Zdravo stripoljubci, zanima me gdje bih mogao naći i kupiti strip knjižurinu Bone: One volume edition? Sijećam se da je bilo u more comicsa, a sad u stripova na kvadrat je više nema. Užasno bih je htio nabavit
pitao sam ih u stripovi na kvadrat kad će opet naručivat, pa da barem jednu knjižurinu naruče. Kako se to naručiva preko amazona? Koliko dođe sve skupa s poštarinom i carinom(ako se ovo mora cariniti)? Hoće li biti unutra engleski jezik?
Dobio sam odgovor od stripova na kvadrat. Sada ga nemaju, naručit će ga, ali TEK ZA 3 MJESECA. Što znači, svi oni koji želite imati ovu knjigu ili amazon ili čekat da ju naruče
pitao sam ih u stripovi na kvadrat kad će opet naručivat, pa da barem jednu knjižurinu naruče. Kako se to naručiva preko amazona? Koliko dođe sve skupa s poštarinom i carinom(ako se ovo mora cariniti)? Hoće li biti unutra engleski jezik?
naravno da ce biti engleski jezik a trenutno nema nikakve carine na ništa što je štampano....
naravno da ce biti engleski jezik a trenutno nema nikakve carine na ništa što je štampano....
Ej ljudi, izgleda da ima još Utopie. Našao sam na internetu da je 28.11. ove godine bilo nešto tamo. Izgleda da nije zatvorila vrata kao šta je pisalo na nekoj stranici
ZBOGOM, BONE! Dugogodišnje druženje sa simpatičnim Boneovima došlo je kraju. U rujnu 2006. Bookglobe objavio je devetu i posljednju knjigu fascinantnoga serijala Bone, autora Jeffa Smitha, po imenu Od šiljaka kruna. Ova beskrajno duhovita i uzbudljiva fantastična pustolovina, mješavina diznijevskoga humora i tolkinovska zapleta, protegnula se na gotovo 1.300 epskih stranica i osvojila srca kultne strip publike svuda u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.
Smith je serijal započeo kao neovisan samizdat vlastite male izdavačke kuće Cartoon Books serijaliziran u 55 sveščica u periodu između 1991. i 2004. godine. Serijal je osvojio brojne nagrade među kojima se ističe čak 9 nagrada Eisner i Harvey. Tri neobična i smiješna stvorenja, rođaci Fone Bone, Smiley Bone i Phoney Bone protjerani su iz Bonevillea gdje svadljivi Phoney nije ostavio baš velik broj prijatelja. Nakon što prijeđu golemu pustinju nađu se u misterioznoj idiličnoj dolini gdje se razdvoje i, progonjeni skakavcima i štakorolikima, moraju pronaći način da se ponovo okupe. Prihvaća ih zagonetna djevojka Thorn i njezina još misterioznija baka. Tijekom svoje pustolovine susreću brojna i različita stvorenja, a nad svima se nadvija prijetnja Gospodara skakavaca. Boneovi će se naći usred rata između sila svjetla i tame i morat će skupiti svu hrabrosti i snagu da pomognu spasiti svijet. Posljednja knjiga u serijalu bavi se konačnim obračunom sila dobra i zla. Thorn je zarobljena u tamnici i vjeruje kako sudbina doline ovisi o opasnom i zagonetnom predmetu “kruna od šiljaka” čiju tajnu ljubomorno čuvaju zmajevi. No koju cijenu treba platiti kako bi se zaustavilo Gospodara skakavaca i spriječilo rat? Fone Bone vjeruje kako zna odgovor na to pitanje i mora odabrati što mu je odista najvažnije...
I to prije 3 godine. Pitanje je kako je tebi uspjelo to ne primjetiti jer ipak si dvije od te tri godine prisutan na forumu koji se bavi stripovima.
malo zločesto od tebe jer ni ti sigurno kao ni nitko od nas baš sve - zašto bi bilo čudno da je SM tek sad otkrio Bonea iako je 3 godine ovdje
Da... Za sve je kriv ovaj pogani i nastrani Preacher što upravo čitam. Bez dlake na jeziku pa se svaki put potuku u bircuzu. Pa se sad i ja osjećan drčno i kinjim mladog SuperMarka. Evo kažnjavam se upravo. Sviš, sviš, vjernom kanđijom po leđima.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.