Author |
Topic |
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/11/2008 : 21:03:46
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Molio bih te da mi objasniš to '' vidi se da nisi dugo na forumu'',za tvoju informaciju forum pratim od početka a stripove sakupljam verovatno iz vremena kada ti nisi bio u planu-samo sam promenio korisničko ime...
Koji ti je nick bio ranije? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 28/11/2008 : 22:55:09
|
quote: Originally posted by jaki
ma boli bernija k.... za ediciju i kolekcionare.
Tocnije konstatacije od ove nema. Bash, od reci do reci. Bernard si ne remeti svoj mir ni da odgovori na mail(ma koliko puta da mu pisesh, necesh dobiti ni jedan odgovor), a daleko od toga da ce ispuniti zelju nekim tamo zagrejanim kolekcionarima, koji su niza klasa od ljudi.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/11/2008 : 02:04:37
|
Molio bih te da mi objasniš to '' vidi se da nisi dugo na forumu'',za tvoju informaciju forum pratim od početka a stripove sakupljam verovatno iz vremena kada ti nisi bio u planu-samo sam promenio korisničko ime...
Pa kad si to zadnji put video da Bernard objavi program izdavanja za neku godinu? I kad smo zadnji put dobili od njega neku informaciju? Ako pratis forum dugo,podseti me na izdavacke planove i informacije koje je Bernard objavljivao u zadnjih x godina. Nema ti godina u profilu,u mom ima. Ako tad nisam bio u planu kad si ti sakupljao stripove onda si ti neki blizi rodjak broja 1 |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 29/11/2008 : 08:15:10
|
Nema razloga da budeš nervozan imam 32 godine ako te to interesuje ,mislio sam na broj stripova(zagor)koje će objaviti u 2009jer je to uradio i prošle godine,vidim spomenuo si i nižu klasu ljudi pa bi voleo da znam šta je to što je tebe kandidovalo u višu... |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 29/11/2008 : 10:10:02
|
Nema razloga da budeš nervozan imam 32 godine ako te to interesuje ,mislio sam na broj stripova(zagor)koje će objaviti u 2009jer je to uradio i prošle godine,vidim spomenuo si i nižu klasu ljudi pa bi voleo da znam šta je to što je tebe kandidovalo u višu...
Gde sam to spomenuo nizu klasu ljudi??? Koliko vidim to je spomenuo bitola,a ne vidim ni da je to u negativnom kontestu jer se odnosi na sve kolekcionare,a i on je kao i ja,kao i ti - kolekcionar. Kako ja to sebe svrstavam u visu? Na osnovu cega zakljucujes da sam nervozan? Samo mi je bilo smesno sto ocekujes od Bernarda da objavi neki plan i da neku informaciju. Pa svi ovde znaju da njega boli uvo da se oglasi povodom bilo cega. Sve informacije ovde dobijamo od ljudi koji ga licno znaju,pa sta on njima kaze oni prenesu ovde. On se ne oglasava na forumu skoro nikad,a bas bi voleo da vidim topic gde je najavio koliko je Zagora u planu bilo za ovu 2008,ostale junake da i ne spominjem. A ocigledno je da sam po godinama kad si ti sakupljao stripove mogo da budem u planu samo za kloniranje jer sam stariji nekih 6 godina(voleo bih da nisam). |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 29/11/2008 : 10:14:18
|
Dobro drago mi je da ima i starijih,što se tiče programa ipak smo znali za broj stripova-da će ići 2 maxija,po 4 specijala zagora i čika ,16 zex,14 redovnih ,na to sam mislio-pozdrav |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 29/11/2008 : 10:42:34
|
Dobro drago mi je da ima i starijih,što se tiče programa ipak smo znali za broj stripova-da će ići 2 maxija,po 4 specijala zagora i čika ,16 zex,14 redovnih ,na to sam mislio-pozdrav
Nijednog trenutka mi nije bila namera da podjebavam,samo mi je bilo smesno sto od Bernarda ocekujes neko zvanicno saopstenje ili nesto slicno. To rade Fibra,Libellus,VC(bar je dosad bilo tako,mada posle svih desavanja unazad par meseci ne znam da li ce vise,a voleo bih). Bernard i Nebojsa nemaju taj odnos s forumasima a ja vise s njihovim izdanjima,tj.kupujem samo ono sto me interesuje a nema alternativu. Beli put je tek prica za sebe. Oni najave i ono sto im je u planu za 2-3 godine pa se to oduzi jos za 2-3 ili unedogled,tako da sam i to prestao da pratim. Najava za Gastona na zvanicnom sajtu im je bila sigurno pre bar 2-3 godine (USKORO) i evo nacitasmo se. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 29/11/2008 : 10:45:08
|
Dobro drago mi je da ima i starijih,što se tiče programa ipak smo znali za broj stripova-da će ići 2 maxija,po 4 specijala zagora i čika ,16 zex,14 redovnih ,na to sam mislio-pozdrav
Ima ovde dosta starijih,u pocetku su samo stariji i bili(mada bi ja to nazvao najbolje godine). A ima na forumu i onih koji su sakupljali stripove kad nas dvojica nismo bili u planu |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 29/11/2008 : 10:50:54
|
Ma znam uglavnom ta generacija i kolekcionira,uleti po koji klinac,ipak što se tiče Ludensa moram da budem iskren pojavljivanje veselog četvrtka ništa nije poremetilo kupujem i dalje sva zagorova izdanja čak su mi i redovni kvalitetniji i verodostojniji originalu,pomak nabolje je tek poslednji VČ,takođe suvišan mo je i Čiko od VČ... |
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 29/11/2008 : 12:32:43
|
ne znam kako mozes da kazes da je Ciko suvisan? I ja imam Ludensovog Cika i nastavicu da ga kupujem,kupujem naravno i VC Cika,ali je po meni glupo da zbog recimo 50-100 ljudi koji u Srbiji znaju za Ludensova izdanja i gde mogu da se nabave,i da zbog toga uskratis ostalim citaocima u Srbiji to izdanje |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
HC
Average Member
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30980 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/12/2008 : 09:47:43
|
ja mislim da je! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
|
hua
Average Member
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Posted - 09/12/2008 : 01:26:04
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by bitola a daleko od toga da ce ispuniti zelju nekim tamo zagrejanim kolekcionarima, koji su niza klasa od ljudi.
daj mi reci koji ti je to izdavač ispunio želju pa da ga mogu i ja pitati da i meni ispuni jednu...
Mozda nece bas da ispuni zelju, ali covece kolko je Bernard prepotentan, to je cudo. Da ne odgovori ni na jedan mail, pa neznam sta covek misli o sebi. U redakciji veseli cetvrtak sam pisao svega dva puta i obadva puta su mi odgovorili za samo jedan dan. A Bernardu sam slao neznam kolko mailova, kroz nekoliko godina i nijednom, ali bas nijednom, nije se udostojio da mi odgovori na mail. Pri tome sam koristio i reci: "Molim vas da mi najkrace odgovorite na moje pitanje, bar jednom", ali sve je bilo dzaba. Sta bi ga kostalo da odgovori , primera radi, kad ce i hoce li uopce izdati HC maxi Zagor. U redu, mozda nema vremena da odgovori meni ili svakome pojedinacno na mail ali zato moze da odgovori ovde na Forumu u taj posebni topic, kratko i jasno. Ali ne, i to je previse truda za Bernarda. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 09/12/2008 : 16:31:47
|
Tako pokazuje koliko mu je stalo do nas čitalaca,niko ne traži da bude servis građana ali povremeno bi stvarno trebao da se oglasi.. |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 10/12/2008 : 20:33:55
|
quote: Originally posted by bitola ... Pri tome sam koristio i reci: "Molim vas da mi najkrace odgovorite na moje pitanje, bar jednom", ali sve je bilo dzaba. Sta bi ga kostalo da odgovori , primera radi, kad ce i hoce li uopce izdati HC maxi Zagor. U redu, mozda nema vremena da odgovori meni ili svakome pojedinacno na mail ali zato moze da odgovori ovde na Forumu u taj posebni topic, kratko i jasno. Ali ne, i to je previse truda za Bernarda.
neznam čemu takvo razočarenje, nevjerujem da Todorić ili Mišković odgovaraju na mailove pune kukanja,prigovora i neugodnih zahtjeva. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts