ha...na reklami piše potražite na kioscima....ja tražio al' badave :-))
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
ekstra! samo da zadrže ritam 2 x Gigant godišnje.. ako prodaja bude dobra, lako se može pojačati na 3 x godišnje..
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pa ak se ovaj Gigant već u DD Almanahu reklamira sa "Potražite na kioscima" to bi onda vrlo skoro, dapaće već za koji dan moglo se i potražit na kiosku... ne?
Ima u tom Gigantu vampirica koja prica nasim jezikom. Naravno, u tom smislu sad nece biti gust kad ga Ludens izda - ali, kad listas italijanski i vidis da junakinja sve replike ima na nasem... do jaja fora:)
Inace, i ja sam se radovao Piccattu u tom formatu i na tom broju stranica... ali, njemu to bas i ne lezi preterano. Komentarisacemo zajedno kad izace, ali nije mi nesto.
naslovnica obećava, sadržaj jedva čekam da pročitam... vjerovatno stiže ovih dana Sve u svemu dobra je situacija - u 13 mjeseci dobili smo 4 DD Giganta
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
naslovnica obećava, sadržaj jedva čekam da pročitam... vjerovatno stiže ovih dana Sve u svemu dobra je situacija - u 13 mjeseci dobili smo 4 DD Giganta
Zar ti nisi bio protiv specijalnih izdanja koji guše redovnu i extra seriju?
Zar ti nisi bio protiv specijalnih izdanja koji guše redovnu i extra seriju?
Ma kakavi, odakle ti to? Bio sam protiv KAŠNJENJA REDOVNIH i EXTRA izdanja u mjesecima kada iziđu Almanasi, Speciali, Giganti itd.
Reci, gdje je onda Dylan Dog 101 ? Kasni trenutno 15 dana! Prošli je izišao 3.6.
Baš mi je drago što ovako mnogo Dylana izlazi,poslije Zagora najviše(20 godišnje). Početkom 7.mjeseca 2007. je izašao prvi sada potkraj 8.mjeseca 2008 je izašao već četvrti. Znaći 4 giganta u 13 mjeseci-IZVRSNO!!
Dakle,samo dva su 'neobjavljena',ovde računam i pirate. Broj 6 koji nas očekuje 'uskoro' u izdanju System Comicsa i broj 16 za koji se nadam da će ga Ludens izbaciti dogodine.