Da, Ludens će vjerovatno ove od System C. objaviti posljednje, kad prođe određeno vremensko razdoblje. Baš me zanima što će biti kad se "sudare" oba
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Možda se ujutro u nasmijem krezuboj na kioskuKunu kusura joj ostavim za osmjeh
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Vidio sam! Super izgleda ali ga nisam kupio jer su na sva tri kioska kod mene u kvartu primjerci OŠTEĆENI. Nevjerovatno, ZAREZANA je naslovnica na sredini, gore na vrhu od plastične trake, isto tako na 10 primjeraka u 3 kioska! Za 49 kn, mislim... Babu sam trebao zveknuti po preostala 2 zuba u prvom redu i 1 u drugom redu.. Morat ću po podne u centar prekopati u Tisku... I sprej ponjeti
Svidjelo mi se, fakat mi se svidjelo... počinje kao Underworldhttp://www.imdb.com/title/tt0320691/, razvija se kao solidan komentar, metafora društva, međuljudskih, međunacionalnih, međurasnih odnosa, vlasti, moći, izdaje, prljavih interesa... važnih situacija koje će biti bačene pred pojedina uvjerenja i sl... Picatto je sjajan, posebno kada crta uspomene, flashback-ove. Ovo je puno, puno bolje od Krugova u žitu.
Da vi's tek Piccattove flashbackove u "Preko praga":)
A kad smo kod ostalih giganata, tog Robina Wooda sam citao u piratskom izdanju i nista mi se nije svideo. To uopste nije prica za Dilana - sto, naravno, ne govori nista o samoj prici, ali izaziva nategnutost. No, kamo srece da joj je to jedina mana... definitivno meni najneomiljeniji gigant.
Svidjelo mi se, fakat mi se svidjelo... počinje kao Underworldhttp://www.imdb.com/title/tt0320691/, razvija se kao solidan komentar, metafora društva, međuljudskih, međunacionalnih, međurasnih odnosa, vlasti, moći, izdaje, prljavih interesa... važnih situacija koje će biti bačene pred pojedina uvjerenja i sl... Picatto je sjajan, posebno kada crta uspomene, flashback-ove. Ovo je puno, puno bolje od Krugova u žitu.
Moze malo opsirniji opis?
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Warriors come out to play-yay A cini mi se i da Barbato voli Skunk anansie Dylan opet pokazuje svoje mazohisticke sklonosti spram vampira ... Piccato na momente nekonsistentan ali uglavnom OK. Jos jedna neocekivano OK epizoda meni najgore scenaristice ... i to bas kada sam skoro odlucio prestati kupovati Dylana.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Najzabavniji gigant do sada i među boljim epizodama što su izašle u zadnje vrijeme. Možda mi je malo Harry Potterovski ali sve u svemu sam zadovoljan.S druge strane, Piccatov crtež dosta varira; ima nekih kadrova gdje su likovi neprepoznatljivi uključujući i samog Dylana ali budući da mi je Piccato drag prešo sam preko toga...