Dragi čitaoci, strip o Velikom Bleku, ponovo izlazi na srpskom jeziku u izdanju Wizard press-a. U ovom uvodnom broju koji izlazi 21. novembra, osim epizode Gusari, objavljujemo i jedan od brojnih tekstova o našem glavnom junaku, što je uvod u sledeće brojeve i specijalna izdanja koja su u pripremi. Veliki pozdrav za ljubitelje stripa! Sve sugestije i primedbe šaljite nam na mail wizardpressbg@yahoo.com
Šta je sad ovo?????? Što čoveče Bleka, a ne Magičnog, Nika, Juliju, Geu,Brendona, Diksa, Nascosta, Mikija ...???
Ne znam ko je izdavac i prvi put cujem ovo veceras ali znam sigurno da je Blek isplativiji od svega sto si ovde pobrojao tako da je to verovatno presudan razlog.Plus Magicni nije uopste u konkurenciji jer na njega prava ima Sfera
Šta je sad ovo?????? Što čoveče Bleka, a ne Magičnog, Nika, Juliju, Geu,Brendona, Diksa, Nascosta, Mikija ...???
Ne znam ko je izdavac i prvi put cujem ovo veceras ali znam sigurno da je Blek isplativiji od svega sto si ovde pobrojao tako da je to verovatno presudan razlog.Plus Magicni nije uopste u konkurenciji jer na njega prava ima Sfera
Kad će pući ta Sfera
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dragi čitaoci, strip o Velikom Bleku, ponovo izlazi na srpskom jeziku u izdanju Wizard press-a. U ovom uvodnom broju koji izlazi 21. novembra, osim epizode Gusari, objavljujemo i jedan od brojnih tekstova o našem glavnom junaku, što je uvod u sledeće brojeve i specijalna izdanja koja su u pripremi. Veliki pozdrav za ljubitelje stripa! Sve sugestije i primedbe šaljite nam na mail wizardpressbg@yahoo.com
Da li možeš da nam nešto bliže kažeš o izdanju?Cena,ritam izlaženja, broj stranica, od kog se broja kreće, ........?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
E dabogda propali posle 5 brojeva ako ovo žnači kraj distribucije Ludensa po kioscima u Srbiji.
Zašto bi ovo bio kraj za Ludensa u Srbiji?
Zato jer ako netko ima pravo za Bleka u Srbiji sigurno neće dopustiti drugoj firmi iz druge države da plasira robu na njegovo područje,tako ako je to slučaj Ludensu će se naći samo u striparnicama.Ali zar nije bilo riječi da Ludens za Bleka i Marka ima sa IF Edizioni prava za svu bivšu Jugu?
Odlicno! Ne znam kakvu je najavu imao Veseli četvrtak, kad je počinjao (mislim na najavu ovde na forumu), ali mi ovo deluje, nekako skromno. Nadam se da broj izdatih primeraka nece biti, isto, skroman.
Sto se mene tice, Blek je ok. To mi je bio jedan od omiljenih junaka.
oveo je neka debela zajebancija na nase dotrajale zivce i siromasne novcanike. kad vec najavljujete novo izdanje daj naslovnicu,na kojim kioscima ce da bude taj blek,cena,od kog broja krecete, Slobo jel se ti krijes iza ovoga. Jel vam Najveci dizajner danasnice dizajnirao naslovnice....mfffff odo da igram wow mrzim misterije
Videcemo po poslovanju doticne firme. Ako se odrze, znaci da ima ljudi koji ga citaju. Mislim da je klincima daleko interesantniji Blek od Dylana Doga ili Dampyra.
oveo je neka debela zajebancija na nase dotrajale zivce i siromasne novcanike.
Zapravo i nije. Informacija koja je rečena u prvom postu je ispravna. Blek stvarno kreće da izlazi. Distibucija ide preko Futurinih trafika. Toliko znam.
pa to sutra izlazi e bas me zanima na sta ce to da lici e da jedna prozivka VRONSKI kaki si ti to novinar a nisi nam javio za izlazak Velikog Bleka stam te bilo tih mastiljavih prstiju :) :)