Biblioteka DANI, knjiga 2. FELL - Snježni Grad, SC, 68 str. full color, format b5, cijena: 55,00 kn
Uz strip serijale Stranci u raju i Spawn, Izdavanje knjiga „DANI“ pokreće i novu biblioteku, jednostavno nazvanu DANI.
Cilj je objavljivati novije nezavisne stripove u boji, raznovrsnih žanrova kojima će zajedničko biti da su jako kvalitetni i vrijedni objavljivanja na našim prostorima uz pristupačnu prodajnu cijenu.
Za početak su odabrani strip junaci Kade, najpopularniji strip kanadskog izdavača Arcana Studio Inc. I Fell, po IGN top listi najbolji strip velikog američkog izdavača Image Comics.
Fell je uistinu nešto posebno. Žanr je mješavina krimića, noira, trilera začinjenog specifičnim crnim humorom. Mnogi ovaj strip smatraju najboljim stripom izdavačke kuće Image, a također i najkvalitetnijim radom strip scenarista Warrena Ellisa. Njega savršeno dobro prati Ben Templesmith sa svojim specifičnim crtežom. Preview kao i neke dodatne informacije možete vidjeti ovdje:
Evo pokušat ću svima da odgovorim: -Fell za sada ima objavljenih 9 epizoda, tako da su velike šanse da bude objavljen u cjelosti -Trebalo bi biti na CRŠ-u -U Beogradu će sigurno biti u Darkwoodu samo ne znam točno kada
Evo pokušat ću svima da odgovorim: -Fell za sada ima objavljenih 9 epizoda, tako da su velike šanse da bude objavljen u cjelosti -Trebalo bi biti na CRŠ-u -U Beogradu će sigurno biti u Darkwoodu samo ne znam točno kada
Super. Nadam se da je ovo prva epizoda...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Super. Nadam se da je ovo prva epizoda...
Prve četiri epizode su u ovom stripu.
To volim čuti... Jebiga, volim stvari koje počinju od početka.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.