sranje ! hoće li ponovit tiskanje? ako je 1/4 tiraža ispala dobro a ostatak loše onda je to do greške tiskare. Treba im vratit primjerke i oni otisnuti nove, šta ne?
može li mi netko reći da li će dalje izlaziti HC izdanja od ludensa(maxi i specijali)?? poslao sam mail ludensu, ali odgovora nema... ne sviđa mi se baš kako ta izdavačka kuća posluje..hmm.. i da li će izaći ti brojevi koji su imali "grešku"?? ako neće izlaziti, tada ću kupovati SC jer nema mi smisla čekati . . .
hehe, ja nabavio texa maxi 4 u hc, malo duže čeko, al nabavio sam sad čekam da se pojavi br. 5 u hc, ima odma da ga nabavim da mi se ne dogodikaosa br. 4
hehe, ja nabavio texa maxi 4 u hc, malo duže čeko, al nabavio sam sad čekam da se pojavi br. 5 u hc, ima odma da ga nabavim da mi se ne dogodikaosa br. 4
Taj mi bas treba,ali nije neka vrijednost ovog stripa iz razloga sto Ludens nece vise praviti HC osim Zagora i AF-a. Sad mi puno bolje djeluje tko ima ove stripove kao SC izdanje. Kontam na maxi,Mark,Blek i ostali. Imati 3 hc pa onda dalje sc mi djeluje kao neuspjeli eksperiment izdavaca koji nazalost kupci placaju. Ipak se pokazalo da obicne stvari bolje prolaze od luksuznih. Takodje svi ovi sc su vrijedniji od hc.
Texa nije Berni spominja,mislim da će on nastaviti u HC(nadam se). Čini mi se da je reka da neće ići Mark i Blek,Mister No a za ove druge?uostalom triba pitat Kicu,on sve zna,njemu šaputaju ptičice. Kicooooooooo
Taj mi bas treba,ali nije neka vrijednost ovog stripa iz razloga sto Ludens nece vise praviti HC osim Zagora i AF-a. Sad mi puno bolje djeluje tko ima ove stripove kao SC izdanje. Kontam na maxi,Mark,Blek i ostali. Imati 3 hc pa onda dalje sc mi djeluje kao neuspjeli eksperiment izdavaca koji nazalost kupci placaju. Ipak se pokazalo da obicne stvari bolje prolaze od luksuznih. Takodje svi ovi sc su vrijedniji od hc.
Nadam se da ovo nece biti istina, ali ipak i ako se to dogodi a ti ne budes htio da imas neke Hc a neke Sc , onda bez brige, ja sam kandidat ako ih prodajes