forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za moderatore
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 08:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Zasto se banira clan koji zeli prezentirati novi film u kojem je rijec o svjetskim religijama a radi se iskljucivo o satiri???
Zar je moguce da je satira ovdje zabranjena ??, ako je tako izjasnite se umjesto da banate bez upozorenja.
da svima bude jasnije evo zbog cega se dobija ban na tjedan dana .

quote:
Fantasticna i zabavna satira o najutjecajnijim svjetskim religijama i njihovom besmislu.
Garantiram da ce vas nasmijati do suza.

pogledajte treiler

http://www.youtube.com/watch?v=RQvqc6QgQzo

e sad mi recite dali je to za ban.??
ako jest..zbogom forume.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 08:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ovdje se zamalo nismo potukli oko toga:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29525&whichpage=15

Nego, dobro nam dosao nazad Mr.Murdoch ili kako bi indijanci rekli:"Clint sto mrda glavom"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 08:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
huuh, nisam to vidio
hvala na dobrodoslici.
kao sto rekoh, treba razlikovati satiru od lose namjere , jer ako to ne uspijemo bolje da otvorimo novi guantanamo.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 09:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

huuh, nisam to vidio
hvala na dobrodoslici.
kao sto rekoh, treba razlikovati satiru od lose namjere , jer ako to ne uspijemo bolje da otvorimo novi guantanamo.

murdoc, naravno da treba da se razlikuje šala od zle namere, ali ovo što i postovao može ljude da povredi, i krenuće rasprave...To i sam znaš. AZato je ono što si postao razlog za ban, na žalost. Možda malo prestrogo, ali tako je. Što je najgore, to isto si opet postovao ovde....Evo, sledeći put kada si online, izbriši one slike, zbog njih si i izbačen bio. Ja neću sada da reagujem, a za ostale moderatore ne znam...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 09:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
slike su plakati filma koji se vrlo uspjesno prikazuje sirom svijeta i nema razloga da ih brisem.
treba li onda brisati i ovako nesto??

ne budite smjesni i ne igrajte se inkvizicije .

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 09:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

Evo predloga: evo ovde komentarišite taj film, da vidimo dokle će stići rasprava. Ako bude i najmanjih prepirki i uvreda, dobijaš ban na 90 dana. Može?

Naravno, sa ovim predlogom treba da se slože i ostali moderatori....

Edited by - manhunter on 22/11/2008 09:48:36
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 22/11/2008 : 09:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Treba izbaciti onoga tko prvi predje mjeru, a ne covika koji istinski voli filmove zakinuti fantomskom projekcijom reakcije nekog imaginarnog idiota

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 09:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Treba izbaciti onoga tko prvi predje mjeru, a ne covika koji istinski voli filmove zakinuti fantomskom projekcijom reakcije nekog imaginarnog idiota

Slazem se. Svaki dobronamjerno otvoreni topic,bez obzira na temu,moze da se pretvori u bure baruta.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 10:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Evo predloga: evo ovde komentarišite taj film, da vidimo dokle će stići rasprava. Ako bude i najmanjih prepirki i uvreda, dobijaš ban na 90 dana. Može?

Naravno, sa ovim predlogom treba da se slože i ostali moderatori....

neka bude sto mora biti, ja ne brisem nista a vama moderatorima stavljam ogledalo pred lice .

film ce za jedne biti zabavan a za druge uvredljiv, kao i svaki drugi film na istu tematiku.
Mogli ste dijeliti banove i za Borata

Dajte se malo skulirajte ili pustite nekom drugom da radi vas posao jer ovako samo ispadate smjesni .

Brisete topic prije nego sto je itko na njega odgovorio i to bez upozorenja ili razloga .
Ovaj film je kritican prema svim religijama ali i prema samom ateizmu.
dakle , ubuduce molim vas bez panike i igranja inkvizicije , vec umjereno , i pametno.
Ako vi moderatori to vidite drugacije , onda ja ovdje vise nemam sto traziti , a vjerujem i vecina nas slobodnog uma i slobodnog razmisljanja .

Edited by - mr murdoc on 22/11/2008 10:04:25
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 22/11/2008 : 10:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Slažem se! Ne javljam se često na tu temu "ko je kriv a ko je prav".. ali nakon ovog baniranja Murdoca mislim da su stvari otišle predaleko.. Zašto se onda nebi banirao tvorac topica "Hajduk živi vječno"?!? Pa tema je nogomet zar ne, a svi znamo da je nogomet usko povezan sa politikom - znači po svim pravilima determinističkog kaosa (na koji se pozivaju moderatori) taj topic je trebao biti zaključan nakon 6. posta jer se neko trebao po tom pravilu dotaći politike! A nije i topic ima isto kao i Dinamov preko 100 stranica!!

Svaki topic ima neki potencijal da ode u krivom smjeru, ali za to nije kriv tvorac topica (pogotovo ne netko ko najavljuje novu komediju) nego oni koji se ne mogu suzdržati od nepotrebnih i uvredljivih komentara!!!

Apeliram moderatore da se malo skoncentriraju, naročito flambija koji je tu ulogu shvatio malo preozbiljno

Hvala na razumijevanju
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 10:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kao što sam rekao, ja neću ništa da zaključam, ili da nekoga izbacim dok za to (po mojoj proceni) ne bude razloga. Izbacivanje sa foruma mi je ionako poslednja opcija. E sad, ovde ima pravila, kojih i moderatori moraju da se drže.
Eto, ovde komentarišite, meni nije problem da čujem kritiku na račun mog rada kao moderator.
A kao što rekoste, SVAKI topica može da ode u qrac, mi samo pokušavamo da sprečimo ono što je očigledno.

Evo,ja sam skoncentrisan, i samo vas gledam...

murdoc, imaš još uvek moj broj telefona? Ako hoćeš, možemo i uživo (079 718 00 75).

Edited by - manhunter on 22/11/2008 10:13:55
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 10:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Kao što sam rekao, ja neću ništa da zaključam, ili da nekoga izbacim dok za to (po mojoj proceni) ne bude razloga. Izbacivanje sa foruma mi je ionako poslednja opcija. E sad, ovde ima pravila, kojih i moderatori moraju da se drže.
Eto, ovde komentarišite, meni nije problem da čujem kritiku na račun mog rada kao moderator.
A kao što rekoste, SVAKI topica može da ode u qrac, mi samo pokušavamo da sprečimo ono što je očigledno.

Evo,ja sam skoncentrisan, i samo vas gledam...

Vi svi trebate imati istu etiku i isti nacin rada a ne samo ti.
Lik koji je dva puta brisao ovaj topic i jos pri tome bez i jedne napisane rijeci dao ban nije sposoban za funkciju moderatora , tu nema nikakve diskusije .
Obnasao sam i jos obnasam obje funkcije , mod i admina i znam o cemu govorim.
Ovo je presedan moderatorstva i pokazatelj nesposobnosti komunikacije te losih prosudbi.
Dakako mislim na moda koji je indirektno pokrenuo ovu diskusiju a ne na ostale koji svoj posao rade dobro.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 10:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Evo,ja sam skoncentrisan, i samo vas gledam...cujemo se u toku dana

murdoc, imaš još uvek moj broj telefona? Ako hoćeš, možemo i uživo (079 718 00 75).

cujemo se u toku dana

Edited by - mr murdoc on 22/11/2008 10:19:43
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 10:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Dakako mislim na moda koji je indirektno pokrenuo ovu diskusiju

Sledeći put, najbolje kontaktiraj tog moda na private messages(koje trebaš da uključiš btw), a ne ovde, pred svima.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 10:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Dakako mislim na moda koji je indirektno pokrenuo ovu diskusiju

Sledeći put, najbolje kontaktiraj tog moda na private messages(koje trebaš da uključiš btw), a ne ovde, pred svima.

ovo je sada otvorena diskusija a za njegovo kontaktiranje nije bilo potrebe jer smatram da je ovako bolje i za njega i za sve one koji bi se isto tako mogli naci u poziciji u kojoj sam ja bio.
Nema tu nikakve ljutnje vec jednostavno koristim moj polozaj ravnopravnog clana ovog foruma da kazem sto mislim.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 11:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Bice kritike ...kad i ako je bude bilo. Za sada si i previse dobar mod i ne pravis ni najmanju gresku,stari lisac...ali ko zna za koju godinu mozda sjednes pripit za komp i odvalis neku glupost,mi cemo biti tu:

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 11:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
evo prva kritika manhunteru za ovaj post .

quote:

treba li se zakulisno raditi ??
Mislim da ne .
Postujem funkciju moderatora, ali samo ako je opravdana i u skladu sa pravilnikom foruma .

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 11:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Pricah upravo sa moderatorom koji ima sluha i razumjevanja ..., svi ostali neka ga uzmu za primjer.
Danke manhunter.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 22/11/2008 : 11:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Pricah upravo sa moderatorom koji ima sluha i razumjevanja ..., svi ostali neka ga uzmu za primjer.
Danke manhunter.

A čuj sad moraš podijeliti i sa drugima vaš dijalog.. Kako će se inače drugi moderatori ugledati na njega
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 12:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Danke manhunter.

A čuj sad moraš podijeliti i sa drugima vaš dijalog.. Kako će se inače drugi moderatori ugledati na njega

Nista sto drugi nebi trebali znati ili cuti..jednostavno je postupio onako kako i ja ocekujem da moji moderatori postupe u ovakvom slucaju.
Sama zelja i volja za kompromisom od njega prave dobrog moderatora , takoder istancan osjecaj za clanove foruma i njihovo poznavanje ovdje ima veliku ulogu .
Moderator koji je ovdje ispao nespretan, neupucen i brzoplet nije imao niti jednu od tih vrlina ..
Opet ponavljam , ovo nije pribijenje na kriz vec jednostavno glas clana foruma .

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 12:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hvala na tom mišljenje, ali ne mislim da sam bolji ili lošiji od ostalih moderatora. Štaviše, nisam ni razmišljao u tom pravcu.
A osim toga, ta poređenja i nisu baš najsrećnija.

Edited by - manhunter on 22/11/2008 12:15:07
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 12:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Hvala na tom mišljenje, ali ne mislim da sam bolji ili lošiji od ostalih moderatora. Štaviše, nisam ni razmišljao u tom pravcu.
A osim toga, ta poređenja i nisu baš najsrećnija.

sve 5 ..to je moj osvrt , i ja iza njega stojim i za njega cu i odgovarati .

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/11/2008 : 14:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Jebat mu mater, ako čovjek mora ovako gubiti subote...

Ovako:
1) Da si se udostojio pročitati raspravu u onom ''ZS neki broj'' topiku u prijedlozima, vidio bi da sam i sam rek'o da shvaćam da se radilo o zajebanciji, te da zato smatram kako je kazna nezahvalna, ali - ...

2) ... - pravila jesu takva kakva jesu a kazna je takva kakva je, i što je najvažnije > I JEDNO I DRUGO JE ISTO ZA SVE. Dogovoreno je na sastanku moderatora da nema tolerancije za politiku, religiju, i slične zapaljive teme, točka. Svatko tko takav topik otvori ide na odmor sedam dana. To nisam izmislio ja sam, niti to sam provodim po nekoj svojoj suludoj želji, to je bila suglasna odluka svih moderatora i administratora. Što je najgore - ta su pravila tu da zaštite vas - ali neki jednostavno odbijaju shvatiti. Šta ti misliš da ja nikad nisam nadrkan? Šta bi bilo da jedan dan dođem ovdje lud i nekoga izbacim, pa ga poslije zaboravim vratiti? Onda opet nebi bilo u redu, a? Kladim se da bi se onda zalagali za određivanje preciznih kazni.

3) Ono što je stvarno bezobrazno je tvoje otvaranje ovog topika, što poništava sve moje, tvoje i tuđe želje da prethodni topik i sve u vezi s njim smatramo dobronamjernim. To je ono o čemu sam govorio, da me se testira i vidi kakav sam zapravo, pa onda ako reagiram prozvati me nekakvim autokratom, a ako ne onda ispadnem pizda koja nema autoriteta.

Zašto si ga išao otvarati? Najavu za film su vidjeli svi koje je zanimao, a rasprave na tu temu su zabranjene. Radilo se o satiri, melodrami, ili nečem trećem. Ponovit ću ti još jednom, jer izgleda da teže shvaćaš - takve stvari nisu dozvoljene!

Znaš ti gdje živiš, čovječe? Benigna rasprava o religiji na Balkanu? Ti mora da živiš u nekoj bajci. Molim te da me ne zajebavaš!

Jesi vidio koji je to datum bio? Reći ću ti ja - 15. Markosa nije bilo čitav dan jer je bio CRŠ, ostale moderatore nisam vidio u blizini, i odlučio sam zaključati topik. Vremena da svakih 15 minuta provjeravam što se dešava nisam imao, a ostaviti ga otvorenog nekoliko sati učinilo mi se vraški opasnim.

Stoga, dolazimo konačno do osnove - 7 dana. Samo si trebao izdržati sedam dana i sve bi bilo OK. Pa jebote, ni'ko nije umro jer sedam dana nije smio na forum (ili je?). Međutim, ne, nije to moglo tako proći, jelda? Oprosta nema, a glavom se ne razmišlja. Sedam si dana (ustvari pet i po, niti sedam jebenih dana) kuhao u sebi i čekao da dođeš ovdje na forum, proliješ žuč po meni i izigravaš branitelja demokracije i ljudskih prava. Svaka čast, stari moj, svaka čast.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 14:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Sve sto si napisao je jos jedan razlog da potvrdim svoje razmisljanje .
Ti nisi za moderatora , oslanjao se ti na balkan ili autokraciju ili bilo sto drugo sto si pozivas u pomoc.
Kao sto vec rekoh , nemas dovoljno osjecaja za potencialno opasne clanove koji su skloni tim i takvim temama .
Pogrijesio si i nije mi zao sto sada svi ovo citaju jer samo tako mozemo postici kompromis koji ce ovaj sajt odvesti dalje glede kvalitete i demokracije na kojoj se vidim jos uvijek vjezbamo.
Ti si se vidim ful ufurao u ulogu serifa , no to je irelevantno.
Relevantno je da covjek prizna svoju gresku..a to je izgleda najteze ..zar ne ?

Edited by - mr murdoc on 22/11/2008 14:30:17
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/11/2008 : 14:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Hmm, stječem dojam da se osjećaš jako jako važnim dok u ovo subotnje popodne tipkaš gluposti po tastaturi, pa ti neću davati više povoda.

Ali, iako je bezobrazno da si otvorio još isti jedan topik samo da mi ga nabiješ na nos, dajem ti kredit da si me toliko nasmijao da sam skoro pao sa stolice:

>> ...jer samo tako mozemo postici kompromis koji ce ovaj sajt odvesti dalje glede kvalitete i demokracije kna kojoj se vidim jos uvijek vjezbamo.<<

''Kompromis i odvođenje demokracije na viši nivo''. Preludo.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 22/11/2008 14:34:31
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/11/2008 : 14:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Evo, najiskrenije, ja osobno ne bi bio za to da se onaj topic zakljuca i da se autora izbaci, iako se kosi s pravilima, čisto izazivanje vraga, ali sad kad vidim ovu raspravu, sad bih ti dao jos dva bana, a ne jedan. Što se demokracije tiče: NEMA DEMOKRACIJE. Pravila su tu, tko ih se hoće pridržavati, neka ostane, tko neće, doviđorno.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000