forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 >>>TVRDO I MEKO<<<
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/07/2008 : 12:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Nemogu nikako u potpisu da stavim meko ć,kad upišem ć on ga u preview prigaže tako, al kad potvrdim opet piše c.
Dali se to može ispravit

Edited by - no1 on 25/07/2008 12:04:29

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2008 : 13:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/07/2008 : 13:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Tesko grijesisi ako si stokavac, al ako si Istrijan il kajkavac, onda imas malih problema s tim stvarima...i s naglascima :)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/07/2008 : 13:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....

Stvar navike!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 28/07/2008 : 23:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Nemoraš se žurit s tako kompliciranim odgovorom!

Edited by - no1 on 28/07/2008 23:33:09
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 29/08/2008 : 12:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2008 : 13:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici!

dobra baza.mene je više bunilo đ idž.to mi je tek potpuno besmisleno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000