procitao sve 4 knjige :) i reklamiram knjigu br.13 iz razloga sto jedan list od dvije stranice nije uvezan tj. konac ga uopce nije uhvatio (ne vidi se nigdje trag od rupica) nego samo onako umetnut...
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
procitao sve 4 knjige :) i reklamiram knjigu br.13 iz razloga sto jedan list od dvije stranice nije uvezan tj. konac ga uopce nije uhvatio (ne vidi se nigdje trag od rupica) nego samo onako umetnut...
Pih! Samo to?!
Naravno, donesi i zamijenit cemo.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Eh sad, hoces mi reci da nems iglu i konac doma, ma daj, ne vjerujem ti...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
bas me zanima dali skupljate uporedo i libelusove mister noe i cuvate lms koje ste imali ili se resavate starih lms mister noa a skupljate libelus mister noa?
Ja od LMS-a sad iiman samo one najbolje, a ove moran sve imati,naravno...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
bas me zanima dali skupljate uporedo i libelusove mister noe i cuvate lms koje ste imali ili se resavate starih lms mister noa a skupljate libelus mister noa?
Samo Libellus,ja sam povratnik medju stripofile. Rasprodao sve kad je pukla SD jer nisam video buducnost stripa u to vreme. Vratio se sa Ludensom i zato hvala tata Bradi bez obzira na primedbe koje mu se mogu uputiti ipak je najzasluzniji za postojanje Bonelijevih stripova(i sire) u Ex-Yu
Imam i jedne i druge,čisto radi usporedbe...
Također.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Jaoj!!! Još uvijek ne prodajem stare LMS "sveske", iako se, od kad kupujem Libellus izdanja, osjećam kao da mi je "urađena finansijska magija".
Ja se polako riješavam Libellusovih i kupujem LMS
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Imam obe (sve tri) edicije. Gde bih inače upoređivao da vidim gde su ovi iz Libellusa pogrešili??