Ovakav topic možemo staviti za bilo kojeg bonelli junaka ... Bilo bi dobro kad bi postajala neka granica,ali prodavanost junaka je ta koja je određuje ... mislim da će DDog trajat još dugo kao i ostali bonelli junaci jer ovi noviji baš i nemaju svoju publiku ... Druga je stvar što su priče ispod razine,ali to je već neka druga tema
volim dilana ali mislim da bi trebao da se zavrsi serijal,sve je vec receno kao i kod ostalih dugih serijala...pa da pamtimo i cuvamo te epizode koje su dobre a ne da se zgrozavamo kod svake nove koja je sve losija i losija,ovo mislim na sve duge serijale
ne jer to bi bila smrt jos jednog heroja moga detinjstva, nakon sto je Dzoni otisao u Holandiju samo jos gasenje Bonelijevih strip junaka izaziva u meni takvu zalst i tugu.
Ne znam kakve su nove epizode. Npr.ove sto sad izlaze kod Ludensa (150-200 su ocajne), ali one iznad n.200 koje izlaze kod VC su sasvim ok. Da njih nisam citao bio bi sigurno za gasenje.
Svi znamo što se desilo s Alan Fordom nakon broja 200, pa ga mrcvare čak do 500... Ako se tako pokvari, treba gasit. Ako ostane kao do sada NI SLUČAJNO GASIT. Naravno da su neke epizode bolje a neke lošije. Kod Alan Forda iznad broja 300 sve su epizode loše, kod Dylana nije takva situacija.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mislim da su za gašenje samo oni koji skupljaju strip zbog kolekcionarstva, jer je lakše skupiti nešto što više ne izlazi... Ovako nisu sigurni ni koliko će još to izlaziti ni išta...
S druge strane, oni koji vole samog junaka su protiv ukidanja... Zašto? Pa, jednostavno, ja ne mogu zamisliti da više nikad ne pročitam nešto novo od Dylana... Imati cijelu kolekciju na jednom mjestu je super, ali što dalje? Samo se okrenuti nekom drugom junaku? Ne, hvala...
Jednom je netko rekao da nema smisla ukinuti Dylana i pokrenuti neki novi lik sa sličnom tematikom... To je istina... Što će ti onda novi lik.. Dovoljno je dovesti nove scenariste sa svježim pristupom serijalu i to je to...
Problem Alan Forda je ISKLJUČIVO to što ga piše jedan te isti čovjek...
Zamislite da Amerikanci ukinu Supermana ili Batmana... Nema šanse... A još uvijek se nađe kvalitetnih stripova o Batmanu, recimo...
Ima istine u ovome sto kaze Beva za kolekcionare, lakse je skupiti nesto sto vise ne izlazi. No, za one koji su ga vec skupili, nije problem to sto on i dalje izlazi i sve sto je potrebno je kupiti novi broje jednom mesecno plus poneki specijalac