U Srbiji je, vjerujem sljedecu srijedu, cetvrtak (cijenu ne znam, to ionako Slobo formira na osnovu troskova uvoza, carine, pdva itd itd - ali pretpostavljam da ce biti slicna hr cijeni, kao i do sada), za Biblioner ne znam, nisam se jos cuo. Inace, strip i film se ne mogu mjeriti, strip je nemjerljivo bolji.
Sada ove iz Biblionera moram "poterati" da čim pre ovo dobave u Banja Luku plus što im moram prodati POS terminal, kako bi mogli primati kartice
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
jučer kupijo impozantno deluje prije sam skenirano pročita jedno pola dok nije Marko najavio naše izdanje tad mi je bilo very good fasciniralo me kako se onakav crtež uklapa u priču saMO tako
Sveži alanmurovac Vasić očekuje da ga Pakao već iduće nedelje dobije počasno mesto na polici koje sam mu namenio. Staviću jednog pored drugog Odmetnute i Pakao. Neka se sami rasprave ko je deblji neću da im se mešam, jedva izlazim na kraj i sa vlastitom debljinom.
Sad sam dobija ovu knjižurinu ... Bravo i svaka čast ... Nikad ga nisam vidija u papirnatom izdanju pa sam se ugodno iznenadija kad je doša ... Zaista se istiće pored svih onih stripova
Sveži alanmurovac Vasić očekuje da ga Pakao već iduće nedelje dobije počasno mesto na polici koje sam mu namenio. Staviću jednog pored drugog Odmetnute i Pakao. Neka se sami rasprave ko je deblji neću da im se mešam, jedva izlazim na kraj i sa vlastitom debljinom.
pakao je deblji za nešto manje od centimetra ali su odmetnuti nešto duži nisam mjerio ne patim od toga kad hoće biti fer, i žene kažu isto :-))
if you tolerate this, then your children will be next
Svaka cast Markosu na ovom gigantu kapitalcu . Kada pogledam ovu zadnju rundu Fibre, pa onda najave za nastujacu nam godinu/godine... hmmmmmm, Fibra is the best . Njam, a sada nekako naci u pretrpanom zivotu vreme za citanije Pakla