To se i jaz vprašam zemljače. Baš mi leže te Texove knjige. Kad bi još na takav način počeli Texa od prvog broja/po dvije ili tri epizode u knjigi).Prve priče nisu bogznašta ali takve su bile kod svih junaka u 60-tim prošlog stolječa.Ako bi več morao birat, radije vidim Texa od prvog broja nego Nicka(taj je bio kod Dnevnika)mnogo normalnije izdavan i lakše je još uvjek nabavljiv.Volio bi oba ali.......dajte bar Texa Dado na kvadrat.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Prelomio sam i uzeo prvi almanah. Prezadovoljan. Epizode su neshto na tragu Kena Parkera, mozhda ne bash onih naj-hardkor depresivnih Parkera, ali nekih Parkera srednje ozbiljnosti svakako, naravno uz tu razliku shto je u glavnoj ulozi Teks. Iskreno, bolje Teks epizode nisam odavno chitao. Uzimam i drugi almanah prvom prilikom.
Prelomio sam i uzeo prvi almanah. Prezadovoljan. Epizode su neshto na tragu Kena Parkera, mozhda ne bash onih naj-hardkor depresivnih Parkera, ali nekih Parkera srednje ozbiljnosti svakako, naravno uz tu razliku shto je u glavnoj ulozi Teks. Iskreno, bolje Teks epizode nisam odavno chitao. Uzimam i drugi almanah prvom prilikom.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Prochitah i drugi. Shta da dodam dosadashnjoj hvali: potpuno fenomenalno. Najveca mana Teksa je svakako rastegljenost, a ovde, skresano na 100 nabijenih strana, takvih problema nema. Kada pogledam ove 4 priche u dva Libellusova Almanah izdanja, prosto se zapitam chija je ideja da Teks uopshte ikada ide na vishe od 100 strana? Bad River ima podjednaku, ili chak vecu, kolichinu priche kao i bilo koji gigant ili maxi, samo shto je kod potonjih to nabiflano sa josh 140 strana jahanja kroz preriju i beskrajnih konverzacija.