Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/09/2008 : 09:40:24
|
U Mister No almanahu pri kraju stripa postoji tikarska greska, nekoliko stranica nedostaje, odnosno tih nekoliko stranica je duplirano, a kako je to bilo kod svih primjeraka koje smo do sada dobili isporucene, mi smo to izdanje povukli iz prodaje. Nekolicina ljudi kupila je vec to izdanje pa bi ih ovim putem izvjestio da izdanja mogu vratiti i novac dobiti natrag. Jako nam je zao zbog nastale situacije i iskreno se ispricavamo svim nasim kupcima.
Moramo jos provjeriti kakva je situacija s ostalim primjercima koji bi nam u ponedjeljak trebali biti isporuceni. Za predpostaviti je da se i u tom vecem dijelu naklade nalazi ista greska, pa bi se u tom slucaju to izdanje moralo iznova tiskati, jer ne mozemo i necemo pristati na bilo kakve druge kompromise koji ne mogu zadovoljiti razinu kvalitete koju ocekujemo i koju nasi kupci zele i zasluzuju.
Jos jednom se ispricavamo na ovoj neugodnosti, cim dobijemo nove informacije u vezi ovog izdanja, javit cemo se ponovno.
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/09/2008 : 10:45:58
|
quote: Originally posted by Dado
U Mister No almanahu pri kraju stripa postoji tikarska greska, nekoliko stranica nedostaje, odnosno tih nekoliko stranica je duplirano, a kako je to bilo kod svih primjeraka koje smo do sada dobili isporucene, mi smo to izdanje povukli iz prodaje. Nekolicina ljudi kupila je vec to izdanje pa bi ih ovim putem izvjestio da izdanja mogu vratiti i novac dobiti natrag. Jako nam je zao zbog nastale situacije i iskreno se ispricavamo svim nasim kupcima.
Moramo jos provjeriti kakva je situacija s ostalim primjercima koji bi nam u ponedjeljak trebali biti isporuceni. Za predpostaviti je da se i u tom vecem dijelu naklade nalazi ista greska, pa bi se u tom slucaju to izdanje moralo iznova tiskati, jer ne mozemo i necemo pristati na bilo kakve druge kompromise koji ne mogu zadovoljiti razinu kvalitete koju ocekujemo i koju nasi kupci zele i zasluzuju.
Jos jednom se ispricavamo na ovoj neugodnosti, cim dobijemo nove informacije u vezi ovog izdanja, javit cemo se ponovno.
Znaci,cekamo novo izdanje Mr No almanaha? I samo da primetim da bas ovakve stvari prave razliku izmedju pojedinih izdavaca. Svaka cast Libellusovci Jedan serijal Mr Noa nisam mogao da kompletiram jer sam zeleo da cela 2 broja Mr No Maxi koja su izasla u Italiji imam u HC. Nadam se samo da ce ovo ici relativno brzo da bar jedan serijal Mr Noa imam kompletiran |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
Posted - 21/09/2008 : 12:41:55
|
bogami, moj iskreni i duboki naklon. ovakvi izdavaci (opcenito, bile to knjige, filmovi ili stripovi) i ovakve odluke ne viđaju se svaki dan. |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 21/09/2008 : 23:43:43
|
nadam se da nećemo dugo čekati opet,ali svaka čast na profesionalnosti.nadam se da vas neće pretjerano koštati novo tiskanje.pozz |
|
|
MladenT
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
MladenT
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 23/09/2008 : 00:31:46
|
a šta si mislio,naguzit dinamo usred zagreba i još dobit uredne primjerkene možeš ovce i novce |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/10/2008 : 17:23:14
|
Jel ovo sređeno sa Mister No almanahom?
Kupujum i falično izdanje upola cijene! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/10/2008 : 20:29:43
|
MNO almanah tiskat ce se ponovno... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 04/10/2008 : 00:18:05
|
ovo što je libellus napravio....nikada nitko nije...bilo je grešaka....mi smo škrgutali zubima i šutjeli...ovo što su ovi dečki (D&D) je nevjerojatan potez i za to im samo šešir do poda može uslijediti - SVAKA ČAST |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 04/10/2008 : 09:32:36
|
To se zove profesionalnost!i zato imaju duboki naklon od mene.E sad posto cu na par dana otputovat u Podgoru dal mi netko moze reci di u Makarskoj se mogu uzeti izdanja libellusa?? |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2435 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 04/10/2008 : 10:44:27
|
super... a svi znamo da su mogli da ubace samo listove kojih nije bilo... kao što je uradio neki drugi izdavač. |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 04/10/2008 10:44:46 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 04/10/2008 : 11:25:19
|
quote: Originally posted by BiDi
super... a svi znamo da su mogli da ubace samo listove kojih nije bilo... kao što je uradio neki drugi izdavač.
Moglo je i gore da bude,recimo da se stranica dobija uz svaki kupljeni sampon,kremu nekog renomiranog proizvodjaca ili nesto slicno Zalepi li neko to kako valja,ja jos uvek ne smem da rizikujem. |
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 04/10/2008 : 13:44:33
|
quote: Originally posted by boromir
To se zove profesionalnost!i zato imaju duboki naklon od mene.E sad posto cu na par dana otputovat u Podgoru dal mi netko moze reci di u Makarskoj se mogu uzeti izdanja libellusa??
Imaš nešto u Bookcafeu "Kod Kačića" na Kačićevom trgu ili se javi jednom od Dada (onom Makarskom) pa ti on pribavi šta ti triba. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 06/10/2008 : 14:10:05
|
Nickov almanah je solidan, pogotovo druga priča, prva mi nekako nije legla, piroman kepec ... Al, eto lijepo je nakon toliko godina opet čitati Nicka! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 08/10/2008 : 00:53:50
|
Procitao i ja i mogu samo da kazem da mi mnogo nedostaje stari dobri Nick. Ej Srbi,znate li da je ovaj almanah 200 dinara jeftiniji od ostalih u Darkwoodu!!! Sta cekate Ajde bre uzimajte malo vise Nicka pa da dobijemo i regularnu seriju kao MV - 3 u 1 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
JefCostello
New Member
257 Posts
Member since 02/09/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Dr.GonZo
Senior Member
Croatia
1203 Posts
Member since 31/03/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/10/2008 : 10:14:19
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Procitao i ja i mogu samo da kazem da mi mnogo nedostaje stari dobri Nick. Ej Srbi,znate li da je ovaj almanah 200 dinara jeftiniji od ostalih u Darkwoodu!!! Sta cekate Ajde bre uzimajte malo vise Nicka pa da dobijemo i regularnu seriju kao MV - 3 u 1
Evo BRE, ja sam ih vec odavno kupio, oba primerka! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/10/2008 : 11:38:10
|
quote: Originally posted by rommel
ovo što je libellus napravio....nikada nitko nije...bilo je grešaka....mi smo škrgutali zubima i šutjeli...ovo što su ovi dečki (D&D) je nevjerojatan potez i za to im samo šešir do poda može uslijediti - SVAKA ČAST
A hoće li vam tiskati o vlastitom trošku ili nešto doplaćate? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
Topic |
|