forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/11/2008 : 00:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Pa dobro, ima gresaka i sta sad? Valjda ce se potruditi da u sledecim knjigama ne bude gresaka....ipak su ove knjige nesto specijalno za nas fanove Zagora na podrucju Srbije..za ostale drzave ne znam...voleo bih kad bi izdrzali i odstampali SVE Zagorove epizode u tim knjigama...e to bi stvarno bilo nesto..i vredno za imati....ne zalim pare za tako nesto...

a šta smo mi van srbije,mi nismo fanovi

Ti nisi fan, ti si ban, jer stalno banujes ljude na ovom forumu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/11/2008 : 00:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by manhunter

Pazi, ako neko može jeftino da uradi nove knjige ove Zagorove edicije onda je to upravo ovaj izdavač. Izdavač svih ovih stripova NIJE Veseli Četvrtak, takva firma ne postoji, već Beoštampa-Grafart, po delatnosti štamparije...Šta bi njih koštalo da ponovo izdaju tih 1000kom? Hartija, boja i lepak...
Radnike ionako plaćaju mesečno, pa sad jedno izdanje manje-više ne povećava cenu. Hartija im dodje nekih 200% jeftinije nego kada bi neko drugi preko njih hteo da štampa, prava su već plaćena, prevod je tu. Znači, neko bi trebao da upiše slovo ž tamo gde nedostaje, onaj tip bi trebao da smanji drugu knjigu za tih par milimetara i da se slika sa boka druge knjige ispravi po vertikali, i to je to.
Minimalno ulaganje da se zadovolje kolekcionari, kojima nije puno da plate 20€ za 5. reprint Zagora, ali za taj novac hoće i perfektno izdanje...

Morali bi platiti Bonelliju/SAFu za tih dodatnih 500 komada po broju.

Ma sta mi rece... kao da je tesko objasniti probleme SAF-u... pa nije SAF neki monstrum, i njima je stalo da sve to ide dobro
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/11/2008 : 00:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bih platio ponovo, niti bih se zbog ovakvih stvari cimao toliko da šaljem knjigu nazad i da čekam novu jer nemam ove priče u 5 različitih edicija kao što ih ima -dp-.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/11/2008 : 01:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
A shta bi bilo da dobijesh uz svako izdanje marsovca? Ta zamena se nikada nece desiti, pa ajde da se ne zanosimo glupostima, nego da se svi potrude da sledeci broj (i svi nakon njega) budu na adekvatnom nivou, i bicemo zadovoljni.
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 02/11/2008 : 03:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Ja ne bih platio ponovo, niti bih se zbog ovakvih stvari cimao toliko da šaljem knjigu nazad i da čekam novu jer nemam ove priče u 5 različitih edicija kao što ih ima -dp-.

He he! Ma kakva zamena, niko i ne priča o tome. Eto ti nemaš ovo u 5 izdanja ko mi pa si zadovoljan! Poštujem!
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 02/11/2008 : 03:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

I ja bi ga ponovo kupio i 1 i 2, a ove bih čuvao kao posebnu kolekciju jer ih je potpisao Ferri!!!

I meni je neko svrlao po stripovima
Razlog vise da kupim nove

Ja ne bih kupio ponovo, ne smetaju mi ove sitne greške, ali bih voleo da se nadalje povede malo više računa.

Ja bih kupio ponovo izdanje bez grešaka. 200%.
I imam pitanje: navedi mi primer krupne greške, po tvom kriterijumu!?
Jednostavno čovek treba da bude realan i kada su pozitivne i negativne stvari u pitanju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/11/2008 : 13:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Collector

quote:

quote:

quote:

I ja bi ga ponovo kupio i 1 i 2, a ove bih čuvao kao posebnu kolekciju jer ih je potpisao Ferri!!!

Ja ne bih kupio ponovo, ne smetaju mi ove sitne greške, ali bih voleo da se nadalje povede malo više računa.

Jednostavno čovek treba da bude realan i kada su pozitivne i negativne stvari u pitanju!

Pa najkrupnija greška je to što stripovi nisu istih dimenzija, ali ni to mi previše ne smeta.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/11/2008 : 13:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nema stripa unutar korica
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 02/11/2008 : 14:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Retrospektiva radova gosn Blažine...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/11/2008 : 14:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ili nema korica oko stripa!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/11/2008 : 15:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ja od kolekcionarskog izdanja tražim nešto posebno a to je za mene Zagor od prvog broja
svaki za sebe sa svojom naslovnicom i obavezno u boji.Crno-bele več večidio imamo.
Obavezno HC, Bonelli format sa najvišom cenom 10 evra. Sve ostalo je nešto malo bolje
od običneg.Bernard, Libellus ili Bogloobe meni svejedno.1000 komada u kvalitetnoj izvedbi
se bi prodalo bez problema.
Nije ni ovo od VČ loše-ali za mene nije to to.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/11/2008 : 15:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/11/2008 : 18:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ja od kolekcionarskog izdanja tražim nešto posebno a to je za mene Zagor od prvog broja
svaki za sebe sa svojom naslovnicom i obavezno u boji.Crno-bele več večidio imamo.
Obavezno HC, Bonelli format sa najvišom cenom 10 evra. Sve ostalo je nešto malo bolje
od običneg.Bernard, Libellus ili Bogloobe meni svejedno
.1000 komada u kvalitetnoj izvedbi
se bi prodalo bez problema.
Nije ni ovo od VČ loše-ali za mene nije to to.

Oces jos da ti ih Zagor licno donosi na gajbu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

340 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 02/11/2008 : 20:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

I da bude uracunato u cenu stripa od 10eura

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/11/2008 : 20:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paranoid

quote:
Originally posted by Lord Vader89

I da bude uracunato u cenu stripa od 10eura

ali samo ako jos opere ves kada dodje, i skuva rucak...da mogu na miru da razgledam strip...e to bih platio i 12 evra

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/11/2008 : 22:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
a dobro, realno gledajući, ovo je fakat sranje.
Ne znam, ja ga ne kupujem, ali da ga dobijem takvog... ha ne bi baš popizdio, al mi ni ne bi bilo drago.
I bilo bi dobro da momci napišu koju riječ isprike.
Znalo se to desiti i drugim izdavačima...
Jedno "Sorry, jebi ga, znamo da je sranje, ispričavamo se..." ne bi bilo naodmet.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/11/2008 : 22:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

a dobro, realno gledajući, ovo je fakat sranje.
Ne znam, ja ga ne kupujem, ali da ga dobijem takvog... ha ne bi baš popizdio, al mi ni ne bi bilo drago.
I bilo bi dobro da momci napišu koju riječ isprike.
Znalo se to desiti i drugim izdavačima...
Jedno "Sorry, jebi ga, znamo da je sranje, ispričavamo se..." ne bi bilo naodmet.

a zašto bi? prodaje se sigurno dobro i prodavati će se i ubuduće...danas kad zagor prolazi odlično na kioscima i mene stvarno čudi pa neka izdavačka kuča nije odlučila objavljivati zagora u boji od prvog broja jer takva izdanja u italiji postoje,mislim da bi to bio pun pogodak,i ne mora biti hc samo bolji papir i uvez i to je to..
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 02/11/2008 : 22:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mislimo isto.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/11/2008 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Sva ova prosla sadasnja i buduca izdanja neznace nista sve dok se jednog dana ne nade neko dovoljno pametan da izbaci zagora od pocetka.Sa dobrim povezom sa najboljim otiskom ali stvarno najboljim,bez secenja kaiseva,bez prepravki koju je vrsio tuto zagor i naravno da svaki strip ima svoju originalnu naslovnicu koja ce biti u originalnim bojama kao italijanske naslovnice,jer sam primetio da su kod nas mnogo izmenili i ludensu mada ne razumem zasto i sta su sa tim dobili.onda cemo imati jednu originalnu seriju i necemo imati potrebe da vise kupujemo zagora koga vec imamo u hijadu primeraka.Najbolji primer je serijal malog rendzera od pocetka sa originalnim izgledom.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/11/2008 : 23:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa nauci italijasnki i kupi originale. Samo je original dovoljno originalan
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 02/11/2008 : 23:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa nauci italijasnki i kupi originale. Samo je original dovoljno originalan

Slažem se u potpunosti, original je original!!!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 03/11/2008 : 04:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
A da svi kolektivno zatrazimo Italijansko drzavljanstvo,pa kao najveca nacionalna manjina trazimo da nam italijani stampaju original ali na srpskohrvatskom

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/11/2008 : 04:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja se slazem
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 03/11/2008 : 08:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message  Reply with Quote
Cudi me da se niko iz VC nije pojavio na ovom topicu da iznese svoje misljenje?Kao sto sam vec ranije rekao mene HC Zagor ne zanima jer mi je preskup ali mislim da ljudi koji planiraju da ga nadalje kupuju zasluzuju da im se izdavac izvine za propuste i najavi bolji posao kod dolazecih izdanja.Mislim da ima ljudi dovoljno za taj tiraz od 500.kom.Za mene Zagor je strip a ne knjiga i ja najvise volim najprostija i najjeftinija izdanja a poneki HC koji imam sluzi mi samo za ukras.U tom smislu ja sam zadovoljan prvom knjigom Zagora(jer sam je i kupio samo da Ferri ima na sta da se potpise a bilo bi mi glupo da se potpisuje na nesto drugo a ne na izdanje zbog koga je i dosao) ali ljudi koji ce to kupovati nisu i o njima VC mora da vodi racuna.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/11/2008 : 11:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sva čast ovome kol.izdanju od VČ ali ja si Zagora kao kolekciju zamišljam više kao ovo:
www.editoriale mercury izdanje potraži levo na sajtu specijal izdanja i to je to, kako
bi trebalo da netko izda.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000