forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 125

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/09/2008 : 12:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SlajeR

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

Zelis i ti biti fan?

Ja jesam fan brate. Samo me zanima sta to ovde znaci? kakva prava i obaveze idu sa tom titulom?

Iskazivanje bezrezervne i sirokogrude ljubavi u svakoj pruzenoj prilici,prema Kenu Parkeru! Salim se,valjda Milazzo pravi spisak fanova!Uzgred,kakvo nam je brojno stanje,Milazzo?

onda me pribelezi!

a ja mislio da to ide automatikom
za bezrezervnu i širokogrudnu ljubav sam uvijek
mišlju, djelom i propustom
upiši

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 27/09/2008 : 13:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

quote:

Zelis i ti biti fan?

Ja jesam fan brate. Samo me zanima sta to ovde znaci? kakva prava i obaveze idu sa tom titulom?

Iskazivanje bezrezervne i sirokogrude ljubavi u svakoj pruzenoj prilici,prema Kenu Parkeru! Salim se,valjda Milazzo pravi spisak fanova!Uzgred,kakvo nam je brojno stanje,Milazzo?

onda me pribelezi!

a ja mislio da to ide automatikom
za bezrezervnu i širokogrudnu ljubav sam uvijek
mišlju, djelom i propustom
upiši

Upisano!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21432 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/09/2008 : 17:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dabac

quote:
Originally posted by anto

Markose samo me zbunjuješ.Mislio sam da si odgovorio meni da je Velš preživeo, pa sam se zaprepastio da mi je to promaklo.
Ne bi bila loša ideja da je Velš nekim čudom preživeo, pa da ga Berardi ubaci u neki specijalac gde bi se susreli Donald i Ken u zatvoru ?

Nema sanse da Welsh uskrsne... Jel mozda zamisljas scenu u kojoj se grohotom smije zaogrnut plastom s cigarspicom u ustima i gladi crnu macku na krilu, okruzen robotima-ubojicama itd. Mozda Ken i nije strip za tebe?

Mislim da si u pravu.Prelazim na samo na zagora. Kod njega je, ipak , sve moguće.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dabac
Starting Member

29 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 28/09/2008 : 00:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dabac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Markose samo me zbunjuješ.Mislio sam da si odgovorio meni da je Velš preživeo, pa sam se zaprepastio da mi je to promaklo.
Ne bi bila loša ideja da je Velš nekim čudom preživeo, pa da ga Berardi ubaci u neki specijalac gde bi se susreli Donald i Ken u zatvoru ?

Nema sanse da Welsh uskrsne... Jel mozda zamisljas scenu u kojoj se grohotom smije zaogrnut plastom s cigarspicom u ustima i gladi crnu macku na krilu, okruzen robotima-ubojicama itd. Mozda Ken i nije strip za tebe?

Mislim da si u pravu.Prelazim na samo na zagora. Kod njega je, ipak , sve moguće.

Pa šta fali Marti Misteriji?
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 28/09/2008 : 12:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

"Cekaj malo...biraj: Ken Parker ili smrt?"

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/09/2008 : 12:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Ha,ha,ova ti je dobra! Nego,daj Anti neku sansu,vrati kolt u futrolu pa mu odbrojavaj do 3!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 28/09/2008 : 13:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
...Dobro...Brojim. 1,...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21432 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/09/2008 : 15:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
vraćam se definitivno u ovu ekipu.pročitao sam pre neko veče "grad iznad sveta ", i simpatično , ali za uzrast do 15 godina.Ipak je ken za 15 kopalja ispred svih
Primaš li me nazad Milazzo ???

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21432 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/09/2008 : 15:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
vraćam se definitivno u ovu ekipu.pročitao sam pre neko veče "grad iznad sveta ", i simpatično , ali za uzrast do 15 godina.Ipak je ken za 15 kopalja ispred svih

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21432 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/09/2008 : 15:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
J...m ti internet

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/09/2008 : 18:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
jebote, od straha anto duplira postove :D

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 28/09/2008 : 19:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da te prihvacam...Welcome back!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21432 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/09/2008 : 22:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno da te prihvacam...Welcome back!

Hvala
Neće se više ponoviti!

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 29/09/2008 : 15:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Upisi me ali samo pod uslovom da se nadjem na prvom mestu, ja sam njegov najveci fan i zasluzujem to!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 29/09/2008 : 16:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

Upisi me ali samo pod uslovom da se nadjem na prvom mestu, ja sam njegov najveci fan i zasluzujem to!

Your wish is my command!

P.S. - Ja sam najveci fan!

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 29/09/2008 : 17:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, KP fanovi: Ima nas vec 'puno' pa da topic ipak ne bude samo o Kenu doslo mi je na pamet da vas pitam koja jos 3 stripa najvise cijenite uz Kena?

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/09/2008 : 19:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
ne skreci u off, najebali smo ga inace :)
dovoljno je da neko pomene zagora i... ups :D

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/09/2008 : 21:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Porucnik Bluberi,Hellboy,Asteriks,Billy the Pljuc...

Edited by - Pajtos on 29/09/2008 21:07:46
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 29/09/2008 : 21:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Ni jedan strip ne ide u isti kos sa Kenom!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
262 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 29/09/2008 : 21:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message  Reply with Quote
Dilan Dog - Mister NO - Martin MisterY... sa povremenim izmenama medju zadnja dva.))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 29/09/2008 : 23:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message  Reply with Quote
1. Corto Malteze
2. Blueberry
3. Dylan Dog i Marti Mystere

zloduh Kundra
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 30/09/2008 : 00:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Torgal,Sendmen,Ratnici sa Akbara,Tornjevi Boa - Morija.....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 30/09/2008 : 08:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Ey Milazzo, ja se zaboravio prijavit!

Prijavi mene.
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 30/09/2008 : 08:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Inače su mi dobri Corto Maltese, DD, Alan Ford, no kako je William rekao: "ni jedan strip ne ide u isti koš s Kenom".
Go to Top of Page

dabac
Starting Member

29 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 30/09/2008 : 09:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dabac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

Inače su mi dobri Corto Maltese, DD, Alan Ford, no kako je William rekao: "ni jedan strip ne ide u isti koš s Kenom".

Drago mi je da vam Corto ne ide u isti kos s Kenom; bojao sam se da je to isti profil citatelja koji vole Kena da vole i Corta... A meni se povraca od njegovog kulta
Go to Top of Page
Page: of 125 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000