Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 12/12/2008 : 11:43:45
|
Da, da – znamo, znamo – ovaj broj ZZCPa je kasnio chitavih mesec dana… nije da je iko primetio ili se bunio ali samo da napomenem:)pPP Krivim Djoleta koji je u ovim brojevima odluchio da kanalishe Bendisa pa mi je u trenutku kad sam najvishe redovne shljake imao doshlo za vrat da upisujem 22 balonchitja po strani te se to oteglo vishe negoli je smelo i trebalo… No, da se iskupimo za taj zulum odluchismo da sa sledetjim brojem PORANIMO mesec dana tako da smo sve lepo iznivelisali, ne?:))
Drugovi i Drugarice(jednina:) - ZZCP #06(novembarski broj) i ZZCP #07(januarski broj) od ponedeonika 15og 12og u prodaji u Vashim omiljenim srBskim striparnicama. Kod komshija verovatno koji dan kasnije ako uspeshno izmuljamo Mafest goste da to preshveraju natrag:)PPP
cena standardna(za sada) - 150 dinusa/15 kunulingusa.
Generalije, privju kavera i zahvale:
Za #06: Chike Oljacha i chika Igor koji su svojski zalegli te iscrtali punih 25 strana stripa + izmazali prednjicu.
Chika Kerac koji je odradio flip kaver zadnjicu kojoj smo od miloshte odma nakachili naziv “bukkake dzeni”:)
Te chika Peka koji je odradio flip back story(8 strana)
Sveukupno - konachan skor za ZZCP 06 – 33strane stripa + flip kaver – malo li je?:)
Za #07:
Kaver + 28 strana sitnog stripskog veza by Oljacha i Igor + BenDjoleIS na scenaristichkom kormilu.
kao i obichno, sve zapakovao i lepo nashminkao nash sexy dizajner chika Plavi.
Hvala svima na trudu i cimachini + hvala nashoj malobrojnoj publici na strpljenju. Nadalje idemo ustaljenim tempom, shto the retji – nova tura u martu! Al mi se svakako prekucavamo i pre toga jer 2009a tje biti zabavna (no pun intended) za Lavirintanje ekipu… a time, nadam se, i za Vas.
Tudls!
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29341 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/12/2008 : 13:39:44
|
hvala gazda - sluzimo narodu, sluzimo narodu:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/12/2008 : 13:44:47
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
Krivim Djoleta koji je u ovim brojevima odluchio da kanalishe Bendisa
Jašta! U sledećem broju vukodlaci sede za stolom, i pričaju. Na 24 strane, sa tri kadra po strani, i 278 reči po kadru.
Ali pričaju jako dobro. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 12/12/2008 : 13:48:49
|
I zlokobno. I uzbudljivo, naravno. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9390 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26793 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 12/12/2008 : 15:39:43
|
Pre ćeš dočekati da Fibra serijalizuje Love & Rockets u sveskama. ;) |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 12/12/2008 : 17:27:52
|
lijepo, svaka cast
Dekara, imas pm |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 12/12/2008 : 19:17:06
|
bravisimo, i naslovnice sve dramaticnije i dramaticnije i nekako bas bukakkovske :p +blek&dekara na motorki :D |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
THEMICO
New Member
Kiribati
112 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 12/12/2008 : 20:50:57
|
prodano :) (da je sto prije u zgu!) |
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/12/2008 : 20:41:44
|
Jebote, ovo je zakon!!!
Uvijek se iznova odusevim! Ljudi, svaka vam dala!
JEDVA CEKAM NOVE NASTAVKE!!!! |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 24/12/2008 : 20:50:53
|
quote: Originally posted by tony starks
prodano :) (da je sto prije u zgu!)
Khm... spletom nes(p)retnih okolnosti primjerci za Hr su završili kod mene u Gradcu a ne u Zagrebu. Nisan ništa kriv, majke mi! Znan, znan, teško je u to povjerovati ali stvarno nije moja krivica. Elem, daklem ili tako to, potrudim se da nove brojeve po praznicima doturim u ZG.
PS Odlični su... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 24/12/2008 : 21:11:34
|
dobro da su i u Gradcu zavrsili
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1592 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/12/2008 : 03:43:33
|
fala momci. ZZCP kao serijal je poprilichno nashiroko(da ne kazem - epichno) osmishljen tako da treba malo vishe vremena negoli uobichajeno da se sve to pokrene i dodje na svoje. stay tuned - prave stvari tek dolaze - ovo je samo uvertira.
@Renky - no frx, lutko. javni samo meni na PM ili ovde na topiku kad isporuchish robu chika VJislavu:)) tnx. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 26/12/2008 : 10:35:22
|
dekara, kako bi rekao Đasmin, pa ti uopšte nemaš smisla za biiiznis. Ne samo da izdaješ to što izdaješ, ajde de, nego si još i Renkyju dao da ti nosi robu! |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/12/2008 : 11:12:45
|
Witchblade, it's all a part of a cunning plan. ;)
I, hvala svima, trudimo se da budemo sve bolji iz broja u broj (pa, svi osim Dekare - on je odavno savršen ). A tek kad stignu vukodlaci u narednom broju... :) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/12/2008 : 12:37:27
|
Inače, stalno zaboravim - probranih Lavirintarija ima i kod čika Columba odnedavno, pa vi sa obale - navalite. ;) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 09/01/2009 : 14:28:02
|
Evo i ja konacno procitao prvi broj. Utisci simpaticni,tehnicki korektno odradjen(bolje od mnogih izvikanijih izdavaca). Nastavicu s kupovinom,prosli ste probu Imam i Zorku,al' o tom potom,kad je procitam. Pozdrav za celu ekipu,a posebno Dekaru - ne bi ni kupio ovo da mi nisi doneo majce sa Mafesta 2008 Ovako,dobili ste i 25.kupca Naso sam da je izaso i Brit od Mura bre(ako nisam pogresio). Jel' to samo jedan broj pa puklo ili ide i dalje? I Okruzen mrtvima - gotov ili ne? Prekinut ili zavrsen serijal?
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 09/01/2009 : 14:59:42
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Evo i ja konacno procitao prvi broj. Utisci simpaticni,tehnicki korektno odradjen(bolje od mnogih izvikanijih izdavaca). Nastavicu s kupovinom,prosli ste probu Imam i Zorku,al' o tom potom,kad je procitam. Pozdrav za celu ekipu,a posebno Dekaru - ne bi ni kupio ovo da mi nisi doneo majce sa Mafesta 2008 Ovako,dobili ste i 25.kupca Naso sam da je izaso i Brit od Mura bre(ako nisam pogresio). Jel' to samo jedan broj pa puklo ili ide i dalje? I Okruzen mrtvima - gotov ili ne? Prekinut ili zavrsen serijal?
ah, nova zrtva... milina:) znao sam ja da tje se isplatiti na kraju ono njakanje sa shvercom boneli letnje garderobe:)) glede Brita - to nije ONAJ moore na kojega (pretpostavljam) mislish:) u pitanju ustvari ugodna superherojska limunadica pisana od strane roberta kirkmana te crtana od TONY moorea, iste ekipe koja je radila i famozni okruzen mrtvima(prvih 6 brojeva, makar). Brit je tako bedno prodavan da smo radje pustili da nam vetj platjena prava za drugi broj isteknu negoli da izvrshimo josh jedan $$$ suicid. Okruzen Mrtvima(i njegova znatno lepsha i bolja polovina - Nepobedivi) se drzao neshto duze(13 brojeva) i skonchao svoje ovdashnje puteshestvije kada su cifre za prava i materijale otishle u nebo. svako tako neko od ovdashnjih izdavacha priupita kakav je status toga i ne sumnjam da tje se uskoro neko i upecati te to nastaviti dalje. nek im je sa sretjom.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/01/2009 : 13:47:53
|
nisam se do sada javio, ali nikad nije kasno ova zabava zcp je vrhunski strip, sjajno napisan, duhovit, ali i dobro nacrtan, svaka vam čast
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|