a mozemo se zamajavati kolko otjemo - betmen ovde nema publiku zagorelog.
Tu se slažem. Al valjda ima publiku Spidermana njih 3500 kako kaže Nebojša... Da li je to dovoljno da se Batman pojavi na kioscima?
potencijalna publika za betmena je mozda i neshto vetja negoli kod spajdija - pitanje je medjutim kolko je i isplatljivije obzirom da su po nekom mom iskustvu DCjashi poprilichno rigorozniji i cenovno beozobrazniji od kolega im iz marvela/paninija.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
a mozemo se zamajavati kolko otjemo - betmen ovde nema publiku zagorelog.
Tu se slažem. Al valjda ima publiku Spidermana njih 3500 kako kaže Nebojša... Da li je to dovoljno da se Batman pojavi na kioscima?
potencijalna publika za betmena je mozda i neshto vetja negoli kod spajdija - pitanje je medjutim kolko je i isplatljivije obzirom da su po nekom mom iskustvu DCjashi poprilichno rigorozniji i cenovno beozobrazniji od kolega im iz marvela/paninija.
Ajde prestani se izmotavati i počni izdavati tog Betmena već jednom...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Zapravo, Betmn je već najavljen na home pageu izdavačke zadruge Lavirint:
''Naša izdavačka kuća vam sa neverovatnim oduševljenjem predstavlja novo izdanje! Dekara je pošao stranputicom zla i odlučio da otkupi prava, na dva izuzetno kvalitetna naslova, te da i dogledno vreme izda ikone mejnstim stripa naslove 'Čovek-šišmiš: Začepi!' Kao i 'Sve zvezde: Čovek-šišmiš i Crvendać, čudo od đeteta'.''
Ovo su tvoji? Super izgledaju Koji ti je onako najbolji jer sam planirao uskoro pazariti neki Batman trejd?
Kolega Mladenovicu, dozvolicete. Meni je Loeb super, nije neki lucidan um sa suludim idejama, ali jako dobro vodi svoje price. Long Helloween je dobar, tipican krimi strip, dobar zaplet. Dark Victory je nastavak Helloween-a, mada podjednako (ako ne i vise) moze da posluzi kao nastavak Millerovog Year One. Haunted Knight je prilicno los, to su kratke price vezane za Helloween (praznik, ne strip). Nemastovito, utisak sklepanog.
Ako te zanimaju Batman trejdovi, obavezno Year One, Dark Knight returns, Arkham Asylum, Gothic, Bruce Wayne Murderer, Batman Nosferatu (to je elseworlds, mozda najbolji), Doom that came to Gotham, Identity Crisis, i stade mi mozak. Valjda je i ovoliko dosta.
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Upravo čitam Hush i baš mi je super. Nemam pojma koliko je dobar u odnosu na ostale čuvene trejdove jer ih nisam čitao (osim BP Povratak mračnog viteza).
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.