Author |
Topic  |
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 15/12/2008 : 00:50:48
|
Jedna gospođa dođe u ljekarnu i traži arsen. -Ljekarnik: Budući se radi o jakom otrovu, moram vas pitat za što vam je potreban? -Želim otrovati moga muža. -Žao mi je, ali u tom slučaju vam ga ne mogu dati. Gospođa otvori torbicu, iz nje izvadi fotografiju na kojoj se vidi njen muž i ljekarnikova žena kako vode ljubav i pokaže je ljekarniku. - Oprostite gospođo, nisam znao da imate recept.
|
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 15/12/2008 : 02:00:25
|
Što je za pedofila vrtić? Obećana zemlja. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 02:05:34
|
Što je definicija oralnog seksa' -Ja orem, a susjed me jebe za među. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 02:08:17
|
Dođe žena u teretanu i spazi prekrasno građenog nabildanog tipa i skupi hrabrosti da mu priđe:
- Znaš, ti si meni tak sladak, k'o bombon! Što radiš u subotu navečer? - Prsa i ramena! - odgovara lik. |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 02:24:30
|
Kako najbrže doći do Vrapča? -Skreneš. |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 02:26:57
|
Umrli Talijan, Nijemac i Hrvat i dolaze oni pred Sv.Petra.
- Pa kako ste umrli, što se dogodilo? - upita Sv. Petar. Prvo će Talijan: - A kupio sam novi Ferarri i tako malo autocesta, gas, 300 na sat i jebiga spizdio se...
Zatim će Nijemac:
- A ja si kupio novi Porsche, pa isto tako autocesta, gas, kiša, sklisko, 300 na sat i spizdio se...
I onda će Hrvat:
- A ja si kupio novi Audi A8, isti kakav ima i susjed... - Da, i!? - pita Sv. Petar - Pa kako si umro? - ... a od gladi... |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 02:46:54
|
Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju, izađe doktor i kaže: "To bi bilo sve za danas, imam važan sastanak, svi neprimljeni moraju doći sutra." Seljak će na to: "Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem?" Doktor mu namigne i kaže: "Vi sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući." Odoše svi, doktor prozove seljaka i pita: "Gde je pečenje?" "Doktore, strašno me peče kad pišam..."
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 15/12/2008 : 20:04:19
|
OBAVIJEST O PARKIRANJU
- SA SJEDNICE POGLAVARSTVA GRADA ZAGREBA -
Uvodi se i sedma zona parkiranja, a to je područje izvan Zagreba. Svi sa ZG registracijom, a koji nisu trenutno u Zagrebu, morat će plaćati Zagrebparkingu parkiranje gdje god se nalazili u Hrvatskoj. U tu svrhu Grad će nabaviti GPS uređaj u vrijednosti od 250 milijuna kuna.
Razmišlja se i o osmoj zoni, koja bi bila izvan Hrvatske, tj. građani Zagreba će plaćati parkiranje kao da su u Zagrebu i kad su izvan granica Hrvatske. Austrija, Italija, Mađarska i Slovenija bi bile 8.1. zona, Njemačka i Francuska 8.2. itd. Za kontrolu i nadzor 8. parkirne zone nabavit će se bespilotne letjelice u vrijednosti od 750 milijuna kuna.
Također je na sjednici odlučeno da se uspostavi Povjerenstvo za čačkanje mečke i tjeranje zeca. U njoj će biti viđeniji gradski odbornici, tajnici, Milanovi prijatelji i rodbina, te direktori raznih firmi o kojima se ubuduće neće moći čačkati mečka tj., oni će imati, jednostavnim jezikom rečeno, pravni, policijski i svaki drugi imunitet i nitko im neće smjeti ništa reći, prigovoriti, istražiti ili ih zapitati.
Ovaj prijedlog prihvaćen je jednoglasno, pa je Milan od sreće otrčao na Sljeme i natrag.
|
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 22:11:19
|
Kaže zeko zmiji: 'Oprosti što sam te zafrkavao da nemaš noge...' Zmija: 'Ma nema veze, bilo pa prošlo.' Zec: 'Dobro, evo ruka!' |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 16/12/2008 : 16:59:12
|
Opis pojedinih temperaturnih vrijednosti ili što temperatura znači u životu ove planete:
+20°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +18°C Dalmatinci, Talijani i Grci uključuju grijanje. +15°C Dalmatinci panično kupuju drugu jaknu od perja s kapuljačom. +10°C Dio životinja priprema se za zimski san. +5°C Dalmatinci masovno odlaze na bolovanje. 0°C Talijanski automobili ne mogu upaliti. -1°C Dah se jasno vidi, a Rusi jedu sladoled i piju hladnu pivu. -5°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu upaliti. -12°C Političari počinju pričati o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu upaliti. -20°C Dah se može, ne samo vidjeti već i čuti. -25°C Japanski automobili ne mogu upaliti. -28°C Vašeg psa ne možete ni batinama istjerati iz kreveta. -29°C Njemački automobili ne mogu upaliti. -30°C Rusi zakopčavaju gornje gumbe na košuljama. -35°C Ni jedan normalni automobil ne može upaliti. -40°C Ruski automobil ne može upaliti. -50°C Mnogi stanovnici Helsinkija umiru od hladnoće. -60°C U Moskvi zakopčavaju kapute, navlače šubare i rukavice. -80°C Čak i odvjetnici zavlače ruke u vlastite džepove. -100°C Oceani su pokriveni višemetarskim ledom te izumire posljednja flora i fauna na zemlji. -120°C Alkohol se smrzava, a Rusi padaju u tešku depresiju. -273,15°C Takozvana "apsolutna nula" prekida kretanje elementarnih čestica u svakoj materiji. Sa smrznutim suzama na licu, zadnji preživjeli Rus posljednjom snagom liže okamenjeni grumen votke. |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
etmgosa
Senior Member

.jpg)
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 17/12/2008 : 17:08:40
|
Kako omesti vaseg susjeda u avionu :
1. izvadi svoj kompjuter iz torbe; 2. otvori ga polako i smireno; 3. ukljuci ga; 4. uvjeri se da kreten kraj tebe gleda u tvoj ekran; 5. zatim otvori svoj internet 6. zatvori oci i digni glavu prema nebu 7. vrlo duboko udahni i klikni na ovaj link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. pomno prati izraz lica svog susjeda!
P.S. NIKAKO NE ZABORAVI UZETI VRLO DOBROG ODVJETNIKA!!!!
  |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Posted - 17/12/2008 : 17:26:27
|
Bok srce moje, tata je na telefonu.... Možeš mi dati mamu? Ne mogu, na katu je u sobi sa ujkom Davidom. Kratka šutnja... Ali zlato moje, ti nemaš ujaka Davida... Imam, imam, u sobi je sa mamom! Dobro, OK, onda, evo što ćeš napraviti: spusti telefon, odtrči gore, pokucaj na vrata sobe i vikni mami i ujaku Davidu, da je tatin auto upravo ušao u garažu... Dobro tata Par sekundi kasnije, curica se vrati na telefon. Napravila sam što si rekao, tata I šta se dogodilo? Pa, mama je počela vikati, skočila je iz kreveta sva gola, počela je svugdje trčati, poskliznula se na tepih, pala je kroz prozor, i sada je skroz mrtva! Isuse Bože! Bože! Bože!... A ujak David? Pa, on je skočio iz kreveta skroz gol, počeo je svugdje trčati, i onda je skočio kroz stražnji prozor u bazen... Ali je zaboravio da si prošli vikend ispraznio bazen da ga očistiš, i sada je i on skroz mrtav...' Duga tišina... Onda tata kaže: Bazen? Koji bazen? Jel' sam ja dobio broj 6549 226?    |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 17/12/2008 : 18:50:26
|
Pita uciteljica Ivicu sto je to katastrofa
Ivica: Katastrofa je kad lisica pokolje kokosi
Uciteljica: Ne Ivice, to je steta, ne katastrofa
Drugi dan ponovo isto pitanje.
Ivica: Katastrofa je kad avion u kojem lete Sanader i ministri padne u more.
Uciteljica: Da, Ivice, to je katastrofa.
Ivica: Ali nije steta |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Posted - 18/12/2008 : 17:20:54
|
-Idu dva prijatelja preko mosta i vide muškarca koji se sprema skočiti...
Pitaju ga - Zašto se želiš ubiti?
On: - Prije nekog vremena su mi našli rak u testisima i odrezali su mi ih.
Što će mi takav život ako ne mogu ni ševiti?
Prijatelji su imali razumevanja za ovakav razlog i odoše svojim putem.
Poslije pola sata vraćaju se, a muškarac još uvijek stoji tamo...
- Što je? Još nisi skočio?
- Nemam muda! |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 14:43:18
|
Prodaje Piroćanac na pijaci sijalice koje su crkle. Dolazi drugi Piroćanac, gleda, gleda...vidi da su crkle i pita prvog:
- Je l' si ti bre normalan, pa ko će da kupi sijalice koje ne rade??? - 'oće, 'oće, pa će ih zamene u preduzeće! |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Posted - 19/12/2008 : 17:37:11
|
quote: Originally posted by kucni duh
Kako omesti vaseg susjeda u avionu :
1. izvadi svoj kompjuter iz torbe; 2. otvori ga polako i smireno; 3. ukljuci ga; 4. uvjeri se da kreten kraj tebe gleda u tvoj ekran; 5. zatim otvori svoj internet 6. zatvori oci i digni glavu prema nebu 7. vrlo duboko udahni i klikni na ovaj link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. pomno prati izraz lica svog susjeda!
P.S. NIKAKO NE ZABORAVI UZETI VRLO DOBROG ODVJETNIKA!!!!

lol! predobra fora!! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)