forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Gde je nestao HC Ludens?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 28/11/2008 : 20:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
E cekao sam da stigne nova tura,sutra narucujem stripove
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/11/2008 : 21:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Molio bih te da mi objasniš to '' vidi se da nisi dugo na forumu'',za tvoju informaciju forum pratim od početka a stripove sakupljam verovatno iz vremena kada ti nisi bio u planu-samo sam promenio korisničko ime...

Koji ti je nick bio ranije?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/11/2008 : 22:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ma boli bernija k.... za ediciju i kolekcionare.

Tocnije konstatacije od ove nema.
Bash, od reci do reci.
Bernard si ne remeti svoj mir ni da odgovori na mail(ma koliko puta da mu pisesh, necesh dobiti ni jedan odgovor), a daleko od toga da ce ispuniti zelju nekim tamo zagrejanim kolekcionarima, koji su niza klasa od ljudi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/11/2008 : 02:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Molio bih te da mi objasniš to '' vidi se da nisi dugo na forumu'',za tvoju informaciju forum pratim od početka a stripove sakupljam verovatno iz vremena kada ti nisi bio u planu-samo sam promenio korisničko ime...

Pa kad si to zadnji put video da Bernard objavi program izdavanja za neku godinu?
I kad smo zadnji put dobili od njega neku informaciju?
Ako pratis forum dugo,podseti me na izdavacke planove i informacije koje je Bernard objavljivao u zadnjih x godina.
Nema ti godina u profilu,u mom ima.
Ako tad nisam bio u planu kad si ti sakupljao stripove onda si ti neki blizi rodjak broja 1
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/11/2008 : 08:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Nema razloga da budeš nervozan imam 32 godine ako te to interesuje ,mislio sam na broj stripova(zagor)koje će objaviti u 2009jer je to uradio i prošle godine,vidim spomenuo si i nižu klasu ljudi pa bi voleo da znam šta je to što je tebe kandidovalo u višu...
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 29/11/2008 : 09:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
Ja sam to rekao o nizu klasu ljudi, sa ironijom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/11/2008 : 10:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema razloga da budeš nervozan imam 32 godine ako te to interesuje ,mislio sam na broj stripova(zagor)koje će objaviti u 2009jer je to uradio i prošle godine,vidim spomenuo si i nižu klasu ljudi pa bi voleo da znam šta je to što je tebe kandidovalo u višu...

Gde sam to spomenuo nizu klasu ljudi??? Koliko vidim to je spomenuo bitola,a ne vidim ni da je to u negativnom kontestu jer se odnosi na sve kolekcionare,a i on je kao i ja,kao i ti - kolekcionar.
Kako ja to sebe svrstavam u visu?
Na osnovu cega zakljucujes da sam nervozan?
Samo mi je bilo smesno sto ocekujes od Bernarda da objavi neki plan i da neku informaciju. Pa svi ovde znaju da njega boli uvo da se oglasi povodom bilo cega.
Sve informacije ovde dobijamo od ljudi koji ga licno znaju,pa sta on njima kaze oni prenesu ovde. On se ne oglasava na forumu skoro nikad,a bas bi voleo da vidim topic gde je najavio koliko je Zagora u planu bilo za ovu 2008,ostale junake da i ne spominjem.
A ocigledno je da sam po godinama kad si ti sakupljao stripove mogo da budem u planu samo za kloniranje jer sam stariji nekih 6 godina(voleo bih da nisam).
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/11/2008 : 10:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Dobro drago mi je da ima i starijih,što se tiče programa ipak smo znali za broj stripova-da će ići 2 maxija,po 4 specijala zagora i čika ,16 zex,14 redovnih ,na to sam mislio-pozdrav
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/11/2008 : 10:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro drago mi je da ima i starijih,što se tiče programa ipak smo znali za broj stripova-da će ići 2 maxija,po 4 specijala zagora i čika ,16 zex,14 redovnih ,na to sam mislio-pozdrav

Nijednog trenutka mi nije bila namera da podjebavam,samo mi je bilo smesno sto od Bernarda ocekujes neko zvanicno saopstenje ili nesto slicno.
To rade Fibra,Libellus,VC(bar je dosad bilo tako,mada posle svih desavanja unazad par meseci ne znam da li ce vise,a voleo bih).
Bernard i Nebojsa nemaju taj odnos s forumasima a ja vise s njihovim izdanjima,tj.kupujem samo ono sto me interesuje a nema alternativu.
Beli put je tek prica za sebe. Oni najave i ono sto im je u planu za 2-3 godine pa se to oduzi jos za 2-3 ili unedogled,tako da sam i to prestao da pratim.
Najava za Gastona na zvanicnom sajtu im je bila sigurno pre bar 2-3 godine (USKORO) i evo nacitasmo se.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/11/2008 : 10:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima ovde dosta starijih,u pocetku su samo stariji i bili(mada bi ja to nazvao najbolje godine).
A ima na forumu i onih koji su sakupljali stripove kad nas dvojica nismo bili u planu
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/11/2008 : 10:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma znam uglavnom ta generacija i kolekcionira,uleti po koji klinac,ipak što se tiče Ludensa moram da budem iskren pojavljivanje veselog četvrtka ništa nije poremetilo kupujem i dalje sva zagorova izdanja čak su mi i redovni kvalitetniji i verodostojniji originalu,pomak nabolje je tek poslednji VČ,takođe suvišan mo je i Čiko od VČ...
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 29/11/2008 : 12:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
ne znam kako mozes da kazes da je Ciko suvisan? I ja imam Ludensovog Cika i nastavicu da ga kupujem,kupujem naravno i VC Cika,ali je po meni glupo da zbog recimo 50-100 ljudi koji u Srbiji znaju za Ludensova izdanja i gde mogu da se nabave,i da zbog toga uskratis ostalim citaocima u Srbiji to izdanje
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/11/2008 : 17:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Dobro pričam za sebe glupo je da ponovo kupujem jedno te isto,sa specijalcima je drugačije kupujem ih zbog knjižice
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 04/12/2008 : 09:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
Neka mi netko kaže da li je Zagor klasik u HC numeriran na hrbtu?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/12/2008 : 09:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ja mislim da je!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 04/12/2008 : 10:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
Numeriran je.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 06/12/2008 : 15:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Kako znate i koliko sigurno da DD MAXI nece vise biti u HC izdanju?????
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 18:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Zna li neko ide li ištaod HC do nove godine
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/12/2008 : 22:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitola
a daleko od toga da ce ispuniti zelju nekim tamo zagrejanim kolekcionarima, koji su niza klasa od ljudi.

daj mi reci koji ti je to izdavač ispunio želju pa da ga mogu i ja pitati da i meni ispuni jednu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 09/12/2008 : 01:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
a daleko od toga da ce ispuniti zelju nekim tamo zagrejanim kolekcionarima, koji su niza klasa od ljudi.

daj mi reci koji ti je to izdavač ispunio želju pa da ga mogu i ja pitati da i meni ispuni jednu...

Mozda nece bas da ispuni zelju, ali covece kolko je Bernard prepotentan, to je cudo.
Da ne odgovori ni na jedan mail, pa neznam sta covek misli o sebi.
U redakciji veseli cetvrtak sam pisao svega dva puta i obadva puta su mi odgovorili za samo jedan dan.
A Bernardu sam slao neznam kolko mailova, kroz nekoliko godina i nijednom, ali bas nijednom, nije se udostojio da mi odgovori na mail.
Pri tome sam koristio i reci: "Molim vas da mi najkrace odgovorite na moje pitanje, bar jednom", ali sve je bilo dzaba.
Sta bi ga kostalo da odgovori , primera radi, kad ce i hoce li uopce izdati HC maxi Zagor. U redu, mozda nema vremena da odgovori meni ili svakome pojedinacno na mail ali zato moze da odgovori ovde na Forumu u taj posebni topic, kratko i jasno.
Ali ne, i to je previse truda za Bernarda.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/12/2008 : 16:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Tako pokazuje koliko mu je stalo do nas čitalaca,niko ne traži da bude servis građana ali povremeno bi stvarno trebao da se oglasi..
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 10/12/2008 : 20:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Pri tome sam koristio i reci: "Molim vas da mi najkrace odgovorite na moje pitanje, bar jednom", ali sve je bilo dzaba.
Sta bi ga kostalo da odgovori , primera radi, kad ce i hoce li uopce izdati HC maxi Zagor. U redu, mozda nema vremena da odgovori meni ili svakome pojedinacno na mail ali zato moze da odgovori ovde na Forumu u taj posebni topic, kratko i jasno.
Ali ne, i to je previse truda za Bernarda.

neznam čemu takvo razočarenje, nevjerujem da Todorić ili Mišković odgovaraju na mailove pune kukanja,prigovora i neugodnih zahtjeva.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 26/12/2008 : 11:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
moze li ko da mi nabavi
MrNo HC 3 i 4 ?
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 17:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Moram da konstatujem da nas je Ludens ostavio bez najavljenih Zagor maxija 6 i 7 u HC izdanju...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2008 : 17:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma da?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000