Naravno, u ograničenoj količini, po par brojeva na kiosk i još to ne na sve. Mislim, da dolaze nekim trotjednim ritmom po broj, bar kod nas u deželi je tako. Mali tiraž za veliko kolekciju.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jok, i miševi hoćeju nove naslovne, nisu ni životinje lude. Ja ču svojih prvih 9 Gambinih naslovnica zadržat, možda jih prodam nekome ko nije kupio reprint prvih devet originalnih-ako ima i takvih? Sumljam.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jok, i miševi hoćeju nove naslovne, nisu ni životinje lude. Ja ču svojih prvih 9 Gambinih naslovnica zadržat, možda jih prodam nekome ko nije kupio reprint prvih devet originalnih-ako ima i takvih? Sumljam.
Pomoć. jELI KILLER JIM ISTI STRIP KAO I ČOVJEK S POTERNICE
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Tnx, delboj. to je jedini Kit iz LMS i ZS kolekcije mog strica
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
vidim da je treći dan pred kraj još bilo nekoliko primjeraka broja 10. čak sam našao savršenog pa sam ga kupio jer moj ima mali trag remenčića. neki su možda propustili priliku, jer tog broja nema ni za lijek, drugi iz te serije još uvijek plivaju po striparnicama.
Ja sam svoje primjerke uzeo odmah u petak. Nazalost novih 7 brojeva je bilo samo po 20 komada pa su mnogi ostali kratkih rukava i sada moraju cekati da stigne u strip knjizare kroz 2 tjedna.
Steta da ih nije bilo vise, prodalo bi se.
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"