forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Bizenghast by M. Alice LeGrow (VL)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2008 : 09:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo ga danas na kioscima... Tanje i po meni, trunčicu lošije izdanje od Algoritmovog. No bolje šarenije. 33kn i gore je namaknut papirnati okovratnik (ili kako se već zove) da znatiželjni ne bi mogli listati.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/08/2008 : 09:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
Ja ga kupio i prolistao.
Nisam citao ali mi izgleda OK.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2008 : 09:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Tko hoće pogledati kako to izgleda ima na ovoj stranici:
http://www.tokyopop.com/product/1398

prva tri poglavlja stripa iz prvog volumena, kao i prvo poglavlje iz ostalih volumena.

Upozorenje! Čita se slijeva na desno!

IMa i za Psy-comm:
http://www.tokyopop.com/PSY-COMM/tp_manga/287086.html

I Riding Shotgun:
http://www.tokyopop.com/Riding_Shotgun/tp_manga/894752.html

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 13/08/2008 10:00:24
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/08/2008 : 11:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Čekam tuđe reakcije prije nego li se odlučim na kupnju...
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/08/2008 : 13:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Tko ne riskira, ne profitira
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/08/2008 : 13:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Riskirao sa prvom Negimom
pa je nisam bio u stanju ni pročitati
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2008 : 14:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ima westax pravo, ako ti kico ne riskiraš, Večernji list neće profitirat!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7944 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/08/2008 : 14:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Također.
Tko je pročita neka nam da malo informacija.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/08/2008 : 14:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogao si barem gledati slicice onih polugolih cura
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/08/2008 : 14:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ima westax pravo, ako ti kico ne riskiraš, Večernji list neće profitirat!

Bas tako
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2008 : 15:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Također.
Tko je pročita neka nam da malo informacija.

Jesam vam stavio link na kojem imate prvih par poglavlja Bizenghasta? Odmah se može vidjeti i crtež i što je to, iz prve ruke... Ili nećete pročitati ništa prije konačne odluke?

Ja sam to odlučio ne kupovati, nego kad se nabere više brojeva kupiti sve na popustu. Ovo mi uopće nije prioritet. Ako i ne pročitam odmah ovo neće mi biti žao.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7944 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/08/2008 : 15:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Našao sam (i pročitao, ali ne sve), ja to još jučer i prije nego što si stavio link, ali još nisam posve uvjeren...hmmmm...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/08/2008 : 16:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Šta su svi navalili te mange izdavati. Kao da će to sada ići ko alva. Ja sam kupio Oštricu besmrtnika 1-3 i još nisam ni pročitao. Ostalo nisam ni pomislio kupiti. Vidim i ovdje dosta rezerviranih ljudi oko mangi. Čisto sumnjam da će se pojaviti vojska od 10 000 novih klinaca koji će sve to kupovati.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/08/2008 : 17:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Vidim i ovdje dosta rezerviranih ljudi oko mangi.

A kako i neće.
Kažu oni koji su čitali da područje mangi je obradilo sva područja u stripu,svakakve žanrove.
E sad...kad je već tako,valja biti oprezan.
Neću kupiti strip koji će biti namjenjen djevojčici pred pubertetom.
Očito da je ciljana publika većim djelom za klince.
Mi malo stariji klinci koji su odbili odrasti u tridesetima a koji još uvijek čitaju stripove,ipak želimo nešto više nalik na Blade of immortal.
Jer Oštrica je trenutno jedina manga koju mogu pročitati.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/08/2008 : 18:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
misliš u nas jedina?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/08/2008 : 00:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

misliš u nas jedina?

Da,kod nas jedina.
Uglavnom čekam...mange mi nisu toliko napete da ih kupujem još i na engleskom.
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 14/08/2008 : 14:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

misliš u nas jedina?

Da,kod nas jedina.
Uglavnom čekam...mange mi nisu toliko napete da ih kupujem još i na engleskom.

Pogotovo je su skuplje...
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 14/08/2008 : 21:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

također. sad gledam kome da ga uvalim, zabadava.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/08/2008 : 23:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Prolistao sam u kiosku ovu mangu i mislim da je neću kupiti.
Trebalo mi je 5 minuta da vratim nazad onu glupu papirnatu ovojnicu.

Malo smo se pričali, prodavačica i ja.
Ona kaže da su svi stripovi doslovno pograbljeni.
Potpuno su rasprodane i remitende i redovni stripovi.
Naručivali su nove pošiljke po nekoliko puta.
A radi se o najboljem kisoku u Trogiru. Ista stvar je
i u drugim kioscima.
Ja sam danas kupio zadnjeg Zagora.
Znam da je ljeto i da to na globalnom planu ne znači puno;
ali veseli čovika!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 15/08/2008 : 10:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Evo sam procitao pa da dam par komentara na brzinu:

Tesko je rec ista konkretno, kako je je ipak rijec o prvom svesku od pet, prica je puna rupa i nejasnoca. No, da sam darkerica u dobi 11-16, mislim da bi mi, kako prica, tako i setting savrseno odgovarali. Djevojcica koju nitko ne razumije, koja se povlaci u svoj svijet prepun duhova, imaginarnih svjetova, princeva na bijelom konju i svih slicnih stvari...

Citajuci ga u Dubrovniku, moja frendica (godina 24) rekla je kako strip ia sve sto njoj pase, malo horora, ukletih kuca i umoblonica, malo ljubavne price i malo drame.

Artwork je, sa svojim ekstravagantnim haljinama, velikim crnim ocima i viticastim kvaziokultnim simbolima dovoljno pimamljiv svima onima koji su bar jednom zapalili trorogu svijecu u sobi il zrtvovali susjedovu macku zbog ljepote, novca ili uklanjanja pristeva.

Uglavnom, namijenjeno pretpubertetskom i ranom postpubertetskom razdoblju, romanticarima, ljudima koji vole "Malog princa" i sl. O samoj kvaliteti citavog rada jos je rano govoriti.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/09/2008 : 08:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
Sto nakon pete knjige???
Pise nastavlja se, a koliko sam cuo u planu su bile samo ovih pet.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/09/2008 : 08:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
SSestu je Veccernji kupio, ali - joss nije ni vani izassla! SSto to znacci - your guess is as good as mine. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/09/2008 : 11:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

SSestu je Veccernji kupio, ali - joss nije ni vani izassla! SSto to znacci - your guess is as good as mine. :)

mcn

Ima li sanse da idu dalje nakon Riding Shotgun i Psy*Comm?
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2141 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 12/09/2008 : 19:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ih isto sakupio. Kad sam vec poceo...a i cool su mi te mange!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/09/2008 : 10:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ima li sanse da idu dalje nakon Riding Shotgun i Psy*Comm?

SStono rekoh, buduchi da sam najamni radnik, znass koliko i ja. Za sad nisu nessto vikali od sreche i obavijestili me da su naruccili joss mangi (ccekamo materijale za zadnji P*C) zbog odliccne prodaje, ali nikad se ne zna. U dnevnim novinama je ionako sve uvijek u zadnji ccas.:)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 03/11/2008 : 03:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Bizenghast je navodno kultni strip. Ja sam malo prestara djevojčica za to, no , kako sam ga dobila na poklon, pročitala sam prva 4 toma, fali mi 5...fali mu koherencije... Nije loše zamišljeno, no neki likovi su nedovoljno dorađeni, glavna junakinja je kao na modnoj reviji, strip je izlika za njene modne egzibicije..mala neshvaćena adolescentica koja ne upražnjava fizičku ljubav s udvaračima...rješavaju nemoguće zadatke..groblja, duhovi i sl na malo moderniji način, crteži fantastiične srhitekture..pomalo nabacano jer je očito da je autorica prvo zamislila 1 tom, zatim se odlučila za nastavke. Zabava za male gothic-lolitice, kao što već rekoh.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000