forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 NIJE Marti Misterija Magazin!:)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 14/05/2008 : 10:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA ali ni jedno od to troje nema ni zrnce lepote kojom isijava ovo chetvrto izdanje najboljeg magazina u svemiru:)

postanak mister machka - chetvrti deo.
nova epizoda/nastavak sergeja.
nova epizoda brabonjastih pricha.
drink inc., shoder te nino i dino = 32 strane izvanrednosti upakovane u lepe korice koje je ovaj put iscrtao chika kreshimir biuk a svojski pripomogli u kolorisanju: mrva, sonjecka i chika bobek(mozda i josh neko - bila je to nadasve interesantna sesija:)

potrajalo je dok je izashlo ali eve ga - sad je tu na dohvat ruke pa ako josh jednom uspem da izmuljam prelazak granice i dogegam se do MaFesta svakako tjete ga motji kupiti na nekom od mnogobrojnih shtandova za trichavih 15 kunulingusa ili ako zivite u Matici svratiti(sutra!) po svoj primerak u darkwood, omen ili alan ford(najverovatnije tek prekosutra) i izdvojiti minornih 150 dindzusa za to zadovoljstvo.
vredetje.

fala crtachkoj ekipi ovog broja, fala chika mrvi i hvala chika zlaji na trudbovanju!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 14/05/2008 10:28:36

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2008 : 12:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To! Konacno!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 14/05/2008 : 12:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
machora nisam nabavio dosad,,,
ali budem pogledao, ako se svidi, okupiram tri komada :P

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 14/05/2008 : 12:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
tj. 4 komada
da se editiram

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/05/2008 : 13:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
E,
ovo se čekalo!!!!!!!!!!!

Uzimam!!!!
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 14/05/2008 : 20:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
A ja mislio Martina Mjesec
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2008 : 20:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA

...recimo i LB lektura na manje od dve strane

evo ti NR poslije Mafesta na po 1 stranici

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 14/05/2008 : 20:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA ali ni jedno od to troje nema ni zrnce lepote kojom isijava ovo chetvrto izdanje najboljeg magazina u svemiru:)
Onda da se ne cimam...? I ovako mi je tezzak kofer.

On topic, lepo izgleda.

moji crteži
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/05/2008 : 21:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
od juce u Darkvudu i Omenu, a od danas i u Alan Fordu

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9405 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 07/09/2008 : 13:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Kad će i hoće li MMM 5!!!!!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 07/09/2008 : 14:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
hotje.
za CrSh.
...verovatno.
zavisi malo od crtachkih obaveza starih snaga i scenaristichkih inspiracija novih.
niko sretjniji od mene ako obe strane nadju vremena i volje da isposhtujemo ratni Plan i peticu iskemijamo do tada.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 07/09/2008 : 14:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
eto, znao sam da mi je nesto promaklo u kupovini prosle nedelje :/
ko mi je kriv kad ne pravim spisak.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 15/10/2008 : 14:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

hotje.
za CrSh.
...verovatno.
zavisi malo od crtachkih obaveza starih snaga i scenaristichkih inspiracija novih.
niko sretjniji od mene ako obe strane nadju vremena i volje da isposhtujemo ratni Plan i peticu iskemijamo do tada.

Jel' ovo i dalje stoji? Bash bi bilo lepo- dva komada u istoj godini. Mmmmmm.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/10/2008 : 15:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
nazalost, ne.
pomera se sve za februar idutje godine.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000