic, no zanima me isplati li se uzeti ove 2 knjige?
Znam da neće dalje, pa me zanima završi li druga knjiga s nekim cliffhangerom, ili se može pročitat bez neke pretjerane želje za dalje? |
Edited by - Windwalker on 01/09/2011 16:24:54 |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 01/09/2011 : 17:50:16
|
quote: Originally posted by Windwalker
Žao mi je što budim ovako stari topic, no zanima me isplati li se uzeti ove 2 knjige?
Znam da neće dalje, pa me zanima završi li druga knjiga s nekim cliffhangerom, ili se može pročitat bez neke pretjerane želje za dalje?
Iskreno, bolje sačuvaj novce i potroši ih na nešto drugo. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 01/09/2011 : 18:14:52
|
pa nemoj da zezas coveka, da ih sacuva ili da ih potrosi? :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Topic  |
|