forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za moderatore
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

...
Takve se inicijatore bana kako se nabrijane vjernicke pickice ne bi previse ovlazile i tako ...

Najzalosnije je sto tu ima mladje populacije koju ce ovakvi pristupi drugima pogresno nauciti osnovne postulate o toleranciji i prihvacanju razlicitosti, pogresno ce ih kanalizirati u komunikaciji s drugima... ...

ne, sad ozbiljno. ja ne kuzim na kojem si ti tripu gande. na stranu pljuvanje po moderatorima, ali kako si ne mozes zamisliti da tu ima i iskrenih vjernika, uzmimo seju za primjer, koje u jednom dahu sa kvazivjernicima prozivas "nabrijanim vjernickim pickicama". i onda jos zakljucis sa necim o odgoju djece i toleranciji?

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
@Gand: ja se inače palim na idealiste i slične, a simpatičan si mi lik što sam ti čini mi se jednom i rekao, ali bojim se da se previže uživljavaš u ulogu prosvjetitelja. Posveti se ti svojoj obitelji, a budale (kako one prave budaletine, tako i one imaginarne) pusti da budu budale na svoju sramotu.

Što se tiče čitavog ovog problema: situacija je jasna, reakcija je možda bila početničko nezgrapna, jer jebiga, ne može čovjek isprve postati moderator, za to valjda treba vremena, kao i za sve ostalo, ali svatko tko tvrdi da oni plakati nebi doveli do koljaže pravi budalu od nas moderatora, a još veću od sebe. U pravilima lijepo piše kakve su rasprave dozvoljene a kakve nisu, a ta su pravila bila tu prije nego sam ja postao moderator. Ako sam jednu stvar naučio na ovom forumu, to je da nema dobroćudne balkanske rasprave. Zašto je tako me pomalo već i boli kurac, ne zavaravam se da ću ja promijeniti mentalitet ljudi, ne više. Muka mi je uopće se sjetiti koliko mi se puta okrenuo želudac kada sam vidio što pojedini 'ljudi' pišu (ponajviše u ''Sport'' pdf-u), nakon što sam vidio takva sranja nisam imao volje uopće više dolaziti na forum. Siguran sam da ima još članova koji razmišljaju na ovaj način, ustvari znam, jer su me neki i kontaktirali preko privatnih poruka. Ako išta mogu učiniti da to spriječim, budite sigurni da hoću.

Najviše od svega me boli to koliko su ljudi licemjerni... Jebote, koje je to prokleto licemjerje... Tip dođe, nasere, izvrijeđa, a nema šanse da netko pored moderatora kaže ''Daj ne seri, to ti nije u redu, smiri se i ne piši gluposti.'', ali kada trba banuti u neki topik bez da se uopće pročita o čemu se radi, e tu im nema ravnih.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Prvo ne kuzim zasto se bana ljude ako nisu nikoga otvoreno uvrijedili? Meni je normalno, ako postoji bojazan za srozavanjem topica, da se topic OBRISE, a inicijatoru topica PM-om objasni razlog brisanja, a ne da ga se udalji s foruma na yx dana kao kakvog provokatora. Dobro je lwood rekao nedavno, hocemo li pobanati ekipu kad za mjesec dana krenu cestitati Bozic? Ono, ja sam recimo ateist i to mi vrijedja logiku... Ala kume, ako cemo se preseravat, naslo bi se materijala da se zatrpamo drekom do grla od sad do pamtivjeka.

Mislim, što reći? Treba li da išta drugo govorim?

quote:

S druge strane (desilo se nema mjesec dana) ne kuzim zasto covjeka koji otvoreno prijeti i provocira drugog forumasa, moderator blagonaklono gleda i time mu daje suport da nastavi sa svojim devijantnim ponasanjem? I to ne samo njemu, nego svima koji citaju taj topic. Odaslana je ocita poruka: Mozete se prijetiti i raditi sto vas je volja, meni se za to zivo jebe, stovise, bas je simpaticno, samo mi ne dirajte u vjeru, to je meni jako bitna stvar. Ako to nije raskorak u kreiranju pravila foruma, onda ne znam sto je.

Ja prije mjesec dana nisam bio moderator.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 23/11/2008 20:53:47
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Sorry, nisam ja, vec ti konkrentog covjeka ugurao u skupinu koju sam ja tek opcenito oslikao. Primjeti da ja nisam topicom nikoga quotao, dakle nisam se nikome direktno obratio s tom temom, vec sam oslikao patern ponasanja zadnjih 8 godina ovog foruma. Nabrijane pickice su nabrijane pickice, molile se one ma kome bilo, bogu vragu ili dolaru, i kao takve, trn su oku svakom normalnome, vjerniku ili ateistu. Istinski vjernik je upravo to, a ja o takvima nisam rekao ni slova.

dobro, lijepo to pises, ali opet se sve svodi na sljedece u ovom slucaju:
nerazumijevanje odlukom moderatora prema postavljanju satire o religijama.

polazis od toga da iskreni vjernik MORA imati taj smisao za humor i da je iskreni vjernik, kao i ateista, normalan t.j. inteligentan?

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 21:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
e gande, ima da ti cir na zeludcu dobije cir! :)

the bird is the word
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/11/2008 : 21:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Izvinte, ako se to tiće članka, kojeg sam stavio. Nisam hteo nikog provocirati. Svako ima svoje mišljenje o tome. Ali stvarno dobro bi bilo, da to vidi svako. Ako sam pogrešio, mogu da se oddaljim, a nisam stavio zlo namjerno. Na kratko, to je istorija, koja ne laže. Pozdrav svima.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 21:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Izvinte, ako se to tiće članka, kojeg sam stavio. Nisam hteo nikog provocirati. Svako ima svoje mišljenje o tome. Ali stvarno dobro bi bilo, da to vidi svako. Ako sam pogrešio, mogu da se oddaljim, a nisam stavio zlo namjerno. Na kratko, to je istorija, koja ne laže. Pozdrav svima.

daj link. da ja, drugo ime nepogresivi, trece perfekcija, koji nije u stanju shvatiti slozeniju recenicu i koji bukvalno dozivljava svaki vokativ, prosudim!

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 23/11/2008 21:31:33
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/11/2008 : 21:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Aha nije za Addadendum. Izvinite.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/11/2008 : 22:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=oDtU_ofJzus

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 23/11/2008 : 22:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

neche kad je prozvakao zoska svojedobno moze i ovo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/11/2008 : 22:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ovo je prikladnije za ovaj topic(u prenesenom smislu)

I nemoj mnogo da spamuješ..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/11/2008 : 22:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

I nemoj mnogo da spermuješ..

kakav je ovo rječnik jednog moderatora na stripovi.com????????

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 22:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

quote:

neche kad je prozvakao zoska svojedobno moze i ovo

'oce, 'oce! ima katastrofalan gaf u pristupu problemu, iako negira.
u ovoj raspravi je pao za dvije klase u mojim ocima. skoro da ne vjerujem.

the bird is the word
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 23/11/2008 : 22:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

I nemoj mnogo da spermuješ..

gadjaj care

Iju Ajvude crni sine

...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/11/2008 : 22:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja predlažen da uvedemo kaste.ka u Indiji

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 24/11/2008 : 09:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
Moderatori rade odlicno svoj posao, ipak je ovo sajt o stripovima i druzenju brace po stripovima uvijek bio i vjerujem da ce tako i ostati i nece upasti u paukovu mrezu.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/11/2008 : 09:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

Moderatori rade odlicno svoj posao, ipak je ovo sajt o stripovima i druzenju brace po stripovima uvijek bio i vjerujem da ce tako i ostati i nece upasti u paukovu mrezu.

El se ti drogiraš... ili koji ti je..?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/11/2008 : 09:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje...

Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...

Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/11/2008 : 10:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Što ćeš sad kad si se vratio na forum? Tražiti pravdu?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29356 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/11/2008 : 10:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mala ispravka: moderatore na ovom forumu biram JA, rade ono što JA hoću, a kome ne paše, nek se nosi u tri lijepe.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/11/2008 : 10:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...

Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...

recimo da su oni kasta Brahmana a ti lončar ako ti je lakše

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/11/2008 : 10:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

recimo da su oni kasta Brahmana a ti lončar ako ti je lakše

Bolje rečeno "PARIJA"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/11/2008 : 11:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
onda ga ne bi smili izbacit da se ne šporkaju

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/11/2008 : 12:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Kako nepisano, ako je više puta i spomenuto i napisano... Meni to također ne zvuči baš poticajno za nove naraštaje stripofila (kao što je to gand i rekao), no forum je njihov, i ako je takva njihova politika, kaj ti tu možeš? Stvarno ne mogu reći "naš" forum, jer ne dijelim ista mišljenja glede svih pravila i doslovnih tumačenja istih. Mogu reći da mi je homepage kao dio sajta, ne foruma, puno draže mjesto. Nema izbacivanja, nema previše pravila, tu treba biti samo kreativan i uložiti malo truda...

Ja ionako ne mogu biti primjer politike jer sam bio ionako bio izuzet od pravila. Zbog zasluga, poznavanja s moderatorom, nekonvencionalnog kompromisa? Imam li ja pravo uopće govoriti za ili protiv pravila? hm?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 24/11/2008 : 12:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:

quote:

...
Takve se inicijatore bana kako se nabrijane vjernicke pickice ne bi previse ovlazile i tako ...

Najzalosnije je sto tu ima mladje populacije koju ce ovakvi pristupi drugima pogresno nauciti osnovne postulate o toleranciji i prihvacanju razlicitosti, pogresno ce ih kanalizirati u komunikaciji s drugima... ...

ne, sad ozbiljno. ja ne kuzim na kojem si ti tripu gande. na stranu pljuvanje po moderatorima, ali kako si ne mozes zamisliti da tu ima i iskrenih vjernika, uzmimo seju za primjer, koje u jednom dahu sa kvazivjernicima prozivas "nabrijanim vjernickim pickicama". i onda jos zakljucis sa necim o odgoju djece i toleranciji?

Kada se ispuca ovaj topic neka se proanalizira koliko je poboljšao međuljudske odnose, razvio tolerancije, uputio pozitivnih poruka, pa će odgovori doći sami po sebi rade li moderatori ispravno ili ne. Zadivljen argumentacijom i toplinom izričaja nekih čak sam i sam povadio kosti iz svog nosa, a u dućan ću konačno krenuti s novcem (još se pitam zašto me s perlicama koje sam do sada htio koristiti uvijek izbace), te konačno nanovo uprljanog, a nekada ispranog mozga moći shvatiti Richarda Dawkinsa i Howarda Sterna.
Tko se mača laća ostaje bez donjeg rublja, tko prčka po svaštari čačka mečki osjetljivo područje, očito.
U kojem je ono filmu Miki Manojlović... moja osobna poruka moderatorima - razvaljuj! Nedemokratično? Američki pjevač starogradskih pjesama Yello Biafra bi lakonski zaključio - badtime for democracy. Samodopadno? Koga briga!

Till I Collapse
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000