Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/09/2008 : 17:33:20
|
Poll Question:
Evo da se malo zabavimo. Prvo je išao Crni Gospodar, a broj 2 će biti Sveti breg. Koje epizode biste vi najviše voljeli vidjeti u novoj VČ ediciji Oda-brane priče: Negdje sam naveo naslov najpoznatije epizode, negdje svoj naziv za cijelu priču (poznavatelji Zagora će se sigurno snaći). Logično sam stavio epizode međuperioda između extra i redovne serije (SD/Ludens)... Hajd da naguramo sto-dvjesto glasova pa dojavimo ljudima iz Veselog Četvrtka naše želje.
|
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 14/09/2008 11:13:13
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 09/09/2008 : 17:40:01
|
Volio bih vidjeti "sve" a prvenstveno "Teror šeste planete" :Pp |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11512 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 09/09/2008 : 17:41:42
|
Divovi dobra i zla Zagor protiv Tkaca - trka preko Amerike (Ki-Noah i Vindam) Teror šeste planete Tvrdava na moru Rendal mutant . . . Nepoznati svet je zalutao u ovo drustvo! |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:44:58
|
quote: Originally posted by culfis
Divovi dobra i zla Zagor protiv Tkaca - trka preko Amerike (Ki-Noah i Vindam) Teror šeste planete Tvrdava na moru Rendal mutant . . . Nepoznati svet je zalutao u ovo drustvo!
Mogao sam staviti Zagor protiv Vampira, Kandraksa ili Put u nepoznato recimo, ali ionako se ne može svima udovoljiti. Nepoznati svet sam čitao dosta davno, sjećam se da mi je priča bila dosta dinamična i čarobna zbog svih onih šarolikih stvorenja pa sam odlučio staviti. Ipak, vjerujem da su najjače priče ipak ovdje. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 09/09/2008 17:48:01 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:48:01
|
Nedostaje ti vampir(onaj raskrinkani), zlatno runo,timber bil...divove nisi rebao ni da stavljaš, da bi anketa bila reprezentativna, ovako će svi glasovi otići njima ;-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:48:40
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Divovi dobra i zla Zagor protiv Tkaca - trka preko Amerike (Ki-Noah i Vindam) Teror šeste planete Tvrdava na moru Rendal mutant . . . Nepoznati svet je zalutao u ovo drustvo!
Mogao sam staviti Zagor protiv Vampira, Kandraksa ili Put u nepoznato recimo, ali ionako se ne može svima udovoljiti. Ipak, vjerujem da su najjače priče ipak ovdje.
A Zimska Zmija? (Preziveli, Mars ocajnika, Poslednja zrtva) |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:49:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Nedostaje ti vampir(onaj raskrinkani), zlatno runo,timber bil...divove nisi rebao ni da stavljaš, da bi anketa bila reprezentativna, ovako će svi glasovi otići njima ;-)
Da, možda i nisam. Ali, neka najbolji pobjedi. Možda nam ispune želju, tko zna... |
|
|
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:51:08
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Mogao sam staviti Zagor protiv Vampira, Kandraksa ili Put u nepoznato recimo, ali ionako se ne može svima udovoljiti. Ipak, vjerujem da su najjače priče ipak ovdje.
A Zimska Zmija? (Preziveli, Mars ocajnika, Poslednja zrtva)
Evo da se malo zabavimo. Prvo je išao Crni Gospodar, a broj 2 će biti Sveti breg. Koje epizode biste vi najviše voljeli vidjeti u novoj VČ ediciji Oda-brane priče: Negdje sam naveo naslov najpoznatije epizode, negdje svoj naziv za cijelu priču (poznavatelji Zagora će se sigurno snaći). Logično sam stavio epizode međuperioda između extra i redovne serije (SD/Ludens)... Hajd da naguramo sto-dvjesto glasova pa dojavimo ljudima iz Veselog Četvrtka naše želje.
To smo nedavno imali, ne vidim zašto ponovo. Ovdje je ipak riječ o nečemu što nismo vidjeli u novom ruhu. |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Posted - 09/09/2008 : 17:55:56
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Ako sam dobro razumio, vi ovdje raspravljate koje od stripova koje ste već čitali/kupili/skupili želite da neki izdavač ponovo objavi, kako bi ih imali u još kojem izdanju.
Pametan mali!
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/09/2008 : 17:59:06
|
quote: Originally posted by Pavel01
Ako sam dobro razumio, vi ovdje raspravljate koje od stripova koje ste već čitali/kupili/skupili želite da neki izdavač ponovo objavi, kako bi ih imali u još kojem izdanju.
odjebi
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/09/2008 : 18:02:17
|
Ja ništa od navedenog nemam. To je izlazilo nekada davno kao Zlatna Serija. Trenutno je aktualno novo izdanje Veselog Četvrtka koja se zove Oda-brane priče. Ona izlazi svakako bez obzira htjeli mi to ili ne. Ovo je poll gdje se može glasati i tako izraziti svoje želje glede priča koje će izaći. Da li će od toga biti neke koristi - vjerovatno i neće. Ali, meni je to interesantno za vidjeti, a sudeći po brzom i brojnom odazivu i nekima drugima. |
Edited by - Obi-wan on 09/09/2008 18:03:26 |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7810 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/09/2008 : 18:06:21
|
quote: Originally posted by Malicius
Volio bih vidjeti "sve" a prvenstveno "Teror šeste planete" :Pp
identično kao i ja |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Disko
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/09/2008 : 18:12:25
|
quote: Originally posted by Colt
Mec stoleca? Isuse tooooo...
Znam, znam. I meni je ta posebno draga. |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 09/09/2008 : 18:18:25
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Pavel01
odjebi
Amo ovako: Rasprava o ovoj temi sama po sebi pokazuje koliko su neke stvari u vezi sa "skupljanjem" izopačiile.
Kretenu koji mi poručuje "odjebi" želim svu sreću u životu, jer će mu trebati s obzirom na ograničenu količinu inteligencije koju posjeduje. Nije lako ići kroz život tako hendikepiran.
Bistrom momku kojem je to smišno: zastava Konfederacije ne simbolizira univerzalni plemeniti otpor jadnog iskorištavanog viteškog Juga nadmoćnom Sjeveru, već je zastava države bazirane na rasizmu, koju i danas koriste mnoge rasističke skupine u manje plemenite svrhe. Učini nam uslugu i makni je iz avatara, tako da se Dalmacija ima manje razloga sramotit.
|
www.stripgen.com |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31000 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 09/09/2008 : 18:49:04
|
glas za nepoznati svet, iako je vecina odabranih super!!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Topic |
|