Author |
Topic |
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 23/11/2008 : 20:41:31
|
quote: Originally posted by Gand
... Takve se inicijatore bana kako se nabrijane vjernicke pickice ne bi previse ovlazile i tako ...
Najzalosnije je sto tu ima mladje populacije koju ce ovakvi pristupi drugima pogresno nauciti osnovne postulate o toleranciji i prihvacanju razlicitosti, pogresno ce ih kanalizirati u komunikaciji s drugima... ...
ne, sad ozbiljno. ja ne kuzim na kojem si ti tripu gande. na stranu pljuvanje po moderatorima, ali kako si ne mozes zamisliti da tu ima i iskrenih vjernika, uzmimo seju za primjer, koje u jednom dahu sa kvazivjernicima prozivas "nabrijanim vjernickim pickicama". i onda jos zakljucis sa necim o odgoju djece i toleranciji? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 23/11/2008 : 20:49:53
|
@Gand: ja se inače palim na idealiste i slične, a simpatičan si mi lik što sam ti čini mi se jednom i rekao, ali bojim se da se previže uživljavaš u ulogu prosvjetitelja. Posveti se ti svojoj obitelji, a budale (kako one prave budaletine, tako i one imaginarne) pusti da budu budale na svoju sramotu.
Što se tiče čitavog ovog problema: situacija je jasna, reakcija je možda bila početničko nezgrapna, jer jebiga, ne može čovjek isprve postati moderator, za to valjda treba vremena, kao i za sve ostalo, ali svatko tko tvrdi da oni plakati nebi doveli do koljaže pravi budalu od nas moderatora, a još veću od sebe. U pravilima lijepo piše kakve su rasprave dozvoljene a kakve nisu, a ta su pravila bila tu prije nego sam ja postao moderator. Ako sam jednu stvar naučio na ovom forumu, to je da nema dobroćudne balkanske rasprave. Zašto je tako me pomalo već i boli kurac, ne zavaravam se da ću ja promijeniti mentalitet ljudi, ne više. Muka mi je uopće se sjetiti koliko mi se puta okrenuo želudac kada sam vidio što pojedini 'ljudi' pišu (ponajviše u ''Sport'' pdf-u), nakon što sam vidio takva sranja nisam imao volje uopće više dolaziti na forum. Siguran sam da ima još članova koji razmišljaju na ovaj način, ustvari znam, jer su me neki i kontaktirali preko privatnih poruka. Ako išta mogu učiniti da to spriječim, budite sigurni da hoću.
Najviše od svega me boli to koliko su ljudi licemjerni... Jebote, koje je to prokleto licemjerje... Tip dođe, nasere, izvrijeđa, a nema šanse da netko pored moderatora kaže ''Daj ne seri, to ti nije u redu, smiri se i ne piši gluposti.'', ali kada trba banuti u neki topik bez da se uopće pročita o čemu se radi, e tu im nema ravnih. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 23/11/2008 : 20:53:33
|
quote: Prvo ne kuzim zasto se bana ljude ako nisu nikoga otvoreno uvrijedili? Meni je normalno, ako postoji bojazan za srozavanjem topica, da se topic OBRISE, a inicijatoru topica PM-om objasni razlog brisanja, a ne da ga se udalji s foruma na yx dana kao kakvog provokatora. Dobro je lwood rekao nedavno, hocemo li pobanati ekipu kad za mjesec dana krenu cestitati Bozic? Ono, ja sam recimo ateist i to mi vrijedja logiku... Ala kume, ako cemo se preseravat, naslo bi se materijala da se zatrpamo drekom do grla od sad do pamtivjeka.
Mislim, što reći? Treba li da išta drugo govorim?
quote:
S druge strane (desilo se nema mjesec dana) ne kuzim zasto covjeka koji otvoreno prijeti i provocira drugog forumasa, moderator blagonaklono gleda i time mu daje suport da nastavi sa svojim devijantnim ponasanjem? I to ne samo njemu, nego svima koji citaju taj topic. Odaslana je ocita poruka: Mozete se prijetiti i raditi sto vas je volja, meni se za to zivo jebe, stovise, bas je simpaticno, samo mi ne dirajte u vjeru, to je meni jako bitna stvar. Ako to nije raskorak u kreiranju pravila foruma, onda ne znam sto je.
Ja prije mjesec dana nisam bio moderator. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 23/11/2008 20:53:47 |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 23/11/2008 : 20:56:50
|
Sorry, nisam ja, vec ti konkrentog covjeka ugurao u skupinu koju sam ja tek opcenito oslikao. Primjeti da ja nisam topicom nikoga quotao, dakle nisam se nikome direktno obratio s tom temom, vec sam oslikao patern ponasanja zadnjih 8 godina ovog foruma. Nabrijane pickice su nabrijane pickice, molile se one ma kome bilo, bogu vragu ili dolaru, i kao takve, trn su oku svakom normalnome, vjerniku ili ateistu. Istinski vjernik je upravo to, a ja o takvima nisam rekao ni slova.
dobro, lijepo to pises, ali opet se sve svodi na sljedece u ovom slucaju: nerazumijevanje odlukom moderatora prema postavljanju satire o religijama.
polazis od toga da iskreni vjernik MORA imati taj smisao za humor i da je iskreni vjernik, kao i ateista, normalan t.j. inteligentan? |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 23/11/2008 : 21:24:18
|
Izvinte, ako se to tiće članka, kojeg sam stavio. Nisam hteo nikog provocirati. Svako ima svoje mišljenje o tome. Ali stvarno dobro bi bilo, da to vidi svako. Ako sam pogrešio, mogu da se oddaljim, a nisam stavio zlo namjerno. Na kratko, to je istorija, koja ne laže. Pozdrav svima. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 23/11/2008 : 21:30:16
|
quote: Originally posted by Risar_69
Izvinte, ako se to tiće članka, kojeg sam stavio. Nisam hteo nikog provocirati. Svako ima svoje mišljenje o tome. Ali stvarno dobro bi bilo, da to vidi svako. Ako sam pogrešio, mogu da se oddaljim, a nisam stavio zlo namjerno. Na kratko, to je istorija, koja ne laže. Pozdrav svima.
daj link. da ja, drugo ime nepogresivi, trece perfekcija, koji nije u stanju shvatiti slozeniju recenicu i koji bukvalno dozivljava svaki vokativ, prosudim! |
Edited by - Pavel01 on 23/11/2008 21:31:33 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 23/11/2008 : 22:09:14
|
quote: Originally posted by Pavel01
e gande, ima da ti cir na zeludcu dobije cir! :)
neche kad je prozvakao zoska svojedobno moze i ovo |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 23/11/2008 : 22:14:44
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by lwood
http://www.youtube.com/watch?v=oDtU_ofJzus
Ovo je prikladnije za ovaj topic(u prenesenom smislu)
I nemoj mnogo da spermuješ..
kakav je ovo rječnik jednog moderatora na stripovi.com????????
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 23/11/2008 : 22:40:00
|
quote: Originally posted by rommel
e gande, ima da ti cir na zeludcu dobije cir! :)
neche kad je prozvakao zoska svojedobno moze i ovo
'oce, 'oce! ima katastrofalan gaf u pristupu problemu, iako negira. u ovoj raspravi je pao za dvije klase u mojim ocima. skoro da ne vjerujem. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 23/11/2008 : 22:46:59
|
ja predlažen da uvedemo kaste.ka u Indiji |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 24/11/2008 : 09:47:59
|
Moderatori rade odlicno svoj posao, ipak je ovo sajt o stripovima i druzenju brace po stripovima uvijek bio i vjerujem da ce tako i ostati i nece upasti u paukovu mrezu. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/11/2008 : 09:48:43
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
Moderatori rade odlicno svoj posao, ipak je ovo sajt o stripovima i druzenju brace po stripovima uvijek bio i vjerujem da ce tako i ostati i nece upasti u paukovu mrezu.
El se ti drogiraš... ili koji ti je..? |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/11/2008 : 09:56:12
|
Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje...
Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...
Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/11/2008 : 10:27:12
|
Što ćeš sad kad si se vratio na forum? Tražiti pravdu? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29356 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/11/2008 : 10:46:08
|
Mala ispravka: moderatore na ovom forumu biram JA, rade ono što JA hoću, a kome ne paše, nek se nosi u tri lijepe. |
Trouble will find me |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 24/11/2008 : 10:53:47
|
quote: Originally posted by kiky
Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...
Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
recimo da su oni kasta Brahmana a ti lončar ako ti je lakše |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 24/11/2008 : 10:55:50
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by kiky
Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
recimo da su oni kasta Brahmana a ti lončar ako ti je lakše
Bolje rečeno "PARIJA" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 24/11/2008 : 11:07:39
|
onda ga ne bi smili izbacit da se ne šporkaju |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/11/2008 : 12:00:05
|
quote: Originally posted by kiky Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
Kako nepisano, ako je više puta i spomenuto i napisano... Meni to također ne zvuči baš poticajno za nove naraštaje stripofila (kao što je to gand i rekao), no forum je njihov, i ako je takva njihova politika, kaj ti tu možeš? Stvarno ne mogu reći "naš" forum, jer ne dijelim ista mišljenja glede svih pravila i doslovnih tumačenja istih. Mogu reći da mi je homepage kao dio sajta, ne foruma, puno draže mjesto. Nema izbacivanja, nema previše pravila, tu treba biti samo kreativan i uložiti malo truda...
Ja ionako ne mogu biti primjer politike jer sam bio ionako bio izuzet od pravila. Zbog zasluga, poznavanja s moderatorom, nekonvencionalnog kompromisa? Imam li ja pravo uopće govoriti za ili protiv pravila? hm? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 24/11/2008 : 12:07:32
|
... Takve se inicijatore bana kako se nabrijane vjernicke pickice ne bi previse ovlazile i tako ...
Najzalosnije je sto tu ima mladje populacije koju ce ovakvi pristupi drugima pogresno nauciti osnovne postulate o toleranciji i prihvacanju razlicitosti, pogresno ce ih kanalizirati u komunikaciji s drugima... ...
ne, sad ozbiljno. ja ne kuzim na kojem si ti tripu gande. na stranu pljuvanje po moderatorima, ali kako si ne mozes zamisliti da tu ima i iskrenih vjernika, uzmimo seju za primjer, koje u jednom dahu sa kvazivjernicima prozivas "nabrijanim vjernickim pickicama". i onda jos zakljucis sa necim o odgoju djece i toleranciji?
Kada se ispuca ovaj topic neka se proanalizira koliko je poboljšao međuljudske odnose, razvio tolerancije, uputio pozitivnih poruka, pa će odgovori doći sami po sebi rade li moderatori ispravno ili ne. Zadivljen argumentacijom i toplinom izričaja nekih čak sam i sam povadio kosti iz svog nosa, a u dućan ću konačno krenuti s novcem (još se pitam zašto me s perlicama koje sam do sada htio koristiti uvijek izbace), te konačno nanovo uprljanog, a nekada ispranog mozga moći shvatiti Richarda Dawkinsa i Howarda Sterna. Tko se mača laća ostaje bez donjeg rublja, tko prčka po svaštari čačka mečki osjetljivo područje, očito. U kojem je ono filmu Miki Manojlović... moja osobna poruka moderatorima - razvaljuj! Nedemokratično? Američki pjevač starogradskih pjesama Yello Biafra bi lakonski zaključio - badtime for democracy. Samodopadno? Koga briga! |
Till I Collapse |
|
|
Topic |
|