Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/08/2008 : 17:20:58
|
quote: Originally posted by Sloba
Stvar je u tome da je to moderan dizajn, dok je Bonellijev staromodan i los,te samim tim i svi koji to kopiraju da bude slicno italijskom dizajnu su u stvari bezidejni praznoglavci, takodje je stvar u tome da je ovaj dizajn vrhunska umetnost samo to niko ne ume da prepozna jer su svi primitivni i nemaju pojma ni sa jednim segmentom vezanim za dizajn. Da ne trosite reci uzalud, to se nece menjati, pa je bolje da se naviknete, ili da zamislite na naslovnoj ono sto bi zeleli da vidite, a onda predjete na citanje stripa. A takodje moze ko god zeli da posalje predlog vec uadjenog dizajna na mali firme, to nije zabranjeno koliko ja znam, pa ako neko odusevi resenjem, svakako ce biti razmotreno.
Em sereš, em nisi nimalo duhovit a em još i vrijedaš. Prodavat ovakav šlamperaj od naslovnica pod neshvatljivu umjetnost... zapravo možda to je vrhunska umjetnost ako se probamo postavit u tvoju poziciju, ali ja to nebi probao hvala, smatram da sam osobno iznad toga. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/08/2008 : 17:24:05
|
quote: Originally posted by kiky
Stvar je u tome da je to moderan dizajn, dok je Bonellijev staromodan i los,te samim tim i svi koji to kopiraju da bude slicno italijskom dizajnu su u stvari bezidejni praznoglavci, takodje je stvar u tome da je ovaj dizajn vrhunska umetnost samo to niko ne ume da prepozna jer su svi primitivni i nemaju pojma ni sa jednim segmentom vezanim za dizajn. Da ne trosite reci uzalud, to se nece menjati, pa je bolje da se naviknete, ili da zamislite na naslovnoj ono sto bi zeleli da vidite, a onda predjete na citanje stripa. A takodje moze ko god zeli da posalje predlog vec uadjenog dizajna na mali firme, to nije zabranjeno koliko ja znam, pa ako neko odusevi resenjem, svakako ce biti razmotreno.
Em sereš, em nisi nimalo duhovit a em još i vrijedaš. Prodavat ovakav šlamperaj od naslovnica pod neshvatljivu umjetnost... zapravo možda to je vrhunska umjetnost ako se probamo postavit u tvoju poziciju, ali ja to nebi probao hvala, smatram da sam osobno iznad toga.
Koliko glup moras biti da ne shvatis Slobin post kao sarkazam? |
Trouble will find me |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 17:28:08
|
Em sereš, em nisi nimalo duhovit a em još i vrijedaš. Prodavat ovakav šlamperaj od naslovnica pod neshvatljivu umjetnost... zapravo možda to je vrhunska umjetnost ako se probamo postavit u tvoju poziciju, ali ja to nebi probao hvala, smatram da sam osobno iznad toga.
Sta da ti kazem, pokusao sam da budem duhovit, cak sam hteo i da pod krinkom objasnjavanja kvaliteta nasih naslovnica, neopazeno izvredjam sve pronicljive ljude, a da oni to ne primete, ali ti si mi pokazo da "opet nad svom ovom grdnom mjesavinom, umna sila torzestvuje"
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/08/2008 : 17:33:44
|
Kao što rekoh, manjak stila, mašte, duha, smajlija u pisanju postova... lako vrijeđa onoga koji to mora čitat.
Em ne moras citat, em ne manjka ni stila ni sarkazma. Gle, pomiri se, jednostavno si ispao glup, pa sto sad, ni prvi, ni zadnji put, dogodilo se i pametnijima. Najgore sto mozes napraviti je pokusavati se iskobeljati. I ev o ti smajli |
Trouble will find me |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 27/08/2008 : 17:36:23
|
Kao što rekoh, manjak stila, mašte, duha, smajlija u pisanju postova... lako vrijeđa onoga koji to mora čitat.
Da malo vise razmisljas, bilo bi ti jasno zasto nema smajlija i jos po nekih stvari. Nebitno |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/08/2008 : 17:36:52
|
aj kiky malo lakše sa tim sereš,pizdiš i ostalo...javi se tipu dizajneru pa njemu reci sve ovo što sad govoriš slobi...tko zna,možda i uzme u obzir primjedbe...meni je isto naslovnica užasna,ali da je ne znam kakva,kupit ću ga...ipak je to zagora da može bolje,može... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 27/08/2008 : 17:42:50
|
Eat my shorts! Ja barem nisam izdavač stripova sa katastrofalnim naslovnicama!
Pa nisam ni ja |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 27/08/2008 : 17:53:49
|
quote: Originally posted by Markos
Em ne moras citat, em ne manjka ni stila ni sarkazma. Gle, pomiri se, jednostavno si ispao glup, pa sto sad, ni prvi, ni zadnji put, dogodilo se i pametnijima. Najgore sto mozes napraviti je pokusavati se iskobeljati. I ev o ti smajli
Auuu, kako li ću samo povratiti svoj neprikosnoven ugled na ovom forumu nakon ovakove blamaže? |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 18:00:20
|
Urednik izdanja nema nikakve veze sa dizajnom, niti ima, niti moze da ima uticaja na dizajn, to je apsolutno prepusteno dizajneru i data je sloboda coveku ko se bavi profesionalno time. Niko od nas iz redakcije nema prava da utice na to i ne pitamo se, ali ni mialo, kako za izgled spoljasnjih korica, tako i u svemu drugom sto ima veze sa dizajnom. U novijim brojevima je naveden koji studio radi dizajn, kao i adresa. Inace sve price tipa trebalo bi im reci, zasto ih neko ne obavesti i slicno su vrlo lako resive. Na sva pitanja se odgovara iskljucivo kada se posalje mail redakciji. To nisam izmislio ni ja, niti ostali clanovi redakcije,takva je politika firme, koja je u sustini i logicna, jer je to zvanicno mesto gde se postavljaju pitanja vezana za bilo koji deo poslovanja.
uvijek sam cijenio firme koje znaju sto hoce, t.j. posluju po tocno zacrtanom (petogodisnjem) planu i liberalnih shvacanja. bravo, samo naprijed. tako se kali. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 27/08/2008 : 18:07:16
|
bez obzira što, kao što sloba već reče, što god da napišemo neće ništa promjeniti, jednostavno moram napisati par komentara...
prvo, još nisam vidio firmu (a radio sam u nekoliko) gdje se "big boss" (ili jedan od njih ako ih je više) ne pita za rad nekog od djelatnika... haj i to prvi put da vidim i čujem ...
drugo, neka dotični dizanjer VČ izdanja ima diplome i svih najboljih svjetskih akademija, nikad me neće ubijediti i uvjeriti da je ono što on radi s naslovnicama VČ stripova umjetnost i moderno i uz to i lijepo... ovo nit je umjetnost, nit je moderno, a najdalje od svega da je lijepo... i žao mi je radi vaših sjajnih izdanja što imate tako lošeg dizajnera, a još više mi je žao što ćemo to morati da trpimo i u budučnosti... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 18:24:35
|
Eat my shorts! Ja barem nisam izdavač stripova sa katastrofalnim naslovnicama!
Pa nisam ni ja
covjek ovo cijelo vrijeme pokusava reci |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 27/08/2008 : 19:27:08
|
offtopic;
Čak cijeli jedan sat od moje blamaže ti je trebao da nešto smisliš da me podjebeš, i ovo je najbolje što možeš? Odjednom se opet puno bolje osjećam u svezi sebe... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 20:38:33
|
Sta da ti kazem, pokusao sam da budem duhovit, cak sam hteo i da pod krinkom objasnjavanja kvaliteta nasih naslovnica, neopazeno izvredjam sve pronicljive ljude, a da oni to ne primete, ali ti si mi pokazo da "opet nad svom ovom grdnom mjesavinom, umna sila torzestvuje"
haha, ma da si vise na forumu, znao bi da kiki postane vulgaran samo kad je pijan ili ga ostavi cura. onda uopce ne misli i samo trazi nekoga za svadju. poslije se dugo izvinjava. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5086 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 20:46:55
|
a dobro, desi se svakome ali taj Slobin post napisan je "u cugu" pa je čovjek tako reagirao...
bolje da se bavimo pritiscima na VČ da hitno izbaci te "dizajnere" van ili im, barem, plati školovanje na nekom privatnom dizajnerskom fakultetu jer s ovakvim radovima sumnjam da mogu upasti kao "redovni" bilo gdje |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 27/08/2008 : 21:36:49
|
quote: Originally posted by Pavel01
haha, ma da si vise na forumu, znao bi da kiki postane vulgaran samo kad je pijan ili ga ostavi cura. onda uopce ne misli i samo trazi nekoga za svadju. poslije se dugo izvinjava.
sad vidim zašto ti je sloba tako drag djelite isti smisao za humor |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 21:58:03
|
quote: Originally posted by Markos
Gle, pomiri se, jednostavno si ispao glup, ...
legendarno.
a i smajlije mu je dao. svisnut ću.
p.s. zašto nigdje nema smajlija koji se valja od smijeha ili nešto slično tome? |
Edited by - Motofunac on 27/08/2008 21:59:15 |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 27/08/2008 : 22:03:05
|
Motofunac, jeli mislis na ovu vrstu smajlica?
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/08/2008 : 00:22:49
|
offtopic;
Čak cijeli jedan sat od moje blamaže ti je trebao da nešto smisliš da me podjebeš, i ovo je najbolje što možeš? Odjednom se opet puno bolje osjećam u svezi sebe...
pa ne visimo svi non stop na internetu |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 28/08/2008 : 09:49:27
|
quote: Originally posted by Going-Going
Sledeceg cetvrtka:
Ovo je možebitno najgora naslovnica koju sam vidio još od doba ''Eskimke Enje''.
''Oda-brane priče'' ? ROFL! Šta taj tko je to radio nije mogao osmisliti bolji natpis/logo za taj 'serijal', ili jednostavno koristiti manja slova (čisto da stanu u taj krajnje asimpatični crveni krug) ?
''CRNI GOsPODAR'' ??
Dajte, molim vas, nemojte nas zajebavati. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
Topic |
|