A ne! Sve odjednom! Što pre! Ceo serijal da izađe odmah, pa ćemo mi već da vidimo kad ćemo da kupimo. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Markose, kako to da nemaš u izdavačkom planu ništa od Moebiusa?
Poanta stripa je pričanje priče kroz slike, a tu se Mebijus malo gubi, potpomognut LSD-om. To spektakularno izgleda, ali priča? Dvije tri stvari su mi drage, ali glupo mi je objavit samo 2 albuma od 10. Ali, cim Humanoidi digitaliziraju stari kolor inkala, radit cu Inkal integral.
Znači li to da su male šanse da vidimo Le Monde d'Edena, Icara i Arzacha?
I btw, primjetio sam da Grendel ne stoji u kategoriji "domaći serijali". Da li to znači da bi mogli očekivati i Fibrina izdanja Wagnerovog Grendela?
Verovatno ne: Fibra - samo dobri stripovi.
Vidim, nisi baš ljubitelj avangardnog stripa.
Ili Wagnera, na što god se taj komentar odnosio.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Što postoje neke naznake da će se Usagi nastaviti.Ako se bude nastavio onda vama dečkima svaka čast na trudu,samo nastavite tako i usrećite nas stripoholičare
Remember where you are - this is Thunderdome, and death is listening, and will take the first man that screams.
Što postoje neke naznake da će se Usagi nastaviti.Ako se bude nastavio onda vama dečkima svaka čast na trudu,samo nastavite tako i usrećite nas stripoholičare
Zato sto nije otisnut u crno-bijelom izdanju. Ja jako volim Biukovica i imam 2 originalne table koje su prelijepe i htio sam to objaviti u C/B, a dogodine je deseta obljetnica edijeve smrti pa je to prava prilika.
Inace, Hollingswotrhova boja je odlicna, iako ono nase izdanje u boji izgleda u najboljem slucaju prosjecno, jer nisu kupljeni fajlovi nego je radjen sken pa se puno toga izgubilo.
Sad sam vidio da se zbilja isplati citati i stare topice, to jest pretrazivati ih, jer sam dosao do informacije koja me jako veseli. Alack Sinner na hratskom. Sjajno! Mada inace ne volim tako avangardan crtez, strip je odlican. Da barem izade sto prije. A i Tardi je super. Europski stripovi koji nisu bonellli (vecim dijelom) i juznoamericki stripovi imaju stvarno dobrih autora, a cini mi se da su dosta zapostavljeni u hrvatskoj. To jest, barem ih ja nisam citao, ali to prestaje,
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.