forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 125

teller
Advanced Member

Slovenia
19113 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/10/2008 : 18:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Meni taj Normin princ u boji i nije nešto posebno,više mi je stalo do Uzdah i san.
Ali kupujem obavezno sve-konačno čemo imat jedan završen serijal junaka u luksuznom izdanju.
Kad bi ikad prije netko rekao da če to biti Ken, strpali bi ga u ludačku košulju.Tad nismo znali
za Markosa.Pravi dečko na pravom mjestu u pravo vrijeme.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2008 : 18:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Meni taj Normin princ u boji i nije nešto posebno,više mi je stalo do Uzdah i san.
Ali kupujem obavezno sve-konačno čemo imat jedan završen serijal junaka u luksuznom izdanju.
Kad bi ikad prije netko rekao da če to biti Ken, strpali bi ga u ludačku košulju.Tad nismo znali
za Markosa.Pravi dečko na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Pazi na izgovor...sada je to 'DAH I SAN'

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2008 : 20:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milazzo

quote:
Originally posted by flamboyant soul

Tko je k'o klinac volio čitati Kena - s njime nešto opasno nije bilo u redu :)))))

Usput...u subotu 18.10. slavim rodjendan i to dvanaesti, pa vise necu biti klinac

btw...ako neznate nasem Webmasteru Mrkosu je rodjendan dan poslije moga...19.10. Zar nismo slicni? :) ;D

He, he, meni je u petak 17.10.
A sad ono najače - Ken je rođen 18.10. , što možete proveriti u njegovoj biografiji
Milazzo, šata imam za ovu informaciju?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2008 : 20:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Isprika na upadu, ja sam tata od Mihaela.
Prvo, ako je to točno, Anto imaš rundu na CRŠ-u (rundu pive i razgovora, pa ispočetka :).
Drugo, gdje se to može i provjeriti?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2008 : 20:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isprika na upadu, ja sam tata od Mihaela.
Prvo, ako je to točno, Anto imaš rundu na CRŠ-u (rundu pive i razgovora, pa ispočetka :).
Drugo, gdje se to može i provjeriti?

Dragi tata, morao bih da prevrnem sad celu kolekciju LMS-a, za šta zaista i pored najbolje volje nemam vremena.
Znam da sam naišao na ovaj podatak pre sigurno 15 godina čitajući neku epizodu, i da sam se tad oduševio što je čovek rođen dan nakon mog rođendana.Ako slučajno i nađem tu epizodu baciću vam pruku na PM
Pozdrav

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2008 : 20:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Dragi tata je zajedno sa sinom i provjerio tu informaciju.
Dakle, LMS br. 784 'Špijun' str. 7 peta sličica...Ken odgovara na pitanje "Mjesto rođenja?" ovako: "Bafalo, Vajoming, 20. novembra 1844.".
anto, što imamo (tata i sin)za ovu informaciju ?

Edited by - Milazzo on 15/10/2008 20:59:00
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29479 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2008 : 21:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nazalost, nije 18.10.

Ken Parker 58: Štrajk
Str. 5

1. Van, rekao sam! Znamo mi vas Švabe! Banda komunističke kopiladi!
2. Ne komunizt! Ja ne znala što komunizt!
Idemo! Bez puno priče!
3. Drebala radim, molim fas!
Ime i prezime!
4. Kenneth Parker.
Rođen u?
5. Buffalo, Wyoming, 20. studenog 1844.
Oženjen?
6. Ne, gospodine.
Jesi li ikad radio u predionici?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2008 : 21:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nazalost, nije 18.10.

Ken Parker 58: Štrajk
Str. 5

1. Van, rekao sam! Znamo mi vas Švabe! Banda komunističke kopiladi!
2. Ne komunizt! Ja ne znala što komunizt!
Idemo! Bez puno priče!
3. Drebala radim, molim fas!
Ime i prezime!
4. Kenneth Parker.
Rođen u?
5. Buffalo, Wyoming, 20. studenog 1844.
Oženjen?
6. Ne, gospodine.
Jesi li ikad radio u predionici?

Da, nazalost...Hvala jos jednom Markose!

P.S. - Ovo vise ne pise moj tata vec sam Milazzo(odnoso ja)

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2008 : 21:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sljedece pitanje glasi...:
Zasto ste zavoljeli Kena, kako ste ga zavoljeli i gdje?

Evo da i ja nesto napisem na ovo svoje pitanje:
Prvi put upooznao sam se s Kenom kada sam posudio broj 6('Krvave zvijezde' crtez Alessandrini) u Varaždinskoj gradskoj knjiznici. Uzeo sam ga doma i poceo citati. Crtez mi s definitivno nije svidjao jer mi je to bio stvarno veliki preokret nakon onoliko procitanih Alan Fordova. Radnja....pffff, nisam razumio pola cijele price. Nisam vise ni pomisljao uzeti Kena. No tata me je i dalje nagovarao da ga citam(posto je Ken bio njegov najbolji strip-junak iz djetinjstva) te mi je za rodjendan kupio Kena br. 30('Dome, slatki dome' crtez MILAZZO). Milazzov crtez mi je bio prekrasan i nisam ga se mogao dovoljno nagledati. Scenarij mi je vec bio citljiv posto sam bio malo stariji(no ipak nisam shvacao neke stvari i likove pa sam odlucio poceti od broja 1). Broj jedan posudio sam u knjiznici i citao....pa broj 2 i citao ga...pa opet citao...i citao....i sve ostalo je povijest, kako kaze neki forumas.

Jos bih se zelio zahvaliti TATI koji me je poticao na citanje stripova(posebno Kena) te svom STRICU koji mi je Kenove i ostale stripove nabavljao iz strip-knjizare Libellus. Hvala i BRATICU Dashu s kojim vrijeme jako brzo prolazi razgovarajuci o stripovima i naravno Kenu...a hvala i MARKOSU koji nam je predstavio KENa PARKERa u njegovom najboljem svijetlu s prekrasnim izdanjima. Hvala i svim forumasima koji pisu u moje topice i kojima sam najdrazi klinac na forumu...HVALA VAM SVIMA!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2008 : 21:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Sad sam našao i ja taj podatak u " Špijunu ".
????? Jedino objašnjenje je da sam u tom periodu, pošto sam bio student, sa svim pratećim aktivnostima ( alkohol i druge opuštajuće supstance) nekako sebi ubacio u glavu taj podatak .
Usput, bilo mi je čudno da ti Markos nije pre mene rekao ovaj podatak ( misleći da je Ken rođen 18.10.)
Jebi ga, izvinjenje i tebi Milazzo i tvome tati, a i ja ostah bez piva.
E sad vi imate piće, tati vopi, a tebi mali sokić ako dođete na sajam knjiga

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 15/10/2008 : 23:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Ludo, pasce ovde i neko familijarno druzenje na KP bazi :))))))
Lepo je sto se i Milazzo senior javio, osecam da ce brzo da se navuce na ovaj forum i da dobijamo novog clana :D
Znaci ken je skorpija, fino fino, moj znak, ja sam 29/10.
Vagama cestitam predstojece rodjendane ;)

Inace danas procitah Istinu.
Dostojan oprostaj Maraffe od Kena i odlicna ideja Berardija da pricu zavrsi ne obznanivsi istinu. Eto nam ga jos jedan dokaz koliko je Ken odstupao od svih zadatih Bonelli sablona.

I jos nesto, oni macanovi odlomci o ogledu o KP (ili tako nekako) su pisani za negde/nesto??? Odlicni su naravno.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/10/2008 : 00:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tko je k'o klinac volio čitati Kena - s njime nešto opasno nije bilo u redu :)))))

uvijek sam sumnjao da samnom nešto nije bilo u redu, znači to je to

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/10/2008 : 00:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
eto, ja sam kena počeo čitati jako rano, odmah mi se svidio, ali kako dugo ništa nije izlazilo (preko 100 brojeva lmsa je između druge i treće epizode) lagano je pao u zaborav, a onda sam kiacentu pravu ženu čitao par puta zaredom, ali još ga nisam počeo skupljati, da ne govorim kako me je ledeni čovjek oduševio, ali prijelomni trenutak je bio čitanje 'ko je ubica' i to nekoliko mjeseci nakon što je ta detektivska priča izašla - to je bilo to, moram ih sve imati - od klopke za kena sam ih redovito kupovao, a ove prije nije bilo problem nabaviti, mislim da sam se pomučio jedino s vrelim gradom

dakle, nisam bio baš kao milazzo, ali tu negdje, možda 13 godina kada sam počeo sa skupljanjem, a kada uzmemo u obzir da su to bile rane osamdesete, da nitko iz moje generacije to nije čitao i da mi ih nitko nije preporučivao i govorio kako je to super, remek djelo... lijepo molim da me se zabilježi kao rekordera

Edited by - ken2 on 16/10/2008 00:59:13
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/10/2008 : 01:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
^^^^^^ You freak!!!!
:)))))))))))))))))))))))

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 02:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

eto, ja sam kena počeo čitati jako rano, odmah mi se svidio, ali kako dugo ništa nije izlazilo (preko 100 brojeva lmsa je između druge i treće epizode) lagano je pao u zaborav, a onda sam kiacentu pravu ženu čitao par puta zaredom, ali još ga nisam počeo skupljati, da ne govorim kako me je ledeni čovjek oduševio, ali prijelomni trenutak je bio čitanje 'ko je ubica' i to nekoliko mjeseci nakon što je ta detektivska priča izašla - to je bilo to, moram ih sve imati - od klopke za kena sam ih redovito kupovao, a ove prije nije bilo problem nabaviti, mislim da sam se pomučio jedino s vrelim gradom

dakle, nisam bio baš kao milazzo, ali tu negdje, možda 13 godina kada sam počeo sa skupljanjem, a kada uzmemo u obzir da su to bile rane osamdesete, da nitko iz moje generacije to nije čitao i da mi ih nitko nije preporučivao i govorio kako je to super, remek djelo... lijepo molim da me se zabilježi kao rekordera

Kad sam ja stasao sa stripove u 80-tim, Ken nije vishe ni izlazio, ili makar vrlo retko, slabo ga se secam po kioscima. Medjutim, sinovi nekih porodichnih prijatelja koji su bili stariji od mene su imali omanju kolekciju i u njoj nekolicinu Kenova, i moram priznati da sam bio potpuno opchinjen. Do tada nisam shvatao da stripovi mogu biti tako...pa, depresivni.

Taj dogadjaj se desio negde kad sam imao 10 godina. :D Znam da mi mnogi nece verovati, i meni je teshko da sam poverujem, ali imam tachan vremenski reper, te sam tako potpuno siguran.
Go to Top of Page

dabac
Starting Member

29 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 16/10/2008 : 11:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dabac a Private Message  Reply with Quote
Ne sjecam se kad sam poceo citati - da, i ja sam bio klinac koji je mrzio KP, pa sam mu jednom ipak dao sansu; prve epizode bile su "Revolveras" (nisam tada jos gledao Liberty Wallancea) i "Romanticna ledi". Svidjele su mi se kad sam ih procitao, a revolverasa sam citao iznova i iznova i iznova... Kad sam ga nedavno citao nakon valjda preko 20 god., cinilo mi se kao da se sjecam svakog kadra... U onaj "Otkucaji srca" sam stalno buljio u naslovnicu i cudio se kako netko postoji kog zanima taj strip :)

Nego, jedan drugi zanimljiv podatak: ranih devedesetih sam poceo skupljati sve LMSove sa KP-om, kupovati od preprodavaca starih stripova, zivjeci u uvjerenju da sam valjda jedini na svijetu koji to trazi. Medjutim, necu zaboraviti kad mi je rekao jedan prodavac: "Cudno... Jucer je tu bio neki tip prije tebe i pokupovao sve LMSove sa Ken Parkerom..." Upitnicima iznad moje glave nije bilo kraja

BTW, opet obiteljska notica: Ken je dakle rodjen 1 dan prije moje mame, doduse, vise godina prije :)

Edited by - dabac on 16/10/2008 11:19:04
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19113 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 11:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Osobno najviše zameram Dnevniku kupus od naslovnica kod Kena.Neke zamjenske za Milazzove i nisu loše ali najgora u cijelom serijalu LMS mi je definitivno za epizodu Revolveraš(LMS br.539),da mi je znat kome su dali da je nacrta?Valjda čistačici u prostorijama Dnevnika.
Inače imam i Dnevnikove Kene kao primer kako se dobar strip može izdavat tako da se odbije čitateljstvo.
Ima li nade da Berardi-Milazzo stvore još kojeg Kena-bar broj godišnje?
Valjda nije Ken sasvim ugašen.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 11:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
E vidiš Telleru ,istina je, naslovnice Dnevnikovih izdanja su katastrofa.Ali jebe me to što me vezuju za detinjstvo, pa su mi ipak mnogo drage.Ken još nije definitivno ugašen.
Usput , što ne otvoriš topic ljubitelja Kapetana mikija, evo odmah ću se učlaniti( taj Miki je štivo za 7 do 14 godina, ali opet, jebi ga ,strašno me vezuje za neke davne lepe dane pa mi je mnogo drag strip)

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/10/2008 : 13:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dabac

Ne sjecam se kad sam poceo citati - da, i ja sam bio klinac koji je mrzio KP, pa sam mu jednom ipak dao sansu; prve epizode bile su "Revolveras" (nisam tada jos gledao Liberty Wallancea) i "Romanticna ledi". Svidjele su mi se kad sam ih procitao, a revolverasa sam citao iznova i iznova i iznova... Kad sam ga nedavno citao nakon valjda preko 20 god., cinilo mi se kao da se sjecam svakog kadra... U onaj "Otkucaji srca" sam stalno buljio u naslovnicu i cudio se kako netko postoji kog zanima taj strip :)

Nego, jedan drugi zanimljiv podatak: ranih devedesetih sam poceo skupljati sve LMSove sa KP-om, kupovati od preprodavaca starih stripova, zivjeci u uvjerenju da sam valjda jedini na svijetu koji to trazi. Medjutim, necu zaboraviti kad mi je rekao jedan prodavac: "Cudno... Jucer je tu bio neki tip prije tebe i pokupovao sve LMSove sa Ken Parkerom..." Upitnicima iznad moje glave nije bilo kraja

BTW, opet obiteljska notica: Ken je dakle rodjen 1 dan prije moje mame, doduse, vise godina prije :)

dabac, ti si pravi Ken fan...Svoje jedine postove postavio je u ovim
topicima: 'Najgori KP' i 'Ultimate KP - Ken Parker fanovi ;-)'

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/10/2008 : 13:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

Ludo, pasce ovde i neko familijarno druzenje na KP bazi :))))))
Lepo je sto se i Milazzo senior javio, osecam da ce brzo da se navuce na ovaj forum i da dobijamo novog clana :D
Znaci ken je skorpija, fino fino, moj znak, ja sam 29/10.
Vagama cestitam predstojece rodjendane ;)

Inace danas procitah Istinu.
Dostojan oprostaj Maraffe od Kena i odlicna ideja Berardija da pricu zavrsi ne obznanivsi istinu. Eto nam ga jos jedan dokaz koliko je Ken odstupao od svih zadatih Bonelli sablona.

I jos nesto, oni macanovi odlomci o ogledu o KP (ili tako nekako) su pisani za negde/nesto??? Odlicni su naravno.

On vec ozbiljno razmislja o tome. Ja se nadam da ce ispravno postupiti.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/10/2008 : 15:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Da da, @ken, ti si mi bio oduvijek malo sumnjiv, ovo je samo potvrda! :)

Ne, sad ozbiljno, sjećam se da smo od Kena Parkera kao klinci bježali k'o od Baba Roge. U onim čuvenim pohodima na tavane, tko bi naš'o Kena nije ga kasnije mog'o mijenjati za ništa. To ni'ko od klinaca nije htio. Ah, vremena se stvarno mijenjaju...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 15:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
A niko od Kenovaca nema komentar na VC Dilan Dog Superbook sa susretom ova dva lika, uz scenario Berardija?

Meni je lichno bezazlena, ali prilichno glupava prichica. Drago mi je shto je imam, ali nekako sve mislim da je moglo mnogo bolje.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 15:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
A niko od Kenovaca nema komentar na VC Dilan Dog Superbook sa susretom ova dva lika, uz scenario Berardija?

Meni je lichno bezazlena, ali prilichno glupava prichica. Drago mi je shto je imam, ali nekako sve mislim da je moglo mnogo bolje.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/10/2008 : 16:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da da, @ken, ti si mi bio oduvijek malo sumnjiv, ovo je samo potvrda! :)

Ne, sad ozbiljno, sjećam se da smo od Kena Parkera kao klinci bježali k'o od Baba Roge. U onim čuvenim pohodima na tavane, tko bi naš'o Kena nije ga kasnije mog'o mijenjati za ništa. To ni'ko od klinaca nije htio. Ah, vremena se stvarno mijenjaju...

nego, flambi, potpis ti je legendaran
a da samo vidiš kako su se ta dva čovjeka sprijateljili, hermann ga zove đorđevski (sa simpatičnim naglaskom) i oduševljen je njime, a i aco hermannom, čak su mu se i njegovi stripovi počeli više sviđat

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/10/2008 : 17:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Evo malo bizzare trivije:
keva mi je otisla za Nis zbog smrtnog slucaja kod jednih prijatelja. Ipak moj "pakleni plan" je bio da odmah javim sestricu/barticu (kako god da se zove taj oblik rodbine na srpskom/hrvatskom :D ) da na kiosku potrazi DD Superbook i DD#9, tako da ih vecesras sa nestrpljenjem ocekujem.
Uzasno sam nestrpljiv da vidim na sta to lici, evo ima vec podosta godina kako se opasno ostrim na ovo jer su Ken i Dilan jedini Bonelijevci koji me zanimaju, cak stavise njihov sam oooogromni fan.
Javim utiske cim prije!

Go to Top of Page
Page: of 125 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000