forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 >>>TVRDO I MEKO<<<
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/07/2008 : 12:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Nemogu nikako u potpisu da stavim meko ć,kad upišem ć on ga u preview prigaže tako, al kad potvrdim opet piše c.
Dali se to može ispravit

Edited by - no1 on 25/07/2008 12:04:29

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2008 : 13:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/07/2008 : 13:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Tesko grijesisi ako si stokavac, al ako si Istrijan il kajkavac, onda imas malih problema s tim stvarima...i s naglascima :)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/07/2008 : 13:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....

Stvar navike!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 28/07/2008 : 23:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Nemoraš se žurit s tako kompliciranim odgovorom!

Edited by - no1 on 28/07/2008 23:33:09
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 29/08/2008 : 12:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2008 : 13:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici!

dobra baza.mene je više bunilo đ idž.to mi je tek potpuno besmisleno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000