Tocno. Ta dva termina su uvijek najproblematicnija, no zastoj je iskljucivo u tiskari, tj. u GZH koji radi uvez za AKD i ne odnosi se na nas koji pripremamo daljnja izdanja do odlaska u tiskaru. Kao primjer ovome sto sam naveo ide i informacija da će nasa nova tura biti vec za nekih petnaestak-dvadeset dana spremna za slanje u tisak.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Tocno. Ta dva termina su uvijek najproblematicnija, no zastoj je iskljucivo u tiskari, tj. u GZH koji radi uvez za AKD i ne odnosi se na nas koji pripremamo daljnja izdanja do odlaska u tiskaru. Kao primjer ovome sto sam naveo ide i informacija da će nasa nova tura biti vec za nekih petnaestak-dvadeset dana spremna za slanje u tisak.
Pozdrav svima.Pošto nemam love za sve knjige jer već skupljam i texa,magičnog,martina i nathana može mi netko od fanova mr.noa preporučiti najbolje knjige od ovih 20.Hvala.
Pozdrav svima.Pošto nemam love za sve knjige jer već skupljam i texa,magičnog,martina i nathana može mi netko od fanova mr.noa preporučiti najbolje knjige od ovih 20.Hvala.
Rio Negro je najbolja
To su samo nijanse. Ja bih naveo,primjer,treću knjigu.
AKD je svoj dio odradio, no uvez koji radi GZH nije zgotovljen. Jebiga, isfrustrirani smo no nemamo nikakvih mogucnosti za to promijeniti, ubrzati itd.
Inace, u novoj turi ide MM 19-24, AA2 i NN SP7. I da, taj MM 24 nikad nije nigdje objavljen tako da ce sigurno svi MM fanovi biti odusevljeni. A uz to sto je neobjavljena, ta epizoda je i fenomenalna!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...