odlicno izgleda! Ajde nacrtaj nesto novo,neka tvoja ideja
Pa pazi, nemam ja jos dovoljno umeca u crtanju da bih mogao nesto sad iz glave da ispalim.
Radim trenutno jedan dosta veliki crtez. Gledam razne slike, pa sve spajam u jednu kompoziciju. Kad zavrsim, stavljam ovde! (mada, moram napomenuti da se to nece desiti uskoro)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
jbg.... u pravu si, ali tako je nacrtao i majstor, a ko sam ja da njemu protivrecim! Salim se, ne bih verovatno bio dovoljno sposoban da uklonim brade, a da lice lici na nesto, tako da sam samo parazitski precrtao.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Legendo! Mozda se ne vidi dobro, ali uradjen je flomasterom, prvobitno je bio u olovci! Inace, izabrao sam uuuuzasan papir koji je u stvari namenjen za slikanje, je li.... Svejedno, vodila se ljuta bitka izmedju njega i 0.1 flomastera u mojoj ruci. Pobeda je bila moja, iako je mogla biti malo upecatljivija!
Ako si mislio na tusiranje u boji, od toga nema nista. Bar ne u narednih 5 god, sto bi rek'o Dekara. Bojim se da ga ne uje??m....
Kad vec imas talenta za crtanje, mozda treba da uzmes neki kurs i tamo malo dopunis znanje. Ima tih e-knjiga o crtanju stripova mnogo...
I ja sam isto razmisljao o nekom kursu, cisto da malo uvezbam crtanje ljudi, posto me to najvise zeza.... Mora se naci vremena, a svi znaju da je vreme novac....
Kad vec imas talenta za crtanje, mozda treba da uzmes neki kurs i tamo malo dopunis znanje. Ima tih e-knjiga o crtanju stripova mnogo...
I ja sam isto razmisljao o nekom kursu, cisto da malo uvezbam crtanje ljudi, posto me to najvise zeza.... Mora se naci vremena, a svi znaju da je vreme novac....
Obzirom da vec dobro crtas, tebi bi to oduzelo jako malo vremena, ja sam imao na desetine takvih kurseva i secam se kad sam ih pregledao kako to otprilike izgleda... ti bi to sve sazvakao za tili cas
ODLICNO! BRAVO! p.s. Vezbaj, crtaj, `kradi` zanat, prosetaj se do salona; pitaj, uci,radi... Ja sam cele 4. godine srednje skole crtao stripove (totalno samouki amater), a junak mi se zvao Zek Grebosek!
ODLICNO! BRAVO! p.s. Vezbaj, crtaj, `kradi` zanat, prosetaj se do salona; pitaj, uci,radi... Ja sam cele 4. godine srednje skole crtao stripove (totalno samouki amater), a junak mi se zvao Zek Grebosek!
Skocio bih do salona, ali nisam trenutno unutar granica domovine, kao sto mi se moze videti na profilu.
Ali da radim, hocu!!!!! Zao mi je samo sto nemam bas mnogo slobodnog vremena, a ne bih mogao da ga stalno trosim na crtanje.... Imam ideje, to je bitno, a gledacu da ih razradjujem na najbolji moguci nacin!
Obzirom da vec dobro crtas, tebi bi to oduzelo jako malo vremena, ja sam imao na desetine takvih kurseva i secam se kad sam ih pregledao kako to otprilike izgleda... ti bi to sve sazvakao za tili cas
pocrveneh odjednom :)
Kad sam mislio na to da je vreme novac, vise sam mislio na....khm, khm....novcanik Ali naci ce se nesto sigurno, samo dok je dobre volje i inicijative! :)