forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 125

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 02/12/2008 : 18:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
@dabac: oba su u boji, s tim sto se sad konacno vidi sva raskos Milazzovog akvarela (ne lupam jel da, akvarel je u pitanju)

@Markos: ja sam svoj licni sud doneo, posto ostatak necu kupovati, zadrzacu Systemove brojeve, prema tome moje misljenje ostaje sad i zauvek :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2008 : 19:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, akvarel je u pitanju.

Hvala na misljenju. Ako zelis moj savjet, posudi od nekoga, ako mozes, ostatak Fibrinih izdanja i pročitaj. Bez lazne skromnosti, razlike u prijevodu i tisku stvarno nisu male, isplati se pročitati ih.

Trouble will find me
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12798 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/12/2008 : 23:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
I ja ih kupio neki dan. Napravljen je dobar posao. Imam i izdanja od SC. Glupo ih je uopce poredit.
Ovako usput, u knjizari u jokeru nemaju ni jednog jedinog Kena.

Have mercy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2008 : 10:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vidjet cu za Kena i Profil, vjerojatno cu im poslati neku količinu uskoro.

Trouble will find me
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12798 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/12/2008 : 23:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ma tu je Columbo, covjek ima sve!
Samo onako pogledao, iz radoznalosti.

Have mercy
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/12/2008 : 00:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Da, akvarel je u pitanju.

Hvala na misljenju. Ako zelis moj savjet, posudi od nekoga, ako mozes, ostatak Fibrinih izdanja i pročitaj. Bez lazne skromnosti, razlike u prijevodu i tisku stvarno nisu male, isplati se pročitati ih.

Ja imam (uz)dah i san samo u systemovom izdanju pa me interesuje koja je razlika i gde je razlika!!! I interesuje me da li je ova naslovna Fibrinog Norminog Princa originalna i ako jeste zasto je system nije koristio,jer je prelepa!!!!Kao i zasto je ta epizoda izasla kod fibre kao B & W??? izvinjavam se ako je oko ovoga vec bilo price

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2008 : 08:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Za dah i san sam kupio skenove od autora, a System je sam skenirao talijansko izdanje. Razlike u kvaliteti tiska ces najbolje vidjeti ako otvoris jedno i drugo izdanje i usporedis.
Ovo sam odgovorio jedno deset puta, ali evo i jedanaesti: "Norminog princa" je System takodjer sam skenirao, ali buduci da autori nemaju materijale u boji za to izdanje, ja sam ga objavio u c/b. Dogovorio sam se s autorima da cemo jednom raditi neko povecano, specijalno izdanje u boji, pa ce za tu prigodu oni skenirati originale u boji, tako da će jednom i to izaći u boji. Ali otom-potom. Naslovnica je iz KP collezione oro 60.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 05/12/2008 : 11:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Razlika izmedju Systemovog i Fibrinog 'Daha i sana' su ogromne. Vidi se razlika u boji i crtezu. Fibrin 'Dah i san' je odlican!!! U jednom sam dahu procitao sve ostale nove epizode Kena koje su me fascinirale. Ken je zakon!!!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19115 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/12/2008 : 11:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Nije sam Ken zakon-več i Milazzo.
A Fibra je ionako sinonim za kvalitetu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 05/12/2008 : 11:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Nije sam Ken zakon-več i Milazzo.
A Fibra je ionako sinonim za kvalitetu.

Naravno...Milazzo je GENIJE, ali isto misljenje dijelim i za Berardija!

-A za Fibru se zna - SAMO DOBRI STRIPOVI!

Edited by - Milazzo on 08/12/2008 21:09:52
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 10:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Evo ja digo prva tri Kena jer sam se baš zainteresiro i počinjem čitat dugu pušku. Treba li ić po redu ili prvo pročitat najbolje? Evo ja krećem redom,a zanima me mišljenje Ken experata: Koji su po vama najbolji brojevi?

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/12/2008 : 16:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Samo redom i polako! Markos je u "Kraj"-u dao spisak najboljih epizoda...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2008 : 21:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

Evo ja digo prva tri Kena jer sam se baš zainteresiro i počinjem čitat dugu pušku. Treba li ić po redu ili prvo pročitat najbolje? Evo ja krećem redom,a zanima me mišljenje Ken experata: Koji su po vama najbolji brojevi?

kreni redom, polako i strpljivo i bit ćeš nagrađen

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/12/2008 : 19:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
vidim da je cibalia krenuo redom
i ostavlja komentare na kenove recenzije
povedite se njegovim primjerom, ima ih lijepih, i nije ih baš malo, pa izvucite ih malo na površinu

i obećavam, slijedeći tjedan će osvanuti recka 'adah'

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 17/12/2008 : 20:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
evo i ja stidljivo ulazim u kenov svijet,iako nisam krenuo od prvog broja(jer ga još nemam)mogu odmah reći da sam oduševljen.zasad planiram skupit lms i sc,a u budućnosti vjerovatno i fibru.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 17/12/2008 : 20:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

evo i ja stidljivo ulazim u kenov svijet,iako nisam krenuo od prvog broja(jer ga još nemam)mogu odmah reći da sam oduševljen.zasad planiram skupit lms i sc,a u budućnosti vjerovatno i fibru.

Tako treba!!!

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 18/12/2008 : 12:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Ja sam stao kod Chemako i mislim nastavit jer sam se uživio u radnju i sveto, a zasad je bolje od očekivanog. Drugi i treći su bili lošiji ali samo je Berardi mogo smislit ono sa onaj koji se ne sjeća.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/12/2008 : 16:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja nisam fan ken parkera

kad sam bio mali bio mi je nerazumljiv :D

neki dan uzoh na samju cudo u boji... kad ono... nema dijaloga niti teksta :D
a imao sam jaku volju da malo pročitam... da se možda zainteresiram

fakat nema srece :D taj ken kod mene

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2008 : 16:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema nista teze u stripu nego napraviti strip bez teksta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/12/2008 : 17:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A usput i extra kvalitetan.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/12/2008 : 16:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
:D to mu ga dodje ko zbariti trebu bez price :D fakticki nemoguce

mozda se zainteresiram za tog kena... citah ga u ovom novom DD VC
:D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 20/12/2008 : 11:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vreme sam pribavio vecu kolicinu Fibra/Libellus Kenova pa bih pitao "nadležne" koliko ce ukupno izaci do kraja (racunajuci i ovaj "krajnji"), cisto da bih znao šta me ocekuje...
(znam da je ovo negde receno vec ali sam zaboravio gde)

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/12/2008 : 18:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
koja je najbolja epizoda a nevezana za ciklus da od nje krenem :D i naravno jeftina :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/12/2008 : 18:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello

U zadnje vreme sam pribavio vecu kolicinu Fibra/Libellus Kenova pa bih pitao "nadležne" koliko ce ukupno izaci do kraja (racunajuci i ovaj "krajnji"), cisto da bih znao šta me ocekuje...
(znam da je ovo negde receno vec ali sam zaboravio gde)

79 ukupno.
Nazalost, jucer sam se cuo s Ivom i ta vijest o zadnjem broju nije tocna. Postoje pregovori i mogućnost da do toga dodje, ali jos nista nije dogovoreno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/12/2008 : 18:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

koja je najbolja epizoda a nevezana za ciklus da od nje krenem :D i naravno jeftina :D

Uh... kako napisati "kreni od prve" a da ne ispadne zezancija? Moj skromni sud... prve dvi epizode su među "tanjima" crtački i scenaristički ali daju dobar uvid u razloge nekih segmenata Kenova ponašanja i naravno odmah jasno i glasno kažu "ovo nije i niti će biti još jedan u nizu kaubojaca ( a i Bonellijevaca )". A Ken je baš specifičan po kronologiji... jedna velika životna saga. Marko sigurno iz glave može odvojiti cjeline nekih priča koje se unutar serijala smatraju direktnim nastavcima. Uopćeno, možda ima po koja manje dobra epizoda a takve su toliko rijetke da ih ni ne primjetiš.
A na pitanje o cijeni... kad sve zbrojiš i oduzmeš rezultat je jedini mogući: FIBRA
Osnovni razlog, vrhunska kvaliteta a strip je toliko dobar da uopće ne dvojim da ćeš nakon nekoliko brojeva odlučiti imati Kena na zasebnoj polici. Tamo di slažeš Oscare. Dakle kupovina nekih jeftinijih varijanti je samo bacanje novca kad ćeš ih brzo minjati Fibrinim izdanjima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 125 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000