forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Brad Barron VČ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/10/2008 : 23:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Autor:kiky 20.9.2006 15:29:00 Ocjena: (8,9,9,9) 87%

"Prvi broj Berardijeve Julie me više impresionirao nego prvi broj Berardijevog Kena Parkera… doduše najbolje epizode Kena dolaze kasnije, dok mnogi tvrde da je kod Julie opet upravo ovih nekoliko prvih najbolje. Julia kao lik je simpatična, dražesna ženskica, s jedne strane izrazito sposobna u onome što radi, ali s druge strane krhka i osjetljiva dušica. Nije prenapadna, niti izgledom a niti svojim karakterom (Berardi je tu spretno pogodio onu zlatnu sredinu). Vidjet ćemo (tj. nadam se da ćemo vidjeti) kako će se ovaj strip a i lik Julie s vremenom razvijati… prvi dojam je pozitivan."
A, pa ti si ustvari žensko, Kiky, odnosno Kristina.Sad mi je jasno zašto prezireš BB-a i više gotiviš Juliju nego Kena.
Pa dobro, nije to loše, sad na tebi možemo probati Ferri i ja da li je bitnija dužina ili tehnika.
Ferri , slažeš li se ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/10/2008 : 00:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by kiky

Serijal nije imao dobru prođu pa je zaokružen u završeni serijal?

Ma jok. Bio je planiran kao 18 epizoda.

E sad, da je imao fenomenalnu prođu, nema sumnje da bi ga nastavili. Ovako, idu specijalci jednom u šest meseci.

Mislim da se djelomicno varas. S obzirom da je poprilicno dobro prosao nastavljaju ga na neki nacin kroz specijalce.
Nisu htjeli nastaviti serijal kao sam serijal, jer je tako zamisljeno od pocetka, no vjerojatno da bi to mozda napravili
da je ultra dobro prosao, tko zna. Da se prodaje kao Tex mozda bi i serijal isao dalje...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/10/2008 : 00:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pa to sam i rekao - da je imao fenomenalnu prođu, išao bi dalje. Pošto je prošao solidno, idu specijalci. Neki mini-serijali ni to nisu dobili.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 05/10/2008 : 00:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Neka ga Bred, osveženje je. Dobro je da se krenulo sa nekim stvarima koje nismo imali priliku da čitamo pre. Meni je od svih junaka jedino razočarenje Mister No. Razumem zašto je ugašen.
Inače ja sam pre Veselog četvrtka bio gadljiv na Dilana Doga, a on mi je sad najomiljeniji bonelijevac i ne mogu da dočekam to novo izdanje. Lično bi voleo i da se krene sa ekstra serijom.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 00:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Vidiš Raspućine, isti slučaj sa DD je i kod mene. DD mi se iz nekog razloga smučio kod SC i kupovao sam ga preko kurca, međutim od svih izdanja VČ najprijatnije me je iznenadio.Međutim Mr No mi uopšte nije loš, mada ga većina kudi ,a meni lično je Dampyr najslabija karika

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 05/10/2008 : 00:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ti beše i Kena Parkera voliš, Raspucine?
Ona će te baš obradovati prvi Superbook Veselog Četvrtka.

Edited by - DusMan on 05/10/2008 01:00:20
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 01:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Od svih junaka koji su preostali najžalije mi je što nema Nik Rajdera, i opet ista priča , mnogi ga pljuju a meni je dobar

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 05/10/2008 : 01:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja Dampira ni ne čitam, kao ni Zagora, ali ih kupujem zato što hoću da ih imam sve i zato što su mi lepi. Inače Veseli četvrtak mi stoji u spavaćoj sobi, pa kad se probudim prvo njih ugledam.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 01:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

kakva je to fora sa Kenom i SB ?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 01:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Ja Dampira ni ne čitam, kao ni Zagora, ali ih kupujem zato što hoću da ih imam sve i zato što su mi lepi. Inače Veseli četvrtak mi stoji u spavaćoj sobi, pa kad se probudim prvo njih ugledam.

Zagora čitam STROGO U WC-U - najozbiljnije

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 05/10/2008 : 01:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Negde na forumu sam čitao o tome. Živo me zanima kako izgleda.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 05/10/2008 : 01:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Kratka priča u kojoj se sreću Ken i Dilan, pa se zamalo ne poubijaju.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 01:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
????????????????????????????????????'WTF?????????????????????
Dilan i Ken. Svašta

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 05/10/2008 : 01:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Radujem se da to vidim. Ko je crtao?

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/10/2008 : 05:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ferri , moram samo da kažem još nešto u vezi ove naše priče
Pored toga da su ukusi različiti , mada generalno zna se šta je dobro a šta nije, jedan veoma bitan aspekt je i psihološko stanje osobe u datom trenutku ( u našem slučaju u trenutku čitanja stripa) .Sigurno je drugačije kada si čitao nešto, a bio si neraspoložen ili nervozan ili u nekoj žurbi ili..., nego kada si uzeo strip i u miru ,rasterećen od svih obaveza ga pročitao. Čini mi se ,barem u mom slučaju ( moj dan je najčešće klasična ludnica ), da je ovo mnogo bitno stanovište.
Koliko puta sam čitao strip ( ili gledao film ....) u nekoj brzini, i čitao sam ga samo da ga pročitam, i da mi se u tom trenutku uopšte ne dopadne, da bi ga kasnije pročitao u miru,i toliko uživao u njemu ne verujući da je to isti roman

Da tu ima istine,i meni se desavalo.

Edited by - Ferri on 05/10/2008 05:57:20
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/10/2008 : 05:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Prvi broj Berardijeve Julie me više impresionirao nego prvi broj Berardijevog Kena Parkera… doduše najbolje epizode Kena dolaze kasnije, dok mnogi tvrde da je kod Julie opet upravo ovih nekoliko prvih najbolje. Julia kao lik je simpatična, dražesna ženskica, s jedne strane izrazito sposobna u onome što radi, ali s druge strane krhka i osjetljiva dušica. Nije prenapadna, niti izgledom a niti svojim karakterom (Berardi je tu spretno pogodio onu zlatnu sredinu). Vidjet ćemo (tj. nadam se da ćemo vidjeti) kako će se ovaj strip a i lik Julie s vremenom razvijati… prvi dojam je pozitivan."
A, pa ti si ustvari žensko, Kiky, odnosno Kristina.Sad mi je jasno zašto prezireš BB-a i više gotiviš Juliju nego Kena.
Pa dobro, nije to loše, sad na tebi možemo probati Ferri i ja da li je bitnija dužina ili tehnika.
Ferri , slažeš li se ?

Naravno
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/10/2008 : 11:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ferri , slažeš li se ?

A ovo je valjda samo srbinu smiješno...
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 05/10/2008 : 12:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Njah, nit tamo, nit ovamo taj prvi BB. U smislu, jeste oke - a nije za da se useres kol'ko je dobro. Ne mari, idemo dalje, pa cemo da vidimo.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/10/2008 : 13:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidiš Raspućine, isti slučaj sa DD je i kod mene. DD mi se iz nekog razloga smučio kod SC i kupovao sam ga preko kurca, međutim od svih izdanja VČ najprijatnije me je iznenadio.Međutim Mr No mi uopšte nije loš, mada ga većina kudi ,a meni lično je Dampyr najslabija karika

Kako kupujem od VČ većinu toga,osim Zagora i Dampyra,moram vam priznat da mi je također Dylan najbolji,a Mister No odmah iza njega.
Epizode su svakako bolje od ovih u razdoblju do kojih je Strip Agent zapeo.
MM i Tex tek slijede za čitanje...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 13:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

quote:

Ferri , slažeš li se ?

A ovo je valjda samo srbinu smiješno...

Čini mi se da je ovo već po nacionalnoj osnovi!Kiky, kiky

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/10/2008 : 13:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:

Kako kupujem od VČ većinu toga,osim Zagora i Dampyra,moram vam priznat da mi je također Dylan najbolji,a Mister No odmah iza njega.
Epizode su svakako bolje od ovih u razdoblju do kojih je Strip Agent zapeo.
MM i Tex tek slijede za čitanje...

Kico, jedan offtopic.Ti se beše iz Zadra ili okoline, zar ne?Juče sam gledao košarkašku utakmicu između Zadra i Splita, i fasciniran sam veličinom i lepotom vaše hale, prvenstveno što znam da je Zadar tek nešto veći od Čačka.Interesuje me koliko gledalaca prima?Usput i čestitke Zadranima na odličnoj partiji!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26834 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/10/2008 : 16:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
kico-zadranine

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 05/10/2008 : 17:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
Brad Barron mi je bas legao,pravo osvezenje,u potpunosti mi se svidja,nadam se da ce redakcija VC ipak od nove godine krenuti na dva meseca da ga izdaje

drale
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/10/2008 : 17:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kico, jedan offtopic.Ti se beše iz Zadra ili okoline, zar ne?Juče sam gledao košarkašku utakmicu između Zadra i Splita, i fasciniran sam veličinom i lepotom vaše hale, prvenstveno što znam da je Zadar tek nešto veći od Čačka.Interesuje me koliko gledalaca prima?Usput i čestitke Zadranima na odličnoj partiji!

Sorry,brate,ja ti nisam iz Zadra.
Još južnije sam.
Iz Brela kraj Makarske...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/10/2008 : 17:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

kico-zadranine

Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000