forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Cetvrtak 13.11.2008.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 14/11/2008 : 23:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---
Naravno da to NE MOZE da se ispravi, jer je strip bio tako naktivljen u trenutku secenja.

To sam i ja rekao. Jednostavno, nije ista sirina svih stranica, pa kad se ispravi na jednoj, na drugoj se iskrivi. Nadam se da se ovaj problem, ubuduce, nece javljati.
Go to Top of Page

neman
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 20/05/2006

Posted - 15/11/2008 : 06:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit neman's Homepage  Send neman a Private Message  Reply with Quote
Eh, bedak. Meni se zalomio tex kome nije odštampana 34. stranica. Imam samo praznu stranu na tom mestu. Možda da docrtam nešto :)
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 15/11/2008 : 18:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se ova epizoda Zagora. Zaista, priča obećava. Malo me podseća na "Izgubljenog istraživača". Sviđa mi se kako crta Della Monica. Zagor mu nije baš najbolji, ali ostale likovi su mu dobri, naročito Čiko, a i stil mu je lep, da tako kažem "čist", sa tankim linijama.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/11/2008 : 19:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by srdjandj

Glupo mi je jedino to, što se isti Čiko specijal objavljuje i od strane Ludensa i od strane Veselog četvrtka, kao da nisu mogli uspostaviti dogovor, koji strip kad objavljivati(ima još 10 neobjavljenih Chico specijala), a ja sad imam hrvatski Chico Vitez, a sledećeg četvrtka moram da kupim i Cico Vitez od VČ.... glupo, mogli su da se dogovore, ko šta da objavi...

Imas ti i nekolicina drugih ali 95 odsto njih nema,tako da meni to upste nije glupo..a VC je bas sredio politiku da ne idu brojevi koji su objavljeni u Hr prije no sto se ispuca sve sto je neobjavljeno..kao primer KM ili ZG specijal..A sto se Cika tice to je takodje bilo tako..VC je bio vec pripremio ovaj ciko specijal prije no sto je Ludens objavio..Ali kad vec hoces kupiti sva izdanja onda je normalno da ces imati po dva ista..Niko te ne tjera da kupis oba izdanja..Ja nisam pozurio da kupujem Lu kad je vec bilo poznato da ce uskoro VC objaviti..

Da, a sad imam 17 Chica Specijala od Ludensa, a da ne kupim i ovaj osamnaesti, pokvario bih kolekciju, takođe i ova sad dva Zagora što je objavio Ludens(stigao je VČ), morao sam ih kupiti, da bih imao komplet....
A i ko zna kad će VČ da objavi sve Čiko specijale?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 15/11/2008 21:10:46
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/11/2008 : 20:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Wow,svaka cast,stari! Ja,licno,ne volim dupliranja.Sto rece Barker,ponosan sam na svoju "sarenu"kolekciju...
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 15/11/2008 : 21:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
takodjer prekinuo bilo kakva duplanja...

rijesio se VC Zagora jer je Ludens jako blizu i vec su pocela preklapanja...

VC Mister No i Martia kupim, procitam i proslijedim dalje, jer znam da cu Mister Noa i MM imat komplet kolekciju u izdanju Libellusa...

Tako da od VC sakupljam Texa jer je pitanje kada, ako i ikada ce Ludens doc do tih brojeva, Dylan Doga, jer isto uLudens mi je malo pre spor, ali nisam siguran ada cu zadrzat DD od VC...

Uzimam Brad Barona i Dampyra jer mi je bolje nego izdanje od Bookglobea
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/11/2008 : 21:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Wow,svaka cast,stari! Ja,licno,ne volim dupliranja.Sto rece Barker,ponosan sam na svoju "sarenu"kolekciju...

Ja volim dupliranja, tj. prosto ih obožavam....

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 16/11/2008 : 11:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
nisam za dupliranje,al od veselog skupljam texa,martija i m.noa jer sam uvjeren daih ludens i strip agent neće nikad stić,možda za 50ak godina ovim tempom.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/11/2008 : 13:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Dupliranje je super, ali trupliranje je jace !
Strip "TAJNA SUMERA" imam u tri verzije: italijanskoj, srpskoj i hrvatskoj
Od tog broja cu skupljati sve tri edicije.

Pa naravno, ja isto tako imam Grupu TNT u milion verzija!!!!!!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 16:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je i tripliranje malo. Prava je steta sto nemami i "Horus", pa da krenemo sa skupljanjem Zagora u 8 izdanja. Na primer, prvog Zagora imam:

LMS29: "Hiljadu zamki"
SD31: "Suma zamki"
Horus tutto Zagor 1: "Suma zamki"
Bonelli Zagor Gigante 1 (scritta rossa, doduse): "La Foresta degli Agguati"
Bonelli tutto Zagor 1: "La Foresta degli Agguati"
Strip zabavnik A4 format (zajedno sa onim Blekom): "Hiljadu zamki"
ZS454: "Mocvara Mo-Hi-La"
VC kolekcionarsko izdanje, knjiga 1: "Suma zamki"

Fali mi jos samo par italijanskih reprinta, plus italijanske striscie, plu italijanska specijalna izdanja u koloru pa da dodjemo do jedno 185 razlicitih reprinta Zagora
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/11/2008 : 17:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja mislim da je i tripliranje malo. Prava je steta sto nemami i "Horus", pa da krenemo sa skupljanjem Zagora u 8 izdanja. Na primer, prvog Zagora imam:

LMS29: "Hiljadu zamki"
SD31: "Suma zamki"
Horus tutto Zagor 1: "Suma zamki"
Bonelli Zagor Gigante 1 (scritta rossa, doduse): "La Foresta degli Agguati"
Bonelli tutto Zagor 1: "La Foresta degli Agguati"
Strip zabavnik A4 format (zajedno sa onim Blekom): "Hiljadu zamki"
ZS454: "Mocvara Mo-Hi-La"
VC kolekcionarsko izdanje, knjiga 1: "Suma zamki"

Fali mi jos samo par italijanskih reprinta, plus italijanske striscie, plu italijanska specijalna izdanja u koloru pa da dodjemo do jedno 185 razlicitih reprinta Zagora

Meni je najjaci Strip zabavnik A4 format (zajedno sa onim Blekom): "Hiljadu zamki". Naslovnicu radili Kerac&Plavsic - PLAKER!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/11/2008 : 17:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
LMS29: "Hiljadu zamki" . A ja na žalost ovog nemam, kao klinac imao sam ga više puta, ali u ono doba menjaže, jednostavno ga više nema!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 18:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
U prošlosti sam imao dosta duplih stripova, pa čak i u više verzija. Zadnjih godina sam se tog dosta oslobodio tako da sada samo neznatan broj takvih imam.
Što se tiče Zagorovog prvog broja imam ga samo u četori verzije: SDEX 31 "Šuma zamki", VBZS 5 "Hiljadu zamki", piratsku verziju Zagor br.1 "Hiljadu zamki" i Kolekcionarsko izdanje VČ br.1!!!
Takođe uzimam Zagor Klasik SC i HC!!!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

... pa da krenemo sa skupljanjem Zagora u 8 izdanja. Na primer, prvog Zagora imam...

Bloody hell,Dp,stripmanijace,alal vera! Zavrte mi se u glavi...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/11/2008 : 16:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

U prošlosti sam imao dosta duplih stripova, pa čak i u više verzija. Zadnjih godina sam se tog dosta oslobodio tako da sada samo neznatan broj takvih imam.
Što se tiče Zagorovog prvog broja imam ga samo u četori verzije: SDEX 31 "Šuma zamki", VBZS 5 "Hiljadu zamki", piratsku verziju Zagor br.1 "Hiljadu zamki" i Kolekcionarsko izdanje VČ br.1!!!

Kako li mi taj pirat promace...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 17/11/2008 : 19:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kvalitetan uvez, papir i naslovica, ali katastrovalan sken, tj. najgori od svih u ostalim izdanjima!!!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/11/2008 : 22:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
verzije -s.d suma zamki,kolekcionarsko izdanje vc br.1.sasvim dovoljno.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/11/2008 : 02:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kvalitetan uvez, papir i naslovica, ali katastrovalan sken, tj. najgori od svih u ostalim izdanjima!!!

Ma znam, njega sam "snimio" na sajmi knjiga pre neku godinu i kad sam video na sta to lici iznutra, ni korica, ni plastifikacija, ni da su mi ga uz sve to dali dzabe, ne bi pomoglo
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000